https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CalmRed Teması | Özel Tema Görüş Öneri
Ana sayfadak, yazar kısmını beyaz renk yapıp italik yaparsanız (veya daha anlaşılabilir bir renk) daha hoş, anlaşılabilir olur ayrıca headerdeki menü kısmı değişik olmuş ama iyi anlamda değişik mi kötü anlamda değişik mi bilemedim. Headerin arkasındaki rengi #333 kırmızı renginide #e74c3c ile değiştirirsen daha flat bir görüntü oluşur.
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 00:56)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ana sayfadak, yazar kısmını beyaz renk yapıp italik yaparsanız (veya daha anlaşılabilir bir renk) daha hoş, anlaşılabilir olur ayrıca headerdeki menü kısmı değişik olmuş ama iyi anlamda değişik mi kötü anlamda değişik mi bilemedim. Headerin arkasındaki rengi #333 kırmızı renginide #e74c3c ile değiştirirsen daha flat bir görüntü oluşur.

Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler şahsen kodlamam iyi ama tasarımım, renk seçimim vs.. çok profesyonel değil :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 12:11)ByAkilli Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel :)

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın son durum resmi varmı
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben temalarda hep değişik bir şey arıyorum nedense :) Biraz yaratıcılık katıpdaha güzel bir şey ortaya koyabilirsiniz bana sorarsanız..

Başarılar
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@MuratBaykam Tema tamamlandı hocam.

m4bRqP.png

DB1Gol.png

@ScarypoweR Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 14:57)Depres4n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @MuratBaykam Tema tamamlandı hocam.

m4bRqP.png

DB1Gol.png

@ScarypoweR Teşekkürler.
Eline ve ayaklarına sağlık :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 15:15)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2017 Saat: 14:57)Depres4n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @MuratBaykam Tema tamamlandı hocam.

m4bRqP.png

DB1Gol.png

@ScarypoweR Teşekkürler.
Eline ve ayaklarına sağlık :D

Teşekkürler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık güzel olmuş.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 15:16)karazehir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık güzel olmuş.

Teşekkürler hocam. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben çok beğendim. Header'da gelişirse efsane olur. Elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 16:10)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben çok beğendim. Header'da gelişirse efsane olur. Elinize sağlık.

Teşekkürler hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rengini daha uygun birşey yapabilirsin mesela.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-01-2017 Saat: 17:36)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rengini daha uygun birşey yapabilirsin mesela.
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel gidiyor.Eline Sağlık
-Postbitteki oku css`lede yapa bilirsin;sağ üst ve alt kenarlara border-radius vererek.Karar senin yinede
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-01-2017 Saat: 17:10)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel gidiyor.Eline Sağlık
-Postbitteki oku css`lede yapa bilirsin;sağ üst ve alt kenarlara border-radius vererek.Karar senin yinede

Bitirdi bu arada temayı.
Ve de o oku :before ile yapmamış mı zaten?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping