Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Video Montajım :)
http://i.hizliresim.com/1d9nbY.png
Montaj bitti @TaaRRuz
@TexLİeMeD
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıyorsunuz Camtasia'yı, sonra ne yaparsanız yapın amatör duruyor montaj
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 22:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıyorsunuz Camtasia'yı, sonra ne yaparsanız yapın amatör duruyor montaj

Sen de haklısın abi ya :/ Sony'e geçecem
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 22:49)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-08-2016 Saat: 22:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıyorsunuz Camtasia'yı, sonra ne yaparsanız yapın amatör duruyor montaj

Sen de haklısın abi ya :/ Sony'e geçecem

Hayatının hatasını yaparsın benden söylemesi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ScarypoweR HAYIRLISI ÇOK KALİTELİ VİDEOLAR ÇEKİYORSUN ELİNE SAĞLIK BEN BEĞENİYORUMDAHA DOĞRUSU :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler @rayray93 peki Adobe Premiere CS4 nasıldır ?
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 22:51)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @rayray93 peki Adobe Premiere CS4 nasıldır ?

Minimum CS6, Önerilen CC 2015
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://i.hizliresim.com/EJ7J5B.png

Rezervasyon alıyorum, ileride kanalın büyüdüğünde "71. Abone bendm ezkleer" deyip artistlik yapcam djsjdks başarılar kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-08-2016 Saat: 12:40)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://i.hizliresim.com/EJ7J5B.png

Rezervasyon alıyorum, ileride kanalın büyüdüğünde "71. Abone bendm ezkleer" deyip artistlik yapcam djsjdks başarılar kardeşim

Desteklerin için teşekkür ederim kardeşim :) :) Keşke herkes senin gibi olsa... Millet geliyor anama küfürü basıp gidiyor :) Bir de bakıyorum kanalına 10 - 9 yaşında çocuk..
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-08-2016 Saat: 15:39)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-08-2016 Saat: 12:40)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://i.hizliresim.com/EJ7J5B.png

Desteklerin için teşekkür ederim kardeşim :) :) Keşke herkes senin gibi olsa... Millet geliyor anama küfürü basıp gidiyor :) Bir de bakıyorum kanalına 10 - 9 yaşında çocuk..

Bilgisayarım olsaydı birlikte oynayabileceğimiz oyunları oynardık ya da video çekerdin de işte yok :D

- Ülkemizde YouTube ortamı 8 yaşına kadar düştü bende video çekiyordum bir aralar İsmetRG'midir nedir bi ara ban yemiş yanlış anlaşılmadan gelip bütün videolarıma ana bacı sövdüler yapabilecek bişey yoktu bende soğumuştum zaten o an artık çekmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Selam dostum. YouTube alemiyle aram baya iyidir. Kanalını inceledim. Tasarım thumbnaillerin gayet güzel olmuş. Ama çoğu Youtuberın yaptığı şeylerin arkasından aynısını yaparak bi yere varamazsın. Çoğu popüler youtuber alışıldığın dışında şeyler yaparak kendini önplana çıkarıyor. Hitide yakaladı mı fan vs. derken normal videolara devam ediyorlar. Şöyle özetliyim. Benim fanı olduğum youtuberlardan izlediğim güzel bi oyunun aynısını senden neden izleyeyim. Önce farkını değişik yollarla belirlet. Dediklerimi kötüleme algılama eleştiriler önünü açıcaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-08-2016 Saat: 17:55)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Selam dostum. YouTube alemiyle aram baya iyidir. Kanalını inceledim. Tasarım thumbnaillerin gayet güzel olmuş. Ama çoğu Youtuberın yaptığı şeylerin arkasından aynısını yaparak bi yere varamazsın. Çoğu popüler youtuber alışıldığın dışında şeyler yaparak kendini önplana çıkarıyor. Hitide yakaladı mı fan vs. derken normal videolara devam ediyorlar. Şöyle özetliyim. Benim fanı olduğum youtuberlardan izlediğim güzel bi oyunun aynısını senden neden izleyeyim. Önce farkını değişik yollarla belirlet. Dediklerimi kötüleme algılama eleştiriler önünü açıcaktır.

Youtube konusunda tabii ki kendimi geliştirmeye uğraşıyorum. Her türlü yoruma açığım (küfür dışında) Hocam bana önerileriniz var mı ? Yapılmamış bir şey yapmamı istediğiniz bir şey. Önerin ki ben de deneyeyim. Değişik serilere yöneleceğim. Mesela Youtuberlara gözlük takıyorum falan filan gibi içerik araştırıyorum. Yabancılardan tanınmamış kanallardan araştırıyorum varsa öneriniz beklerim.. @Helper
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping