Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Merhabalar - Olanlar - Ben Ne Ara Ölmüşüm Be :)
Vay be kendi ölümümden haberim yok.. Şimdi beni kötü bilenler varmış tüm her şeyi açığa vurayım bakalım halen kötü bilenler kalacak mı.. Hatırlarsanız 4 ay önce falan destek sitesini bıraktım hatta MyBB yi bırakmıştım :) Ondan sonra kanser tedavisi vs görüyor diye By.Caramio mu nedir artık bir şeyler saçmalamış. Bu olayı araştırdığımda ben yokken kardeşimin yaptığını düşünüyorum. Kendisi henüz 12 yaşında.. İşte ben evde yokken olmuş bunlar. Ben ailesel sorunlardan dolayı evimden taşındım ve bir dahada girmedim. Ne olup bittiğini bilmiyorum bile. Bu arada İstanbul a taşındım :) Belki halen bana inanmayanlar olabilir fakat neden kardeşimden şüphelendiğime söyleyeyim, hani sürekli pc başındayım sürekli bu sitede artık oda ezberlemiş burayı :) Birde kardeşim soyadının ortaya çıkmasını hiç istemez "Türk" olarak söylemiş ki kendininkide ortaya çıkmasın. Hani ben bilmiyorum fakat onu yapan ben değilim. Belki söylediklerime inanmayanlar olur :) Hiç önemli değil ben açıklamamı yaparım kimseyede zorla inandırmam..
Şimdi herkese merhabalar :)

Ben destek vermeye devam edeceğim. Ben foruma 3,168 mesaj 362 konu katmışım. Hani fazla olmasada genede emeğim var.. Bunlara inanmak zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kimse ölüp ölmediğini araştıracak değildi, bunu beklemiyordun heralde :D
Benim sana karşı olan tavrımı biliyorsun zaten, oraya da bunu yazdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 17:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse ölüp ölmediğini araştıracak değildi, bunu beklemiyordun heralde :D

Zaten beni kimse sevmiyor :D

Ne çok sevmeyen varmış beni :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 17:06)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2017 Saat: 17:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse ölüp ölmediğini araştıracak değildi, bunu beklemiyordun heralde :D

Madem böyle düşünüyorsun, neden olduğunu da düşün. Davranışlarını sevmem ama sana saygı duyarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 17:10)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2017 Saat: 17:06)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Madem böyle düşünüyorsun, neden olduğunu da düşün. Davranışlarını sevmem ama sana saygı duyarım.

Bilmiyorum belkide ailesel sorunları bu yüzden yaşadım :/ Her neyse boş ver Mert sevmesende olur..

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam efsane clickbait yaptiniz.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence o sendin dramatik bir elveda gibi gösterdin her bıraktığında yeni konu açtın öldü konusunu açtıktan daha sonra sıkılıp tekrar ziyarete geldin kusura bakma seni kişisel olarak severim ama uydurduğun yalan klasik olduğundan anlamam(ızda olabilir zaten klişeydi) çok zaman almadı. (zaten hep kardeşler böyle konular açar...)

Yaptığın ayıbı kabullenirsen daha makbul olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 18:10)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence o sendin dramatik bir elveda gibi gösterdin her bıraktığında yeni konu açtın öldü konusunu açtıktan daha sonra sıkılıp tekrar ziyarete geldin kusura bakma seni kişisel olarak severim ama uydurduğun yalan klasik olduğundan anlamam(ızda olabilir zaten klişeydi) çok zaman almadı. (zaten hep kardeşler böyle konular açar...)

Bak kardeşim ben ayıp felan yapmadım eğer gerçekten yapmış olsam kabul ederdim çünkü neden biliyor musun? Kimden korkucam ben.. ? Gene devam ederdim kabullenip fakat gerçekten kendim yapmadım. Ha sen öyle düşünüyorsan öyle olsun.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 18:00)LordOfBan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam efsane clickbait yaptiniz.

Konuyu clickbait için açmadım ama?

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 18:15)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2017 Saat: 18:10)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence o sendin dramatik bir elveda gibi gösterdin her bıraktığında yeni konu açtın öldü konusunu açtıktan daha sonra sıkılıp tekrar ziyarete geldin kusura bakma seni kişisel olarak severim ama uydurduğun yalan klasik olduğundan anlamam(ızda olabilir zaten klişeydi) çok zaman almadı. (zaten hep kardeşler böyle konular açar...)

Bak kardeşim ben ayıp felan yapmadım eğer gerçekten yapmış olsam kabul ederdim çünkü neden biliyor musun? Kimden korkucam ben.. ? Gene devam ederdim kabullenip fakat gerçekten kendim yapmadım. Ha sen öyle düşünüyorsan öyle olsun.

"Öyle düşünüyorsun" gibi bir mevzu olamaz çünkü böyle bir konu açıldı ve biz öldüğünü soyadının Türk olduğunu öğrendik. Bize sağlam bir açıklama borçlusun, kesinlikle o kişinin sen olduğunu düşünüyorum zaten konuyu açmandan yaklaşık bir hafta geçti her bırakış/gelişte kardeşini suçlarsan yalanlarına devam edersen az kalmış güvenimizi dahi bitireceksin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizin bu yaptığınız hiç hoş değil buna insan kandırmak denir ...
Pek hoşgeldiniz denmez sanki sazan avına düşmüş gibi hissediyorum ://
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adam açıklamasını yapmış siz evinize gelen misafire böyle mi davranıyorsunuz? Kişisel bir sorununuz varsa, rahatsız olduysanız özel mesaj yolu ile konuşun. Bu emirvari bir söylem değil ricadır. Hoş geldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin Burak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 18:16)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2017 Saat: 18:00)LordOfBan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam efsane clickbait yaptiniz.

Konuyu clickbait için açmadım ama?

siz gelmeden önce o kadar konu açıldı ve siz yoktunuz ve onlar yok siz geldiniz bu nasıl açıklanabilir?
Öldü yada hastanede felan diye olaylar oluyor ve bir sure sonra siz geliyosunuz

ama her şeyi bir yana Hoşgeldin Burak.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 18:53)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam açıklamasını yapmış siz evinize gelen misafire böyle mi davranıyorsunuz? Kişisel bir sorununuz varsa,  rahatsız olduysanız özel mesaj yolu ile konuşun. Bu emirvari bir söylem değil ricadır. Hoş geldin.

Haklısın da insanlar herkese açık ortamda sözlerini dile getirmek istiyorlar. Zaten gerilimli bir konuşma da yok ortada. Bence bir sakınca yok. Bu olaya bu tepkiler normal yani onu demek istiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping