Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Nasıl Kodlanır?
PSD'den çizilen tasarım nasıl kodlanır? Forum sitesi değil, portal sitesi olacak; örneğin hepsiburada. Ve ve ve; kodlanırken tasarımın resimleri kullanılmayacak, css ile kodlanacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Web için kaydet diyerek html alırsın sonra bi kaç kod ekleyip html ye css çağırırsın problem kalkmış olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-09-2016 Saat: 22:15)CloneCreative Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Web için kaydet diyerek html alırsın sonra bi kaç kod ekleyip html ye css çağırırsın problem kalkmış olur

Ne yazikki dediginiz gibi olmuyor photoshop sadece <table> etiketleri ile kodluyor ve resimleri bol bol kullanıyor yani öyle olsaydı kodlama bilmenin bir manası kalmazdı..

@Edward html ve css bilginizin olması gerek psd ye bakarak kodlayabilmeniz için tabi bazi box shadow kodlarını vs ps veriyor zaten..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-09-2016 Saat: 23:29)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-09-2016 Saat: 22:15)CloneCreative Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Web için kaydet diyerek html alırsın sonra bi kaç kod ekleyip html ye css çağırırsın problem kalkmış olur

Ne yazikki dediginiz gibi olmuyor photoshop sadece <table> etiketleri ile kodluyor ve resimleri bol bol kullanıyor yani öyle olsaydı kodlama bilmenin bir manası kalmazdı..

@Edward html ve css bilginizin olması gerek psd ye bakarak kodlayabilmeniz için tabi bazi box shadow kodlarını vs ps veriyor zaten..

İskeleti oturttuktan sonra o box-shadow gibi şeyler ile görsellik katılıyor. Enes'in dediği geçerli burada. HTML'de tablo, CSS'de ise temel şeyleri öğrenmek lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward,
Ben Youtube de bi kanaldan izleyerek öğrendim çoğu şeyi.
Baran Somaklı diye bi kanal var istersen oradan bi izle.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-09-2016 Saat: 19:24)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward,
Ben Youtube de bi kanaldan izleyerek öğrendim çoğu şeyi.
Baran Somaklı diye bi kanal var istersen oradan bi izle.

Eyvallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baran Somaklı Cidden Çok İyi Anlatımları Var Tavsiye Bende Ediyorum.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping