https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklam Sorunu :@
Google chrome'de yine virüs bulaştı galiba d10'a girdiğim an bi reklam açılıyor ve 8 saniye boyunca kapatamıyorum onu 8 sn geçince altta x tuşuna basıp kapatıyorum yine şimdi bu lanet olası nerden geldi daha dün kaldırıp google chromeyi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AVG virüs tarayicisi ile bilgisayarini tarat.Özellikle tarayici yada facebook virüsleri hakkinda ayrica vetibanlari virüsü bulup silme olasiligi yüksek. Dayimin bilgisayarindada chrome'a bulasan bir virüs vardi.Direk olarak Facebook'u etkiliyordu. AVG ile tarattim buldu ve sildim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşımızın dediği gibi yap büyük ihtimalle ondan sonra çözülür ancak adblocker deniler google'nın bir uygulaması var gereksiz tüm reklamları yasaklıyor ve virüs ihtimalini azaltıyor...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
chrome profilini sil yeni bir profil açın sorununuz düzelecektir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sistem dosyalarına işlemiştir bence o reklam virüsü. Bu tür virüsleri temizleyebilen çeşitli programlar var. Kullanmıştım ama aklıma gelmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
360 Total Security önerebilirim. Hiçbirşey bırakmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Pirate
@kamil55
@kaRanLık-61-EA
@#Power
@xoxox

teşekkür ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: