Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
admin bakin ya 3 4 gundur bakmiyosunuz
forun actim 2 sefer yine ayni hata 
http://forumsaltanatmt2.10tl.net
sorunu cozebilirsen yorum altina lazim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Bak bakalım güzel kardeşim senin sandığın gibi gerçekten o kadar basit mi..Benim 2 gün ilgilenemem bu mesajların yığılmasına sebep oluyor.Benim gün içinde girdiklerime bakma sen kısa kısa giriyorum ara sıra fırsat olursa ondada forumda acil bir şey olup olmadığına bakıyorum.Farzet ki bir yetkilinin tüm diğer yetkilileri banlaması, konuları silmesi vs olaylarda müdahele edebilmek adına yada herhangi bir üyenin spam yapmasıda olabilir.Ben yazılım şirketinde çalışıyorum işim hep bilgisayar fakat işten hizmete sıra gelmiyor fırsat doğmuyor bazen akşamları vakit ayırıyorum bazen erken geliyorum ofise vs..
Şuanda saati görüyorsun 00:58 ben üşenmeden bu açıklamayı sana yapıyorum.
Yapıyorum ki insanlara karşı yargısız infaz yapma.Zira sen hesabını kaybettiğinde onca zaman ayırmadım mı sana?
Şuanda bu hesaptan bir talepte bulunabiliyorsan bu benim sayemde.Mecbur değildim.Seni 1 haftada bekletebilirdim 1 ayda.Öyle yapmadım olabildiğince hızlı işini gördüm.
Evet açıklamalar bittiğine göre gelelim asıl cevaba.
Şimdi sen bu tavrı takınarak -bana göre- bir hata yaptın ve bunun bana göre bir karşılığı olmalı.Zira senin aldığın paketlerin uygulamasını ben yapmayacağım.Sana bu hakkı tanımayacağım.admin nickli adminimiz yaparsa uğraşır şanslısın ama ben uygulamayacağım.Beklemenin ne olduğunu anlayıp insanlara bedava hizmet aldığın bir yerde nasıl davranman gerektiğini öğrenmen için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2017 Saat: 22:07)türkperest Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Bak bakalım güzel kardeşim senin sandığın gibi gerçekten o kadar basit mi..Benim 2 gün ilgilenemem bu mesajların yığılmasına sebep oluyor.Benim gün içinde girdiklerime bakma sen kısa kısa giriyorum ara sıra fırsat olursa ondada forumda acil bir şey olup olmadığına bakıyorum.Farzet ki bir yetkilinin tüm diğer yetkilileri banlaması, konuları silmesi vs olaylarda müdahele edebilmek adına yada herhangi bir üyenin spam yapmasıda olabilir.Ben yazılım şirketinde çalışıyorum işim hep bilgisayar fakat işten hizmete sıra gelmiyor fırsat doğmuyor bazen akşamları vakit ayırıyorum bazen erken geliyorum ofise vs..
Şuanda saati görüyorsun 00:58 ben üşenmeden bu açıklamayı sana yapıyorum.
Yapıyorum ki insanlara karşı yargısız infaz yapma.Zira sen hesabını kaybettiğinde onca zaman ayırmadım mı sana?
Şuanda bu hesaptan bir talepte bulunabiliyorsan bu benim sayemde.Mecbur değildim.Seni 1 haftada bekletebilirdim 1 ayda.Öyle yapmadım olabildiğince hızlı işini gördüm.
Evet açıklamalar bittiğine göre gelelim asıl cevaba.
Şimdi sen bu tavrı takınarak -bana göre- bir hata yaptın ve bunun bana göre bir karşılığı olmalı.Zira senin aldığın paketlerin uygulamasını ben yapmayacağım.Sana bu hakkı tanımayacağım.admin nickli adminimiz yaparsa uğraşır şanslısın ama ben uygulamayacağım.Beklemenin ne olduğunu anlayıp insanlara bedava hizmet aldığın bir yerde nasıl davranman gerektiğini öğrenmen için.
Tamamda Hic Bakmiyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Ben yazılım şirketinde çalışıyorum işim hep bilgisayar fakat işten hizmete sıra gelmiyor fırsat doğmuyor bazen akşamları vakit ayırıyorum bazen erken geliyorum ofise vs..Bak kardeşim şu anda saat 00:58
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaman bulduğunda yardım edecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu kurarken verilen süreyi 0:00 olana kadar bekleyin. Eğer aynı site adresini kullanmak istiyorsanız siteyi silme talebinde bulunun.

@66RetiRed99
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2017 Saat: 22:42)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumu kurarken verilen süreyi 0:00 olana kadar bekleyin. Eğer aynı site adresini kullanmak istiyorsanız siteyi silme talebinde bulunun.

@66RetiRed99
0 Kadar Bekledim Olmadi 
Silme talepi Nasil ayapcam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping