Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl Forum Creator 1.0 [ÇIKTI] Artık forumunuzu hızlıca kurun
Evet artık böyle olmaz diyorsanız .exe versiyonu çıktı oradan forumunuzu ayarlayabilirsiniz .
Kodlama dili : Visual studio 2015 [VB.NET] Bildiğimden oradan yaptım normalde C# İle yapacaktım vazgeçtim . Şuan 1.0 sürümünde ilerleyen günlerde 1.1 sürümü gelecek .
Arkadaşlar bir hata olmasın diye debug klasörünü upload ettim .
Tasarım olarak sade olsa bile yinede işinizi görür diye düşündüm . Denedim çalışıyor bir hata olursa yorum altına yazabilirsiniz .
Resim :
njpGgg.png
İndir
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
VirüsTotal koyman iyi olur.
-----
Eline sağlık, güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windows kullanmadığım için deneyemiyorum maalesef ancak güzel olduğundan eminim. Tebrikler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel fakat 6 karakter iyi değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebrikler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden 6 karakter? Ayrıca ne kadar gerekli bilmiyorum, bu işte yeni bir kişi bunu nerden bulsun. Ya da tecrübeli biri neden bunu kullanmaya ihtiyaç duysun, herhangi bir avantajı olsa iyi olurdu. Tamam iyi güzel yapmışsın da biraz daha işlevsel, işe yarar bir şey lazım. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerek duyulmayan birşey yapmışsın ama kendi kod bilgini pekiştirmek için iyi birşey yapmışsın. Güzel olmuş. İlerki versiyonlarda güzel birşeyler çıkabilir tabii.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha çok gelişebilir hocam tebrikler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel gibi geliştirilse kullanışlı olur. Virus total eklersen sevinirim eve gittiğim zaman deneyeceğim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani kullanmanın pek bir mantığı yok gibi gözüküyor ayrıca windows kullanmadığım için test edemedim o yüzden hata vs söyleyemeyeceğim
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkürler.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping