Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marina Joyce olayı
Arkadaşlar bi bakayım dedim videolara :) Şu sahneyi yakaladım.. http://i.hizliresim.com/2ZXA3d.png
Sizce yalan mı ?
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlamadım,bendemi sorun var sendemi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 18:52)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlamadım,bendemi sorun var sendemi :D

Biraz baktım da sana katılmaya karar verdim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl yani dediğinizden bir şey anlamadım sizce kaçırılmışmıdır :D
@xoxox
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimde ne olduğunu anlamadım ben?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Heh şimdi hatırladım kaçırılmış youtuber muhabbeti sahte tabiiki herzamanki gibi konuşmak için konuşan birisinin ortaya attığı idda sonradan paylaşılmış her yere yayılmış. Aniden durdurduğumuzda garip şeyler çıkabiliyor bu gayet normal :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi vallaha bunun evinin odası zincirle kapalı falan. Arkada ilaçlar var. Vee öksürürken help me diyor.. Diyorlar tehlikedeysen kalpli fotoğraf at instagramdan attı..
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 19:00)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abi vallaha bunun evinin odası zincirle kapalı falan. Arkada ilaçlar var. Vee öksürürken help me diyor.. Diyorlar tehlikedeysen kalpli fotoğraf at instagramdan attı..

Her youtuber'in,streammer'in kendisine göre bir primi vardır popüler olmak için herşeylerini verirler.

Mesela Helenalive bağış attıklarında duygulanıyor ve ağlıyor uydurma bazı aptallarda bağış attığında gerçekten ağladığını düşünüyor ve daha çok atıyor. Aynı şey Türk bir streammer dede var AnakiinTV ( :D ) o ise bağış ile küfür yiyince ağlıyordu bu sayede 10k dan daha fazla para kazandı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 19:00)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abi vallaha bunun evinin odası zincirle kapalı falan. Arkada ilaçlar var. Vee öksürürken help me diyor.. Diyorlar tehlikedeysen kalpli fotoğraf at instagramdan attı..

O da saçmaydı, tehlikedeki insan instagrama nasıl erişebiliyor ki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 19:03)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Her youtuber'in,streammer'in kendisine göre bir primi vardır popüler olmak için herşeylerini verirler.

Mesela Helenalive bağış attıklarında duygulanıyor ve ağlıyor uydurma bazı aptallarda bağış attığında gerçekten ağladığını düşünüyor ve daha çok atıyor. Aynı şey Türk bir streammer dede var AnakiinTV ( :D ) o ise bağış ile küfür yiyince ağlıyordu bu sayede 10k dan daha fazla para kazandı :)

Ben zaten kaçırıldı demiyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Ne alaka dediğiniz için yazdım onlar :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 19:15)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2016 Saat: 19:03)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben zaten kaçırıldı demiyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Ne alaka dediğiniz için yazdım onlar :)

Herşeye inanmamak lazım diyeyim ozaman :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bilmeyenler için: https://www.youtube.com/watch?v=cCdtktNLHT0
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk başlarda gerçekten kaçırılmış olabileceğini düşünmüştüm, kızın zıplarken ayağındaki zincirin sesini çıkarması falan, fakat sonra düşündüm eğer birileri bunu esir tutuyorsa neden böyle saçma sahneler koymasına izin verirler?
Ayrıca odadaki tüfek muhabbeti var, eski videolarınada bakarsanız tüfek orda duruyor kaç senedir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2016 Saat: 07:29)Darkendless1 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk başlarda gerçekten kaçırılmış olabileceğini düşünmüştüm, kızın zıplarken ayağındaki zincirin sesini çıkarması falan, fakat sonra düşündüm eğer birileri bunu esir tutuyorsa neden böyle saçma sahneler koymasına izin verirler?
Ayrıca odadaki tüfek muhabbeti var, eski videolarınada bakarsanız tüfek orda duruyor kaç senedir.

Bence prim için yapıyor. Çünkü eğer kaçırılmış olsa 2 teori var. Ya evde esir tutulup onun üstünden kazanç sağlanıyor. Ya da terör yüzünden. Ama primdir bence. Çünkü yani kaçırılmış olsa ,döverler falan demi
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konuyu araştırmak lazım biraz...
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kurgu ise çok başarılı yapıyorlar 600.000 aboneden 2m ye yükseldi
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2016 Saat: 16:33)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kurgu ise çok başarılı yapıyorlar 600.000 aboneden 2m ye yükseldi

Bir günde 600.000 abone
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepsi kurgu .
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gençlik https://www.youtube.com/watch?v=cdxgi9IeUKs Buyrun ben de biraz komikli olarak videosunu çektim :) @Corleone nasıl olmuş ? İlk vlog
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform