https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vodafone Dolandırıyor !
Eğer bana ulasabiliyorsa ulassinlar vodafone rezalet bir firmadir ve tum cevremde bu operatorun kullanimina engel olmaya calisiyorum.Nitelikli dolandirici bunlar.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay be temiz dolandırıcılık. 

@kamil55 Mert görevini yapmadığını söylüyor ve sende siz yararlı konu açmıyorsunuz gibisinden savunmaya çalışıyorsun kendini. Rütbenin hakkını verdiğini düşünmüyorum kendi gözümde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:39)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Açılan Konular= Google,Bunu Çıkarmış Şunu Çıkarmış Şunlar Gelmiş,Röpörtaj Eeee Burası Hani Mybb Forumuydu ? Ben Pek Birşey göremedim açıkası.

-Genelleme yapsan bile liderler bunu görmez çünkü hepsi şuanda izinde tek aktif lider benim ne bekliyorsunuz yararlı konu açmamı mı ? tüm liderler izinde diğer ekiplerede bakıyorum,bunun yanı sıra benimde bir hayatım var ancak 7/24 açığım kendi ekibiminde sürekli olarak atamalar yapıyorum,indirmeler yapıyorum kendi ekibimi yönetiyorum iş istersen bende iş çok merak etmeyin siz,sürekli olarak 3-5 kişi forumda tartışma çıkartmaya çalışıyor banlamayalım diyoruz yine aynı nato mermer nato kafa bunun dışında kitap okuyorum okuyorken bile aklım burada,birşeyler yapıyorum sadece sizlere göstermiyorum sadece yönetim biliyor üyelerin rahatlığı için hiçbirşeyin farkında değilsiniz neyse uzatmayın daha da.

Yalnız burası genel bir forum. Forumun gidişatını takip etmediğiniz buradan belli oluyor burası MyBB forumu değil genel forumdur. Ayrıca MyBB hakkında paylaşımlarımda bulunmaktadır. Sadece kendimi haberler ile soyutlamadım.

Münazara açan birinden bu yorumları duymakta üzücü aslında. Diğer liderlerin aktif olmaması sizinde aktif olmayacağınız anlamına gelmiyor. Murat baykamı alan bir yönetimden fazla bir şey beklenmez. Tartışma çıkarıyoruz çünkü bazı insanların çok boş olduğunu biliyoruz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Helper

-> Ben kendimi savunmuyorum,savunmak istesedim onlar gibi doğrudan söylerdim benim kastettiğim şey şu; neden insanlar kendine bakmadan başkalarına laf atmaya çalışıyor ? he ben lider olarak şuanda çok yanlış birşey yapıp tartışmaya giriyorum ancak tek çare bu
bir önceki konumda insanlıkdan bahsettim ancak gel görki insan olduğumuzu yine unutanlar var bu ortamı bozmaya çalışmakdan başka birşey yapmıyoruz şuanda.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:42)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power: Mert, konu tartışılmak için açılmış. İki türlü tartışma vardır. Dalaşmak yada konu üzerinde fikir ayrılığını belirtmek ve fikirleri destekleyip karşı çıkmak, ama sen dalaşmak tartışmasına uymuşsun.

Sanki paylaşılacak şeyler var. Adam bölüm şefi, tüm bölümlerle ilgileniyor. Bu demek değilki tüm bölümlerde konu açacak, istediği yerde açar. Sen tema sorumlusuydun ve tema ile alakalı konular açmalıydın. Ben grafiker sorumlusuydum bende grafik ile alakalı konular açmalıydım. Bölüm şefi ister bir bölümde konu açar, ister diğer bölümlerdede konu açar.

Nokta.

Özellikle bir yöneticiye dalaşmamın nedeni forumda kimseye eşit muamele yapılmaması. Bunların sorumlusunun yöneticiler olduğunu düşünüyor insan. Otomatik olarak, mantıklı gelen bu. Ama yine arkadaş kendisini savunuyor. Forumu düşündüğünü söyleyerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:45)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Helper

-> Ben kendimi savunmuyorum,savunmak istesedim onlar gibi doğrudan söylerdim benim kastettiğim şey şu; neden insanlar kendine bakmadan başkalarına laf atmaya çalışıyor ? he ben lider olarak şuanda çok yanlış birşey yapıp tartışmaya giriyorum ancak tek çare bu
bir önceki konumda insanlıkdan bahsettim ancak gel görki insan olduğumuzu yine unutanlar var bu ortamı bozmaya çalışmakdan başka birşey yapmıyoruz şuanda.

Seni yere vurmadım sadece eleştirdim. Kendimi bildim bileli tarafsız biriyimdir rütbelerde de gözüm olmadı. Sitede pasifsin. Ayrıca tartışma çıkarmak kötü birşey değildir insanlar konuşarak bi yere varır. Sert bir tartışma yapmıyoruz şuan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben aktif değilim demedim ki bak kendin dedin bura genel forum o zaman bırak istediğim konuyu açıyım bak Captain hocamız ne güzel özetlemiş olayı aslında,diğer bir olay münazara konusu ben burda sana felsefe yapsam sen gene bana saldırılı bir tavırla karşılık vericeksin ve forum huzurunu bozucaksın gerek yok,insan olduğunuzu,olduğumuzu unutup yorumlarda bulunuyorsunuz buda sizde birşeylerin eksik olduğunu belli eder,evet belki liderim ama benim de herkez gibi bir hayatım var spor,müzik,okul,kurslar hepsi var hayatımda buna rağmen girip foruma sizlerle konuşabiliyorum buda birşeylerin yolunda gittiğini belli eder,genel forumsa istediğim konuyu açabilirim demekttir yetkili olunca sizden bir farkım yok sizle aynıyım üstün bir güce veya üstün bir zekaya sahip değilim sadece emeklerim karşılığıyla lider olmuşum sizlerde olabilirsiniz sizlerde aynı durumda olabilirsiniz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kendimi savunmak isteseydim şuanda senin yaptığın gibi seni kırmaya,seni aşağılamaya çalışırdım benle tartıştığın için sana uyarı puanı vermediğime göre yetkililerle tartışmayın diye bir kural yok...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam teşekkürler. Beni dinlemeyen adamla tartışmam. Son yorumumdur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-> Ve evet yüzyıllardır bu böyle insanlar konuşarak biryerlere varır ki ancak doğru takip ederseniz tartışmanın bir üslubu vardır ve bu üslup dışına kimse çıkmaz sert tartışma demek sert cümleler veya kaba konuşmak demek değildir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:51)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam teşekkürler. Beni dinlemeyen adamla tartışmam. Son yorumumdur.

Laflarımızı yutup değiştiriyor. Boşver uğraşmaya değmez haklı olunca kaçmak tek çare tabii... Başkaları ile tartışmak için seviyemizden düşmeyelim lütfen.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-02-2017 Saat: 13:42)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power: Mert, konu tartışılmak için açılmış. İki türlü tartışma vardır. Dalaşmak yada ekonu üzerinde fikir ayrılığını belirtmek ve fikirleri destekleyip karşı çıkmak, ama sen dalaşmak tartışmasına uymuşsun.

Sanki paylaşılacak şeyler var. Adam bölüm şefi, tüm bölümlerle ilgileniyor. Bu demek değilki tüm bölümlerde konu açacak, istediği yerde açar. Sen tema sorumlusuydun ve tema ile alakalı konular açmalıydın. Ben grafiker sorumlusuydum bende grafik ile alakalı konular açmalıydım. Bölüm şefi ister bir bölümde konu açar, ister diğer bölümlerdede konu açar.

Nokta.
Verilebilecek en güzel cevabı Cem vermiş ve konuya dönersek Vodafone başta güzel gösterip sonra kötü yüzünü gösteren bir firma olduğu için Turkcell kullanıyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vodafone kadar rezalet bir firma görmedim. İnterneti de çok yavaş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte anlatmak istediğim şey buydu sizler kırıp-dökmekten başka birşey düşünmüyorsunuz ve kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz ben ise haksız olduğum yerleri kabul edip sizlere sakin bir dille sizlerin haksız olduğu yerleri anlatıyorum tabii ben ne kadar anlatırsam anlatıyım siz anlamamakla ısrarcı olacaksınız.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping