Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikrofon Önerileriniz
Benim mikrofonu sene sonu birine satacağım.. Şimdi bütcemiz 130 TL en fazla 150 TL.. Mikrofon önerilerinizi bekliyorum. Ben Behringer C1 almayı düşünüyorum da siz de biraz fikir verirseniz sevinirim. Mesela Blue Snowball iyi midir ? Önermeyi unutmayın :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Astro A40

Frekans Tepkisi: 15 - 28,000 Hz

Mikrofon Frekans Tepkisi: 50 - 20,000 Hz

Empedans: 50 ohms
Virtual Dolby

Daha iyisini bulmak zor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bütçeyi görmedim.
Bu uygun ;
PHP Kod:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/magic-fe-18-masaustu-mikrofon-232086117 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:08)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bütçeyi görmedim.
Bu uygun ;
PHP Kod:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/magic-fe-18-masaustu-mikrofon-232086117 

130 - 150 lira civarı olsun. Kaliteli bir şeyler
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://www.hepsiburada.com/behringer-c-1-microphone-p-MUSICASIST106
262 tl isteğini karşılar diye düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:17)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:

Amazonda 50 dolar
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:17)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:

Amazonda 50 dolar

20 gün bekleyeceksen Amazondan alabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:18)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2016 Saat: 18:17)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:

Amazonda 50 dolar

20 gün bekleyeceksen Amazondan alabilirsin :)

Şuan kullandığımı 40 gün bekledim onu da beklerim her halde :D :D Ama yanından kablosu çıkarmı emin değilim :/
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
C-1 den memnun değiller. Yanında mixer(bu ses girişlerinin yapıldığı, profesyonel ses kartlarının bulunduğu ve üzerinde düğmeler bulunan cihaz) olmasına rağmen dip ses veriyormuş ve yakınına çok girmeden ses algılamıyormuş.

Blue snowball çok güzel bir mikrofon. Genel olarak Blue'nun mikrofonları güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:24)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: C-1 den memnun değiller. Yanında mixer(bu ses girişlerinin yapıldığı, profesyonel ses kartlarının bulunduğu ve üzerinde düğmeler bulunan cihaz) olmasına rağmen dip ses veriyormuş ve yakınına çok girmeden ses algılamıyormuş.

Blue snowball çok güzel bir mikrofon. Genel olarak Blue'nun mikrofonları güzel

C1 kötü diyorsun yani.. Snowball şekli iğrenc abi. Normal bir mikrofona benzemiyor ben sevmiyorum
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Youtube kanalın içinse önüne filtre onunda önüne tüy koy.
Sesin net çıkar, filtre dediğim sünger'den yapılan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Youtube kanalın içinse önüne filtre onunda önüne tüy koy.

Şuankinde Pop-Filtre var zaten... Ben şöyle adı falan duyulmuş bir mikrofon istiyorum. Boş olmayacak şekilde... C1-u nasıldır @rayray93 Snowball şekli kötü..
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:29)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2016 Saat: 18:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Youtube kanalın içinse önüne filtre onunda önüne tüy koy.

Şuankinde Pop-Filtre var zaten... Ben şöyle adı falan duyulmuş bir mikrofon istiyorum. Boş olmayacak şekilde... C1-u nasıldır @rayray93    Snowball şekli kötü..

Behringer C1u 300'den aşağı bulamazsın.

Ama şunu al en azından kablosu var, emin elden ve philipsin.
PHP Kod:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-sbc-md110-mikrofon-karaoke-kablo-1-5m-229428998?rcp_action=rceProductClicked 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:33)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Şuankinde Pop-Filtre var zaten... Ben şöyle adı falan duyulmuş bir mikrofon istiyorum. Boş olmayacak şekilde... C1-u nasıldır @rayray93    Snowball şekli kötü..

Behringer C1u 300'den aşağı bulamazsın.

Ama şunu al en azından kablosu var, emin elden ve philipsin.
PHP Kod:
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-sbc-md110-mikrofon-karaoke-kablo-1-5m-229428998?rcp_action=rceProductClicked 

-,- 170 lira c1-u ... Stüdyo ve Condenser olarak alacağım ben normal mic değil :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Kameradan uzakta olabilir Snowball. Öyle algılıyor sesini en iyi şekilde zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:36)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kameradan uzakta olabilir Snowball. Öyle algılıyor sesini en iyi şekilde zaten.

Ya hani enes batur veya diğer youtuberlar (baturay vs vs.) Onlar videoda önünde duruyor o tarz bir şeyler istiyorum aslında. Snowball ses kalitesine baktıkları videoları izledim profesyonel Rode ile aynı neredeyse
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Snowball daha iyi bu iş için. Rode normalde stüdyo kayıt mikrofonları üretiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Snowball daha iyi bu iş için. Rode normalde stüdyo kayıt mikrofonları üretiyor

Ama kalitesi daha iyi oluyor abi ya :) neyse snowball alacam büyük ihtimal. USB mi snowball yoksa jak girişi mi var ? Bende usb ses kartı var zaten de soruyum yine
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 18:45)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2016 Saat: 18:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Snowball daha iyi bu iş için. Rode normalde stüdyo kayıt mikrofonları üretiyor

Ama kalitesi daha iyi oluyor abi ya :) neyse snowball alacam büyük ihtimal. USB mi snowball yoksa jak girişi mi var ? Bende usb ses kartı var zaten de soruyum yine

USB ses kartları daha kaliteli olur. USB'den Jack çeviricilerin ses kaliteleri de daha iyi oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping