https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elimdeki Domaini Bedavaya Veriyorum
Merhaba arkadaşlar arkadaşa .org diye bir domain aldım ama o çoktan kendine domain almış.
Bende buraya geldim. Domaini bugün aldım. Kim isterse verebilirim ama siteyi kullansın yani mybb kurup işletsin. Domaine sınırsız hostingte bağlayacağım. Bağladıktan sonra domain paneli ile birlikte siteyi vereceğim. Sevabına veriyorum. Yalnız domaini kullanacaksanız vereceğim. Domain boşa gitsin istemiyorum. Domaini .com'dan aldım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba İletişime Geçelim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteyi isterseniz özelden verin ilgilenen arkadaşlar baksın..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2016 Saat: 18:46)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteyi isterseniz özelden verin ilgilenen arkadaşlar baksın..

Merhaba Domaini Bağlama işlerini Rocky yapacak değilmi domain bana çok ama çok lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2016 Saat: 18:47)akıncı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-08-2016 Saat: 18:46)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteyi isterseniz özelden verin ilgilenen arkadaşlar baksın..

Merhaba Domaini Bağlama işlerini Rocky yapacak değilmi domain bana çok ama çok lazım

Tamam. Özelden sana siteyi versin yapar. Konuda 10TL dışı linkler var onları kaldırdım sadece. Özelden sana siteleri atar bakarsın..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ücretli Bir Domaine 2 Aydır İhtiyacım Vardı Arkadaşlar Açmaya Çalıştılar Fakat Açamadılar Öyle Bir Domaine İhtiyacım Var
Bana Verirseniz Çok Sevinirim Eğer Vermez İseniz Size Kalmış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum açmayı düşünüyordum iyi oldu ö.m attım..
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping