Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Link Verme Hakkında
Atıyorum bir tema paylaştım ve indirme linkini reklamli olarak verdim. Reklamli olarak (link.tl) link vermek yasak mi ?
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Bu tarz şeylerden para kazanmak yanlış olmaz diye düşünüyorum. Ama bir yandan herkesin böyle link paylaşması var, Sadece downloadable şeylerde açabiliriz. Yoksa her link için geçerli olması can sıkar

Daha önce kullanan pek olmadığı için hangi kural buna dahildir araştırmıyorum şu an; yakında popüleritesi artacağı için yeni bir kural oluşturmak gerekecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10tr.net ftp sine söyle bir sistem kurabiliriz:
Dosya Yükleme Serveri

Mesela forumdakiler burdan foruma resim atabilirler sistemi kurmak kolay.

10tr.net/dosyayukle

Sistemi İndir:
Kod:
http://scripti.org/upload.scripti

Ben Kurmuştum Hostingerden Çokda güzel yükleniyordu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Normal link ve reklamlı link olarak verilirse sorun çıkacağını sanmıyorum.
PGM
Teşekkür verenler:
Reklam kuralları politikası olması çok gerekli. Gelen geçen link.tl, adf.ly linkini koyarsa buradan gelir elde etmiş olur. Bu yüzden bence yasaklanmalı.

- Bunun dahilinde @Ripbyrustavi02: Adam zaten link.tl istiyor, link kısaltma yapacaksa goo.gl ne güne duruyor?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2016 Saat: 18:03)Neon Bariol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Reklam kuralları politikası olması çok gerekli. Gelen geçen link.tl, adf.ly linkini koyarsa buradan gelir elde etmiş olur. Bu yüzden bence yasaklanmalı.

- Bunun dahilinde @Ripbyrustavi02: Adam zaten link.tl istiyor, link kısaltma yapacaksa goo.gl ne güne duruyor?

Kuralların esnekliğinden kaynaklı durum, kurallarda bir şey belirtilmediği için herhangi bir kesin görüş ortaya atmak yanlış olur. Üst yetkililerden bir görüş gelmediği taktirde.
PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2016 Saat: 18:07)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-05-2016 Saat: 18:03)Neon Bariol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Reklam kuralları politikası olması çok gerekli. Gelen geçen link.tl, adf.ly linkini koyarsa buradan gelir elde etmiş olur. Bu yüzden bence yasaklanmalı.

Kuralların esnekliğinden kaynaklı durum, kurallarda bir şey belirtilmediği için herhangi bir kesin görüş ortaya atmak yanlış olur. Üst yetkililerden bir görüş gelmediği taktirde.

Doğrudur ancak üst yetkililerin önceden bunu belirtmesi gerekir. Geç eklenen/eklenilecek bir kural olur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Okumadın herhalde amaç link kısaltmak degil, amaç reklamdan gelir elde etmek. Yoksa kısaltmanın ne mantığı var ki ?
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2016 Saat: 18:16)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Okumadın herhalde amaç link kısaltmak degil, amaç reklamdan gelir elde etmek. Yoksa kısaltmanın ne mantığı var ki ?

Sen yazımı okumadın herhalde? Okusaydın anlardın da zaten o ayrı.

Ben burda yasaklanmalı diyorum. Sonuçta buradan kendine pay çıkarıyorsun. Burası forum destek sitesi, gelir sitesi değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar kesin bir görüş belirtmeyin çünkü böyle bir kural var mı bilmiyoruz sonuçta.

Ama eğer böyle bir kural yoksa konulması gerekir diye düşünüyorum
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2016 Saat: 18:21)Neon Bariol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-05-2016 Saat: 18:16)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen yazımı okumadın herhalde? Okusaydın anlardın da zaten o ayrı.

Ben burda yasaklanmalı diyorum. Sonuçta buradan kendine pay çıkarıyorsun. Burası forum destek sitesi, gelir sitesi değil.
Pay çıkaracağım tabii, destek sitesi için bir sürü şey yaptık hepimiz, temalar, kodlamalar.. Bari indirme linklerinde böyle emeğinizin karşılığını alalım..

Üslubuna dikkat et, çocukça konuşma..
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu iyice tartışmaya döndü bence üstleri bekleyelim karar onların
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-05-2016 Saat: 13:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu tarz şeylerden para kazanmak yanlış olmaz diye düşünüyorum. Ama bir yandan herkesin böyle link paylaşması var, Sadece downloadable şeylerde açabiliriz. Yoksa her link için geçerli olması can sıkar

Daha önce kullanan pek olmadığı için hangi kural buna dahildir araştırmıyorum şu an; yakında popüleritesi artacağı için yeni bir kural oluşturmak gerekecektir.
Hak veriyorum, mesela 10tr.net için temalar yapiyoruz, temalar çıkarıyoruz. Her ne kadar 10tr.net için olsa da bizim de bu işten ufak bir çıkarımız olması gerek diye düşünüyorum.

@rayray93
@admin
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Ücretsiz bir emek var ise ortada, İndirilebilir olan linklere yönlendirme verilmesinin yanlış olacağını pek düşünmüyorum. Genelde 10tr.net'de XML olarak tema paylaşıyoruz, indirmek için bir link vermiyoruz. Nadir olarak grafik arşivleri vesaire bilgisayarımıza indirme yapmamızı sağlıyor. Çok fazla download yapılacak dosya paylaşımı olmadığı için destek forumunda, yasaklanmaması daha doğrudur bence. Tabii ki gelir elde etmek isteyen kişinin yüklemeyi kendi yaptığına dair kanıt belirtmesi gerekir.

200mb için 2 saat yükleme süresi bekleyenler olacaktır, link.tl benzeri yerlerden gelir elde etmelerini isterim şahsen.

Neon, birisinin konusuna gelip ona atarlanman ayrı bir ironi yaratmış. Serbest olan şey görüş belirtmek, başkasına karışmak veya yargılamak değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neon, Şimdi sen babanın hayrına bir iş yaparmısın? Düşün ki Sen çok iyi bir grafikersin Adam dediki: Bana şu tasarımdan yaparmısın bunu bedavayamı yaparsın paraylamı buradakiyle pek alakasız bir görüş ama burada paylaşılan konulardan bazıları dışarıda bulunamayacak konular bile diyebilirim Adam Grafik Arşivi paylaşıyor diyelim 1 GB bunun için upload'lara katlanması gerekecek bilgisayar upload hızı düşükse 1 günde zor yükler. Şimdi bunu babasının hayrına para kazanmadan paylaşırsa o adamın emeği boşa gitmiş olucak? Burası Destek sitesi tamam. Ama Değerli konuların,Değerli Paylaşımların Para kazanması gerekir yoksa insanlar burayı değil başka forumları tercih eder.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha fazla tartışma ortamı yaşanmasın diye konuyu kapatıyorum.

Üst bir yetkiliden cevap gelir zaten.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping