Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.Araştırma Forum Domainliği Yaş Sınırlaması
Exclamation 
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Forum Domainliği Yaş Sınırlaması hakkında bir makaleyle birlikte olacağım. ilk araştırmam olan forumlarda gezerken şok oldum bugün hosting firmalarında forum domaine sahip yaş sınırlarını sordum. 12-20 yaş arası dediler çoğu birinde gene 8 yaşında biri bile varmış. ben hayret oldum forum yaşları bu kadar düşmüş.Elbette 20 yaş üzeri forum açanlarda var onlar zaten belli yerlere geliyor direk vds alıyorlar başta tuturmaya çalışıyorlar. bazı firmalar çocukların warez vbulletin ve warez xenforo kullanmasına izin verdiğini söledi çocuklar heyecan yaşasınlar diye ben bu firmaları kınadım şahsen adam parayla aççak bir firma gelecek dicek ki warez kullanabilirsiniz çocuk onlar ne olacak diyolar aslında çocukların ilgisini paralı bir forum sistemi artık hosting + domain açıcağına burada mybb eğitimi görüp bir başlangıç yapabilirler diye düşünüyorum.Çünkü kolaydan başlamak daha iyi vbulletin eklentisi teması kendi başına para istiyor zaten xenforoda öyle bu yüzden domain alırken ve hosting alırken bence firmaların yaş sınırlaması getirilmesi düşüncesindeyim. Çocuklar buraya çekip güzel bir eğitim verirsek buranın iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum çünkü yeni çağın çocukları bize göre birazdaha çok hayal kuruyor yani hayal güçleri geniş onların yapmak istediği ama yeterli bilgisi olup yapamadığı bir sürü proje var.
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hosting firmalarına yaş sınırlaması gelsin, çoluk çocuğu biz eğitelim uğraşalım cefasını çekelim, ondan sonra 2-3 gün geçince babası adına domain+hosting alsın sefasını onlar sürsün.

edit: Bunu telefondan mı yazdınız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 20:31)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hosting firmalarına yaş sınırlaması gelsin, çoluk çocuğu biz eğitelim uğraşalım cefasını çekelim, ondan sonra 2-3 gün geçince babası adına domain+hosting alsın sefasını onlar sürsün.

her çocuk kötü küfürbaz ve ergence tavırlar sergilemiyor ki iyi olan çocuklarda var :?
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 21:00)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2016 Saat: 20:31)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hosting firmalarına yaş sınırlaması gelsin, çoluk çocuğu biz eğitelim uğraşalım cefasını çekelim, ondan sonra 2-3 gün geçince babası adına domain+hosting alsın sefasını onlar sürsün.

her çocuk kötü küfürbaz ve ergence tavırlar sergilemiyor ki iyi olan çocuklarda var :?
Onları ayırırsak, 100 kişinin içinden 3-4 kişi çıkartırız. Forum gibi şeylerle ilgilenen ve o kesimden olanları zaten ya buraya çeviremezsin(akıllıdır, işi biliyordur, projesi mutlaka değerlenir ve host+domain'e verdiği paranın karşılığını alır) ya da çoktan buradadır.

Şimdi yutupır olma hayalleriyle yanıp tutuşuyor sevgili 8-12 yaş aralığındaki arkadaşlarımız :/ Reklamcılık olarak mantıklı ama çabuk çökebilecek bir strateji
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping