Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MCTR gibi ekip kurulcaktır katılmak isteyen varmı?
MCTR biliyorsunuz MyBB Türkiye
bizde bir mybb destek sitesi olmayı planlıyoruz daha fazlasını verebilmek için bütün forum scriptlerinde destek vermeyi planlıyoruz. 
Bilgisi olupta katılmak isteyenler olursa seviniriz ekibimiz büyüdüğü zaman güzel ödüllendirme sistemleri gelicektir.
Grafiker,Kod ekibine ve daha fazlasına alımlar var.
Katılmak isteyenler konu altına yorum olarak atarsa seviniriz.

@#Captain
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hmm, güzel projeye benziyor. İnşallah tutar.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özelden konuşalım istersen Metin bu aralar boşum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 19:41)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özelden konuşalım istersen Metin bu aralar boşum

facebook 'fb.com/metooizm' adresinden eklersen konuşuruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tutmaz diyorum iyi forumlar.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
pm olarak mesaj atın,konuşalım. katılmayı isterim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 20:03)RedOx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tutmaz diyorum iyi forumlar.

işte türkiyenin gelişmeme sebeplerinden biride bu destek vermiyorsunuz sonra niye tutmaz ben bu yüzden yabancılarda marka haline gelirken türkiyede markalaşan bir firma olamadım firmam var ama markalaşan olamadı ama yabancılara hosting,domain,tasarım gibi işler yaptığım zaman yabancılar öyle destek veriyor ki 1 defa aldığı şeyi 10 defa tekrardan almaya kalkışıyorlar biz size zorla ürün aldırmıyoruz sadece ekip kuruyorum dedim sende umudu kırarcasına tutmaz diyorsun kendi düşünceni söylemek elbette hakkın ama sonra türkiye niye gelişmiyor demeyeceksiniz. destek ver sonra geliştiğini görürsün türkiyenin. umarım yeterli cevabı vermişimdir iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Metin abi inşallah gerçekleşir.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
(07-04-2017 Saat: 20:37)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-04-2017 Saat: 20:03)RedOx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tutmaz diyorum iyi forumlar.

işte türkiyenin gelişmeme sebeplerinden biride bu destek vermiyorsunuz sonra niye tutmaz ben bu yüzden yabancılarda marka haline gelirken türkiyede markalaşan bir firma olamadım firmam var ama markalaşan olamadı ama yabancılara hosting,domain,tasarım gibi işler yaptığım zaman yabancılar öyle destek veriyor ki 1 defa aldığı şeyi 10 defa tekrardan almaya kalkışıyorlar biz size zorla ürün aldırmıyoruz sadece ekip kuruyorum dedim sende umudu kırarcasına tutmaz diyorsun kendi düşünceni söylemek elbette hakkın ama sonra türkiye niye gelişmiyor demeyeceksiniz. destek ver sonra geliştiğini görürsün türkiyenin. umarım yeterli cevabı vermişimdir iyi forumlar.

Ok.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
MCTR zaten resmi ekip. Resmi ekibe kafa tutabileceğinize inanıyorsanız başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Arkadaşa zorla destek verdiremezsiniz. Düşüncesini ortaya koymuş.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özelden yazdim Metin Abi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşlar zorlamıyor ki @metinaydin katılan katılır,katılan katılmaz bunda ne var? kimse zorla katılcak diye birşey yok. ayrıca tutmaz diyipte arkadaşın hayellerini yıkmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Türkiye'nin gelişmesini istiyorsak internet projeleri yapmak yerine Türkçe derslerini dinleyebiliriz. Türkçe bir dildir ve büyük harfle başlar. Türkiye bir ülkedir ve büyük harfle başlar. Türkiye gelişmiyor diyen insanlar da gelişmiyor derken bunu(internet projelerini) kastetmiyor zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir İnsanın Yoruma Saygısı Olmayan Kişiyle Proje Yapmaya Kalkmayın.
@AvanT2. sen anlamamışsın hocam ben tutmaz dediğim için bana laf atmış arkadaş :)
@metehandurmus +999999

ayrıca şu yazı fontunu bırak gına geldi ve türkiyenin değil Türkiye'nin
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
O kadar destek forumları arasından tutacağını sanmıyorum , başarılar diliyorum türkiye gelişmiyor sananlar varsa diğer ülkelerden daha çok gelişiyoruz bunuda araştırarak bula bilirsiniz.İyi günler , İyi Forumlar.

-RedOx a hak veriyorum şu fontu bırak :)

Metehan hocamada katılıyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben forum işlerinin yavaş yavaş öldüğünü düşünüyorum. Biraz daha hayalgücünü ve bilgini zorlaman gerekecek. Farklı şeyler denemelisin. Ne demişler ağlamayana emzik yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yav benim ne font kullanacağıma karışamazsınız istediğim fontu kullanırım fontu BBCode'ye koymuşlar bizde kullanalım sadece align center mi right mi kullanmamızı istiyorsunuz farklı şeyler denemelisin demiş Helper ordan başlıyarak başlıyım farklı şeyler deniyorum ben. metehandurmus : seni tanıyorum ateisttin daha önce allahı büyük yazmaya başlarsan bende Türkçeyi büyük yazarım bu 1.cisi ve ben şunu söylüyorum burada resmi bir makale yazmıyorum makale satıcağım zaman makalemi tüm İmla kurallarına uyarak yazıyorum ben burada imla kurallarına uymuyorum ve türkiyenin yazdığımda noluyor -1 günah filanmı geliyor? Türkçülüğüm ile konuşacaktım fakat siyasete girer diye konu açmıyorum. ve resmi ekip diyor :D patentim ve marka tescillerim belgelerim ys belgesi gibi birçok belgeler mevcut bende isterseniz atayım? firmam hosting,domain için ys belgesi mevcut kodu atayım tibden sorgulatın. marka tescili yoncuye aittir üyeliğimden resim alıp atabilirim. resmi bir ekibe fanmade gibi ekiple değilde resmi bir ekibe rakip değil daha farklı bir şekilde geliceğim. ayrıca Türkiyenin gelişmesini istiyorum elbet fakat ben gerekli yerlerde türkçemi en düzgün şekilde kullanırım. daha fazla yüzümüze vurmak istediğiniz konuya itinayla cevap veririm laf atmıyorum güzel laf bir biçimiyle sizlere anlatım yapıyorum anlayan anlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yazına birşey diyemem ama en iyisini sen bilirmiş gibi konuşman komik. Övgüleri severek alıyorsun ama olumsuz eleştiride ters çıkıyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hocam lütfen yazım kurallarına dikkat ediniz. @metinaydin cümlenin baş harfi büyük harfle yazılır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping