Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edit//
edit//
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header gerçekten çok güzel olmuş bence footer biraz geliştir, sanki footer uyumsuz olmuş temayla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam tebrik ediyorum çok beğendim. Yakında inşallah bizlerin de kullanımına açık bir tema yaparsınız :)@
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Manus temasından bayağı bir esinlenmişsiniz galiba :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla burda esinlenmeyi aşmışsın kusura bakma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana tema linkini atabilir misin? Bende kullanmak istiyorum. Bu arada tema ücretliyse anlaşabiliriz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya bir manus olmuş yani ama yinede renk uyumu hoş eline sağlık :D ama edit yerine sıfırdan denemeye çalış bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen manus temasına benzemiş @#Power artık bir rankta dur takip edemiyorum :) :):) ):
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bildigin 'Manus' hocam neresini sen yaptın ? lütfen özgün tasarım kodlayın hocam yapmayın etmeyin gitmeyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TheWarrior, HeinKard saolasın.
Arkadaşlar manus temaya benzemiş diyorsunuz. Tamam anlıyorumda o temadan edit yapmadım gerçekten. Benzemiş olabilir. Dodgy default temadan edit yaptım yemin ederim. Sadece header e baktım ve diğer yerleri headere göre kodladım.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar abartmayın , biraz benzetmiş headeri adam edit yapıyormuş
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 14:52)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TheWarrior, HeinKard saolasın.
Arkadaşlar manus temaya benzemiş diyorsunuz. Tamam anlıyorumda o temadan edit yapmadım gerçekten. Benzemiş olabilir. Dodgy default temadan edit yaptım yemin ederim. Sadece header e baktım ve diğer yerleri headere göre kodladım.

Kendin kodlamış olman önemli değil kodlama kısmı kolay asıl zor olan kısmı fikir kısmı.
Benzemiş de diyemeyeceğim çünkü aynı. Tek farklılık headerda ve footerda küçük farklar. Forumbit falan malum tema olmuş.
Önceki yaptığın temada benim yaptığım header tipini aldın tamam bir şey demedim fikir olsun diye senin için, ancak bunu her zaman yapmamalısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mert, benzetmemek için çoğu yerini farklı yapmak istedim elimden gelen bu. Biraz daha değiştirsem daha kötü olacak. Zaten paylaşmayacağım temayı. Bu kadar kızmanın ne gereği var ?
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sorun olmazsa icon dosyasını atarmısın #Mehmeteq
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İconları font awesome sayesinde ekliyoruz.
Novruz kardeşimizin açtığı konu sayesinde yapabilirsin;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=66769&highlight=font+awesome
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 15:26)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İconları font awesome sayesinde ekliyoruz.
Novruz kardeşimizin açtığı konu sayesinde yapabilirsin;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=66769&highlight=font+awesome

logo fontu ve normal temada kullandıgınız fontuda atabilirmisiniz hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu kodu global.css nin en üstüne eklerseniz her yazı bu font şeklinde olur.

Kod:
@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Titillium+Web);
*
{font-family: 'Titillium Web', sans-serif;}
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu aynı diyen arkadaşlar kendileri kodlasinlar daha iyi olur onları görelim birazda.

- Eline Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 15:18)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mert, benzetmemek için çoğu yerini farklı yapmak istedim elimden gelen bu. Biraz daha değiştirsem daha kötü olacak. Zaten paylaşmayacağım temayı. Bu kadar kızmanın ne gereği var ?

Header tipi, headerda kullandığın css tipleri, navigasyon, arka plan hepsi benziyor bildiğin bakarak geçirmişsin kusura bakma, hep kibar olmaya çalışıyorum ama burada öyle bir şey söz konusu değil.
Farklı gözüksün diye de CSS'lerin yerleri farklı, CSS değil de şablonların yeri, farklı gözüksün diye mi yaptın bilemem. Ama gerçekten hevesini kırmak istemem.
Ben bir soft flat theme'yi çıkardım ona benzeyen tonca tema yapıldı bu sitede, hiçbir şey demedim. Sana da demek istemiyorum. Yeni şeyler yapmaya çalış, üretici ol.
Kafandan bir şey tasarlayamasan da kötü de olsa tasarladığın şeyler, en azından senin oluyor o.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 19:27)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-01-2017 Saat: 15:18)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mert, benzetmemek için çoğu yerini farklı yapmak istedim elimden gelen bu. Biraz daha değiştirsem daha kötü olacak. Zaten paylaşmayacağım temayı. Bu kadar kızmanın ne gereği var ?

Header tipi, headerda kullandığın css tipleri, navigasyon, arka plan hepsi benziyor bildiğin bakarak geçirmişsin kusura bakma, hep kibar olmaya çalışıyorum ama burada öyle bir şey söz konusu değil.
Farklı gözüksün diye de CSS'lerin yerleri farklı, CSS değil de şablonların yeri, farklı gözüksün diye mi yaptın bilemem. Ama gerçekten hevesini kırmak istemem.
Ben bir soft flat theme'yi çıkardım ona benzeyen tonca tema yapıldı bu sitede, hiçbir şey demedim. Sana da demek istemiyorum. Yeni şeyler yapmaya çalış, üretici ol.
Kafandan bir şey tasarlayamasan da kötü de olsa tasarladığın şeyler, en azından senin oluyor o.

+1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping