Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum açarken parametre hatası ile karşılaşmak istemiyorsanız buraya
Bildiğiniz üzere son zamanlarda kullanıcılar hep bu hata ile karşılaşıyor ve buraya yardım almak için konu açıyorlar. Ben de bunun sebebini buldum ancak tam olarak böyle mi emin değilim, siz de böyle bir şeyin olduğunu düşünüyorsanız bu konunun altına destekleyici fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Forum kurma sayfasındaki bütün formları doldurup oluştur dedikten sonra bir sayfa geliyor ve o sayfanın altında 2 dakikalık bir sayaç var. O sayaç boşuna yapılmamış değil mi? O sayacın bitmesini beklemeden direk foruma girmeye çalışırsanız upgrade ediliyor gibisinden çeşitli yazılarla karşılaşıyorsunuz. İnanın bence beklemeyip girmeye hiç gerek yok. Bekleyip girdiğinizde başarılı olarak oluşturulmuş oluyor ya da istisnalar ile 10 dakikaya kadar oluşturulabiliyor. Kendi gözlem ve denemelerim ile böyle bir şey buldum. Tek yapmanız gereken 2 dakika beklemek ^^
Ve tahminimce bu 1.8.10'a geçtikten sonra oluşan bir hata. @admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuya açıklık getirdiğin için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2017 Saat: 19:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bildiğiniz üzere son zamanlarda kullanıcılar hep bu hata ile karşılaşıyor ve buraya yardım almak için konu açıyorlar. Ben de bunun sebebini buldum ancak tam olarak böyle mi emin değilim, siz de böyle bir şeyin olduğunu düşünüyorsanız bu konunun altına destekleyici fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Forum kurma sayfasındaki bütün formları doldurup oluştur dedikten sonra bir sayfa geliyor ve o sayfanın altında 2 dakikalık bir sayaç var. O sayaç boşuna yapılmamış değil mi? O sayacın bitmesini beklemeden direk foruma girmeye çalışırsanız upgrade ediliyor gibisinden çeşitli yazılarla karşılaşıyorsunuz. İnanın bence beklemeyip girmeye hiç gerek yok. Bekleyip girdiğinizde başarılı olarak oluşturulmuş oluyor ya da istisnalar ile 10 dakikaya kadar oluşturulabiliyor. Kendi gözlem ve denemelerim ile böyle bir şey buldum. Tek yapmanız gereken 2 dakika beklemek ^^
Ve tahminimce bu 1.8.10'a geçtikten sonra oluşan bir hata. @admin

Aynen hocam doğrudur. Bana da böyle olmuştu. Yararlı konu. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle birşeyin olmadığını belirtmiştim, ben 2 dakika bekliyorum her zaman yine hata veriyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2017 Saat: 19:31)El Patrón Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşeyin olmadığını belirtmiştim, ben 2 dakika bekliyorum her zaman yine hata veriyor.

Kendim ve gördüğüm kişiler bekleyip açınca oluyor, olmaya da bilir yani sadece teori :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2017 Saat: 19:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-01-2017 Saat: 19:31)El Patrón Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle birşeyin olmadığını belirtmiştim, ben 2 dakika bekliyorum her zaman yine hata veriyor.

Kendim ve gördüğüm kişiler bekleyip açınca oluyor, olmaya da bilir yani sadece teori :D
Denemesem söylemem, kaç defa süreyi bekledim ve açılmadı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende denedim dediğin gibi oldu açılıyor. Ama tam bir çözüm mü? bilemem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power ben zaten hep mavi sayfadaki sayaçtan bekleyerek forum kuruyordum. Demek ki bu yüzden hiç hatayla karşılaşmadım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beklemeden açınca beklememizi söylüyor, o zaman bu hata nasıl alınıyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-01-2017 Saat: 19:39)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende denedim dediğin gibi oldu açılıyor. Ama tam bir çözüm mü? bilemem.

Tabii ki de tam çözüm değil bizim yapabileceğimiz şey bunla sınırlı.
(27-01-2017 Saat: 19:40)Depres4n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power ben zaten hep mavi sayfadaki sayaçtan bekleyerek forum kuruyordum. Demek ki bu yüzden hiç hatayla karşılaşmadım :D

Ben de öyle yapıyorum bu konuda sabırsızlık göstermiyorum :D

(27-01-2017 Saat: 19:41)El Patrón Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beklemeden açınca beklememizi söylüyor, o zaman bu hata nasıl alınıyor :)

Sen o sayfaya girdiğin anda bir şeyler oluyor demek ki açılmıyor. Eğer çok önemliyse açtığın forum adı 10 dakika bekleyerek garantileyebilirsin bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, konu aynen @#Power ın dediği gibi. çözüldü bu sorun şuanda..
bu tür sorunlarda, sorunun ne olduğunu, nasıl olduğunu, ne durumlarda ortaya çıktığının belirlenmesi çok önemli. Burda @#Power ın yazdıklarını @burak132 da yazmıştı, zaten sizin yazdığınız şeyler direk sorunun çözülmesine yardımcı oldu. Evet, sorun özellikle 1.8.10 da olunmasından kaynaklanıyordu. düzelttik şuan.

forumu yine de açılmayanlar olursa, bize iletin.
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlginç olan benim süreyi bekleyip açtığımda da hatayı vermesiydi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2017 Saat: 19:25)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, konu aynen @#Power ın dediği gibi. çözüldü bu sorun şuanda..
bu tür sorunlarda, sorunun ne olduğunu, nasıl olduğunu, ne durumlarda ortaya çıktığının belirlenmesi çok önemli. Burda @#Power ın yazdıklarını @burak132 da yazmıştı, zaten sizin yazdığınız şeyler direk sorunun çözülmesine yardımcı oldu. Evet, sorun özellikle 1.8.10 da olunmasından kaynaklanıyordu. düzelttik şuan.

forumu yine de açılmayanlar olursa, bize iletin.

Ben bir forum açmayı deneyip direk girdim siteye, baktım 1809'dan upgrade yapılıyordu, öyle tahmin ettim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping