https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BootStrap ile yazdığım hosting firması arayüzü indir
Arkadaşı googlenin testindende geçirdik :)

7PX.png
HD: http://www.yukleresim.com/images/2016/08/12/7PX.png
Demosu reklama giriyorsa kaldırırm. Ama bunu 10tl.net'e yükleme gibi bir imkanım yok üzgünüm.
Kod:
http://grafikerevi.net/kisiselbootstrap/

İndir;
Kod:
http://s2.dosya.tc/server2/4smhri/arayuz.zip.html

Bootstrapı yeni yeni kullanmaya başladım eksiklerim hatalarım olabilir. Hatalarım varsa da nasıl düzelteceğimi gösterirseniz sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yalnız efsane değil mi :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cidden güzel olmuş. Efsaneee
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle rencide olarak alma ama hatan fazla diyebilirim dokümantarnasyonlar'a daha dikkatli bakmalısın.

Head Taglarındaki Kodlar

Kod:
<link rel="stylesheet" href="css/bootstrap-theme.min.css"> - Bu dosya eğer kendi temanı yazıcaksan gereksiz bir kaynak tabiki 0 dan yazıcaksan bootstrap'ın gene stilleri olucaktır ama bunu bir tema gibi düşün.
----
<script src="js/npm.js"></script> - NodeJS kullanmıyorsan gereksiz bir javascript dosyası.
----
Head kısmındaki javascript dosyalarını ve kodlarını çektigin kısmı lütfen sayfanın en altına </body> tagının üst kısmında olucak şekilde en alta yaz bu senin page speed'in ve optimizen için bir +.

Sayfa Içeriği
Kod:
Öncelikle <div class="container-fluid"></div> kodunu her yerde kullanmaman gerektiğini biliyorsundur lütfen grid sistemini incele örnek bir şablon en sona yazıcagım..
---
<div class="container-fluid" id=""></div> yanlış bir kullanım..
---
Grid sistemi hakkındaki dökümantarnasyon

---
Bootstrap ile ilgili dökümantarnasyon
http://getbootstrap.com/getting-started/
---
Bunları iyice incele internette bootstrap ile yapilmiş sürüce template var indir ve şablonlarına bak kavrarsın eğer grid sistemini öğrenirsen gerisi gelir zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle rencide olarak alma ama hatan fazla diyebilirim dokümantarnasyonlar'a daha dikkatli bakmalısın.

Head Taglarındaki Kodlar

Kod:
<link rel="stylesheet" href="css/bootstrap-theme.min.css"> - Bu dosya eğer kendi temanı yazıcaksan gereksiz bir kaynak tabiki 0 dan yazıcaksan bootstrap'ın gene stilleri olucaktır ama bunu bir tema gibi düşün.
----
<script src="js/npm.js"></script> - NodeJS kullanmıyorsan gereksiz bir javascript dosyası.
----
Head kısmındaki javascript dosyalarını ve kodlarını çektigin kısmı lütfen sayfanın en altına </body> tagının üst kısmında olucak şekilde en alta yaz bu senin page speed'in ve optimizen için bir +.

Sayfa Içeriği
Kod:
Öncelikle <div class="container-fluid"></div> kodunu her yerde kullanmaman gerektiğini biliyorsundur lütfen grid sistemini incele örnek bir şablon en sona yazıcagım..
---
---
http://getbootstrap.com/css/#grid
---
---
Bunları iyice incele internette bootstrap ile yapilmiş sürüce template var indir ve şablonlarına bak kavrarsın eğer grid sistemini öğrenirsen gerisi gelir zaten.

Grid Sistemi

Kod:
Nedense grid sisteminden bahsetme gereği duydum öncelikle grid sistemini kullandığın zaman sayfan 12 ye bölünür ve her gride otomatik olarak float:left stili verilmiştir buda onların yan yana sıralanmasını sağlar..

örnek vermek gerekirse
<div class="col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12"></div> bu kod sırasıyla y.ç bilgisayar o.ç bilgisayar tablet ve y.ç telefonlar aynı zamanda col-xs yani d.ç telefonlar'da 12 ye bölünmüş parçadan 12 sinide kullanıyor bunun altına başka bir grid girersen bu width:100%; den farkı kalmaz herneyse şimdi grid kullanımından önce şablon şu şekilde..
<div class="container & container-fluid(fullwidth)">
 <div class="row">
    <div class="col...."></div>
 </div>
</div>

Bu şekilde olmalıdır diye biliyorum row margin left ve right'tan -16px vermiştir col lar ise onu fixliyor zaten kısacası gridleri böyle kullanabilirsin benim kullandıgım grid sistemi biraz daha farklı oldugu için ben tam bootstrap'ınkini bilmiyorum dökümantarnasyonda örnekleri mevcut zaten bakabilirsin eğer 2-3 saatini ayrıntılı incelemek için ayırırsan çok kolay öğrenebilirsin dil değil sonucta basit bir framework..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2016 Saat: 03:30)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle rencide olarak alma ama hatan fazla diyebilirim dokümantarnasyonlar'a daha dikkatli bakmalısın.

Head Taglarındaki Kodlar

Kod:
----
----

Sayfa Içeriği
Kod:
---
---

---
---

O konuda haklısın tek bir yerde kullanabilirdim ama acemilik eseri dediğim gibi, bootstrapı zamanla daha iyi kavrayacağımı düşünüyorum. Head tagı olayına gelince de denemedim ama hızlanma olayına da ihtiyaç yok sonuçta sade arayüz. Ama bu önerini dikkate alıp diğer çalışmalarımda kullanabilirim, nodejs olayına gelince de internetten hazır çektim <head> taglarını direk orda kullanıldığı için kalmıştır. Bildirimlerin için teşekkürler bir daha ki tasarımda bir çoğunu uygulayacağıma emin olabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2016 Saat: 03:36)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Grid Sistemi

Kod:
Nedense grid sisteminden bahsetme gereği duydum öncelikle grid sistemini kullandığın zaman sayfan 12 ye bölünür ve her gride otomatik olarak float:left stili verilmiştir buda onların yan yana sıralanmasını sağlar..

örnek vermek gerekirse
<div class="col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12"></div> bu kod sırasıyla y.ç bilgisayar o.ç bilgisayar tablet ve y.ç telefonlar aynı zamanda col-xs yani d.ç telefonlar'da 12 ye bölünmüş parçadan 12 sinide kullanıyor bunun altına başka bir grid girersen bu width:100%; den farkı kalmaz herneyse şimdi grid kullanımından önce şablon şu şekilde..
<div class="container & container-fluid(fullwidth)">
 <div class="row">
    <div class="col...."></div>
 </div>
</div>

Bu şekilde olmalıdır diye biliyorum row margin left ve right'tan -16px vermiştir col lar ise onu fixliyor zaten kısacası gridleri böyle kullanabilirsin benim kullandıgım grid sistemi biraz daha farklı oldugu için ben tam bootstrap'ınkini bilmiyorum dökümantarnasyonda örnekleri mevcut zaten bakabilirsin eğer 2-3 saatini ayrıntılı incelemek için ayırırsan çok kolay öğrenebilirsin dil değil sonucta basit bir framework..

Grid sistemini hatasız kullandım zaten bakabilirsin ona
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2016 Saat: 03:38)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2016 Saat: 03:30)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle rencide olarak alma ama hatan fazla diyebilirim dokümantarnasyonlar'a daha dikkatli bakmalısın.

Head Taglarındaki Kodlar

Kod:
----
----

Sayfa Içeriği
Kod:
---
---

---
---

O konuda haklısın tek bir yerde kullanabilirdim ama acemilik eseri dediğim gibi, bootstrapı zamanla daha iyi kavrayacağımı düşünüyorum. Head tagı olayına gelince de denemedim ama hızlanma olayına da ihtiyaç yok sonuçta sade arayüz. Ama bu önerini dikkate alıp diğer çalışmalarımda kullanabilirim, nodejs olayına gelince de internetten hazır çektim <head> taglarını direk orda kullanıldığı için kalmıştır. Bildirimlerin için teşekkürler bir daha ki tasarımda bir çoğunu uygulayacağıma emin olabilirsin

valla yalan söylemiyeyim yorumu 2 defa attı galiba bir düzenlersen iyi olur bende hep mükemmeliyetcilik anlayısı var yapiyorum beğeniyorsum sonra font olmamıs vs diyip siliyorum o yüzden sende bu yok galiba ben kendim 2 yilimi verdim bu işe ve ne yapabilicegimi merak ettigim için öyle öneriler verdim yani pagespeed herşey gibi ileride anlarsın gibi birşey diyebilirim sana cünkü ücretli bir temada pagespeed istiyorlar yani d10'un şuanki teması %16 almış google'in pagespeed'inden ve berbat bencede heryerde image daha modern bir tasarım olmalı resim yerine svg kullanılmalı gibi şeyler sana önerim hizli öğren birşeyler yapabiliriz belki (bootstrap düşmanıyım ama sana yardımım sonsuz).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2016 Saat: 03:40)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2016 Saat: 03:38)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2016 Saat: 03:30)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle rencide olarak alma ama hatan fazla diyebilirim dokümantarnasyonlar'a daha dikkatli bakmalısın.

Head Taglarındaki Kodlar

Kod:
----
----

Sayfa Içeriği
Kod:
---
---

---
---

valla yalan söylemiyeyim yorumu 2 defa attı galiba bir düzenlersen iyi olur bende hep mükemmeliyetcilik anlayısı var yapiyorum beğeniyorsum sonra font olmamıs vs diyip siliyorum o yüzden sende bu yok galiba ben kendim 2 yilimi verdim bu işe ve ne yapabilicegimi merak ettigim için öyle öneriler verdim yani pagespeed herşey gibi ileride anlarsın gibi birşey diyebilirim sana cünkü ücretli bir temada pagespeed istiyorlar yani d10'un şuanki teması %16 almış google'in pagespeed'inden ve berbat bencede heryerde image daha modern bir tasarım olmalı resim yerine svg kullanılmalı gibi şeyler sana önerim hizli öğren birşeyler yapabiliriz belki (bootstrap düşmanıyım ama sana yardımım sonsuz).

Anlıyorum ama emin ol buranın sahibi ve iki admininin de çok daha iyisini yazabilecek bilgisi var. Arka plan ile uğraşmaktan vakit bulamıyorlar. Ondan dolayı öyle yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi tebrik ederim.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle bir kodlama yapıyorsan bilişim işine başla script kodlamaya uğraş benim bir arkadaş var furkan oymak diye 1000 tl en az script yapıyor kaliteli nesaj at destek olur o sana.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping