Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum düzeni hkk.
Denetleme ekibinden olanlar bakarsa sevinirim.
Aktifliği sağlamak için fikrim var.
1'Hafta içerisinde sıkı yönetim ilan edip yöneticilerin aktifliği ölçülmeli. Yardımları gözlenmeli.
Üyelerden yardım eden aktifliği yüksek olan kişilerin ekiplere alınması bence forumu rahatlatır.
Aktif olmayan yetkilileri uyarırsak her hafta ekip liderleri ekibindekilerşn aktiflik ve yardımlarını incelerse ona göre alımlar yaparsa bence bu. Forum tutar.

@rayray93 @corleone
Ben bugün taarruz admini çok rahatsız ettiğimden dolayı etiketlemek istemedim gerekli görürse yorum atar.
@edward
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sıkı yönetim ile alakası yok dediğinin, disiplin ile alakası var. Sonuçta disiplin hep var. Miktarı arttırılabilir sadece.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet. Güzel bir yöntem. Böylece rankını alıp geri çekilen ihtimali de ortadan kalkabilir
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum ama düzen için bu şsrt gözükmekte.
Ben boşa doldurmuyum diye istifa ettim.
En az 1 ay girmiyeceğimi biliyordum.
Eskisi gibi hit yok. Değişik bir şey yapılmalı.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 00:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sıkı yönetim ile alakası yok dediğinin, disiplin ile alakası var. Sonuçta disiplin hep var. Miktarı arttırılabilir sadece.

Çok haklı katılıyorum dediğine ama forumda grafik dışında yardım edilecek şeyler yok herhangi bir yardım söz konusu değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fikir kusursuz gayet güzel fakat edilicek bir yardım göremiyorum ben.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi fikir.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi de o sıkı yönetim ilan etme disiplin bir anda olursa ve 1 hafta sınırı konursa siteye hiç girmeyen yetkililer varsa dahi girecek ve 1 hafta çalışıp yetki alanlar olacak. Bir daha yatacak belki de. Hiç gerek yok böyle şeylere. Zaten denetleme ekibi izliyor forumu. Ayrıca aktifleştirme için bir çok çalışma varken; disiplin insanları sıkar. Yetki için kavgalar çıkar. Ben de yardım ettim hak ediyordum vb.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 00:27)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi de o sıkı yönetim ilan etme disiplin bir anda olursa ve 1 hafta sınırı konursa siteye hiç girmeyen yetkililer varsa dahi girecek ve 1 hafta çalışıp yetki alanlar olacak. Bir daha yatacak belki de. Hiç gerek yok böyle şeylere. Zaten denetleme ekibi izliyor forumu.  Ayrıca aktifleştirme için bir çok çalışma varken; disiplin insanları sıkar. Yetki için kavgalar çıkar. Ben de yardım ettim hak ediyordum vb.
Haklısın, herhangi bir disiplin söz konusu olacak ise 1 haftalık değil sürekli olmalı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Metehan ve Ömer her şeyi açıklamış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hemen Alınsın Demiyorum ki . Başvuru Koyanlar 1 Hafta bi İncelensin , Alım İçin Şart Olsun .
1 Hafta İçerisinde Sadece 1 Hafta Girmeyen Değil Askıya Alıp Yardım vb. Yapmayanlar Gündemde Olsun.
Bence Daha Sıkı Olur Bu Konudan Tartışma Çıkarabilirsek Daha İyi Yerlere Gidebilir Bu Konu .
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 00:55)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hemen Alınsın Demiyorum ki . Başvuru Koyanlar 1 Hafta bi İncelensin , Alım İçin Şart Olsun .
1 Hafta İçerisinde Sadece 1 Hafta Girmeyen Değil Askıya Alıp Yardım vb. Yapmayanlar Gündemde Olsun.
Bence Daha Sıkı Olur Bu Konudan Tartışma Çıkarabilirsek Daha İyi Yerlere Gidebilir Bu Konu .
Yaptığın başvuru üstüne, başvuru koyanlar felan vb. bu tarz şeyler konuşma bence. Kendi menfaatin için böyle şeyler yapıyormuşsun gibi görünüyor dışarıdan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
anlamadım. ne gibi menfaat yanlış anlama ben sadece önerimi sunuyorum .
bu aralar aktiflik çok düşmüş. ben bıraktığımda böyle değildi.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2016 Saat: 01:42)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: anlamadım. ne gibi menfaat yanlış anlama ben sadece önerimi sunuyorum .
bu aralar aktiflik çok düşmüş. ben bıraktığımda böyle değildi.

Özür dilerim kafam dağınık alakasız konuştum biraz. Zaten adminler, denetleme ekibi felan görevli alımlarında adayı inceliyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Problem Yok .
Yetkiyi alıp yan gelip yatanlar var . Ben bunların aktif kalmasını sağlanmasını söylemek istiyorum.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten herkes bundan şikayetçi "yan gelip yatanlar" gerçekten bu durum gerçekleşebiliyor. Yetki alana kadar çalışanlar gerçekten oluyor. Biz bunu engellemek istiyoruz o yüzden bu kadar seçici davranıyoruz. Özenle seçiyoruz bulunan döneme değil ileriki döneme göre seçim yapmamız gerekiyor. O yüzden bu kadar uzun sürüyor alımlar Bir kişi hakkında Adminler liderler,denetleme ekibi arasından çok konuşuluyor. Biz dediğim gibi ileriye dönük seçim yapmak istiyoruz bunu için çabalıyoruz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping