Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MCTR gibi ekip kurulcaktır katılmak isteyen varmı?
Çok doğrusun Metehan.
''İnandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başIarsınız.''
''Zihninde doğruluk yer etsin, kendini faziletli olmaya alıştır. Bilgi, iyi kalplilik ve enerji, insanı hayata bağlayan şeylerdir. Vakar, gönül zenginliği, samimiyet, ciddiyet ve şefkat mükemmel fazileti oluşturur.''

Böyle bir yakıştırma yapman hiç hoş değildi,sana burada ateist veya budist desek doğru olurmuydu peki?
Bilmediğin,araştırmadığın şeyler hakkında uydurma yapmayı bırakta birazcık kendine bak..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ahahahah arkadaşım diye demiyorum Metehan öyle güzel mantıklı cevaplar vermiş ki ben olsam forumu terk ederdim sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2017 Saat: 14:44)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ahahahah arkadaşım diye demiyorum Metehan öyle güzel mantıklı cevaplar vermiş ki ben olsam forumu terk ederdim sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun

Aynen Öyle Hocam :)
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
Metin yazım kurallarını geçtim kod fontunda yazı yazıyorsun insanın okuyası gelmiyor açıkçası ben okumuyorum. Ve de çok uzatıyorsun gereksiz bir ton kelime var. Konunun amacı sanki tutmayacak diyenleri triggerlamak gibi geldi ekip kurmaktansa :D Madem MCTR gibi ekip kuracaksın burada konu açmayacaksın. Bu forumda bu alanda gerçekten yetenekli insan sayısı parmakla sayılıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar konuyu kapatıyorum. Daha fazla devam etmesine gerek yok konunun. Bir diğer duruma kadar kapalı duracak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping