Yorum Sayısı: 6,797
Konu Sayısı: 229
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 92
147 mesaj içinde 428 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,740 SP
Eğer bana ulasabiliyorsa ulassinlar vodafone rezalet bir firmadir ve tum cevremde bu operatorun kullanimina engel olmaya calisiyorum.Nitelikli dolandirici bunlar.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
@Helper
-> Ben kendimi savunmuyorum,savunmak istesedim onlar gibi doğrudan söylerdim benim kastettiğim şey şu; neden insanlar kendine bakmadan başkalarına laf atmaya çalışıyor ? he ben lider olarak şuanda çok yanlış birşey yapıp tartışmaya giriyorum ancak tek çare bu
bir önceki konumda insanlıkdan bahsettim ancak gel görki insan olduğumuzu yine unutanlar var bu ortamı bozmaya çalışmakdan başka birşey yapmıyoruz şuanda.
Rep Puanı:
147
Kamil55
ben aktif değilim demedim ki bak kendin dedin bura genel forum o zaman bırak istediğim konuyu açıyım bak Captain hocamız ne güzel özetlemiş olayı aslında,diğer bir olay münazara konusu ben burda sana felsefe yapsam sen gene bana saldırılı bir tavırla karşılık vericeksin ve forum huzurunu bozucaksın gerek yok,insan olduğunuzu,olduğumuzu unutup yorumlarda bulunuyorsunuz buda sizde birşeylerin eksik olduğunu belli eder,evet belki liderim ama benim de herkez gibi bir hayatım var spor,müzik,okul,kurslar hepsi var hayatımda buna rağmen girip foruma sizlerle konuşabiliyorum buda birşeylerin yolunda gittiğini belli eder,genel forumsa istediğim konuyu açabilirim demekttir yetkili olunca sizden bir farkım yok sizle aynıyım üstün bir güce veya üstün bir zekaya sahip değilim sadece emeklerim karşılığıyla lider olmuşum sizlerde olabilirsiniz sizlerde aynı durumda olabilirsiniz.
Rep Puanı:
147
Kamil55
kendimi savunmak isteseydim şuanda senin yaptığın gibi seni kırmaya,seni aşağılamaya çalışırdım benle tartıştığın için sana uyarı puanı vermediğime göre yetkililerle tartışmayın diye bir kural yok...
Yorum Sayısı: 11,535
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 7
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,302 SP
Tamam teşekkürler. Beni dinlemeyen adamla tartışmam. Son yorumumdur.
Rep Puanı:
147
Kamil55
-> Ve evet yüzyıllardır bu böyle insanlar konuşarak biryerlere varır ki ancak doğru takip ederseniz tartışmanın bir üslubu vardır ve bu üslup dışına kimse çıkmaz sert tartışma demek sert cümleler veya kaba konuşmak demek değildir.
Yorum Sayısı: 2,847
Konu Sayısı: 456
Rep Puanı:
153
Teşekkürler: 12
3 mesaj içinde 362 teşekkür verildi.
κεıƨʟч
SanalPara (SP): 121 SP
Vodafone kadar rezalet bir firma görmedim. İnterneti de çok yavaş.
Rep Puanı:
147
Kamil55
İşte anlatmak istediğim şey buydu sizler kırıp-dökmekten başka birşey düşünmüyorsunuz ve kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz ben ise haksız olduğum yerleri kabul edip sizlere sakin bir dille sizlerin haksız olduğu yerleri anlatıyorum tabii ben ne kadar anlatırsam anlatıyım siz anlamamakla ısrarcı olacaksınız.