Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl Nasıl Çalışıyor ?
Yani bu sistem nasıl çalışıyor ? sınırsız alt alan adı gibi bir durumumu var ?
Yada bir script üzerinden mi çalışıyor ? araştırdığıma göre multi mybb diye bir script buldum.
Multi Mybb : TIKLA
Bu sistem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ana bir mybb klasörü var. Tüm forumlar bu mybb klasörünü kullanıyor. O sebeple bir eklenti kurulduğunda o klasöre tüm forumlara kurulmuş oluyor. Ortak bir veritabanı var ancak her forum için ayrı ayrı tablolar oluşturuluyor. Örneğin orjinali mybb_users ise destek forumu için destek_users, wtsupport forumu için wtsupport_users gibi. Bu sebeple açılan forumlar web barındırma alanı kaplamasa da veritabanında alan kaplıyor. Spam forumların silinmesinin sebebi bu. Ama sizin temalarınızı yüklediğiniz ftp ayrı. Ayrıca her forum için subdomain açılmıyor, yazılımla alakalı o bildiğim kadarı ile yani script ile. .htaccess dosyasıyla alakalıydı hatırladığım kadarı ile. Bu kadar bilgi yeterli sanıyorum, iyi forumlar.

@MuratBaykam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 22:19)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ana bir mybb klasörü var. Tüm forumlar bu mybb klasörünü kullanıyor. O sebeple bir eklenti kurulduğunda o klasöre tüm forumlara kurulmuş oluyor. Ortak bir veritabanı var ancak her forum için ayrı ayrı tablolar oluşturuluyor. Örneğin orjinali mybb_users ise destek forumu için destek_users, wtsupport forumu için wtsupport_users gibi. Bu sebeple açılan forumlar web barındırma alanı kaplamasa da veritabanında alan kaplıyor. Spam forumların silinmesinin sebebi bu. Ama sizin temalarınızı yüklediğiniz ftp ayrı. Ayrıca her forum için subdomain açılmıyor, yazılımla alakalı o bildiğim kadarı ile yani script ile. .htaccess dosyasıyla alakalıydı hatırladığım kadarı ile. Bu kadar bilgi yeterli sanıyorum, iyi forumlar.

@MuratBaykam

Teşekkürler yazdığının tümünü okudum .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-01-2017 Saat: 22:19)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ana bir mybb klasörü var. Tüm forumlar bu mybb klasörünü kullanıyor. O sebeple bir eklenti kurulduğunda o klasöre tüm forumlara kurulmuş oluyor. Ortak bir veritabanı var ancak her forum için ayrı ayrı tablolar oluşturuluyor. Örneğin orjinali mybb_users ise destek forumu için destek_users, wtsupport forumu için wtsupport_users gibi. Bu sebeple açılan forumlar web barındırma alanı kaplamasa da veritabanında alan kaplıyor. Spam forumların silinmesinin sebebi bu. Ama sizin temalarınızı yüklediğiniz ftp ayrı. Ayrıca her forum için subdomain açılmıyor, yazılımla alakalı o bildiğim kadarı ile yani script ile. .htaccess dosyasıyla alakalıydı hatırladığım kadarı ile. Bu kadar bilgi yeterli sanıyorum, iyi forumlar.

@MuratBaykam

Daha fazlasını da bildiğine eminim. Çok iyi anlatmışsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping