Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clash of Clans küçük sorun
Arkadaşlar ben sınıf arkadaşıma hesabımı verdim lakin bir nedenden dolayı geri almak zorunda kaldım hesabın şifresini değiştirdiğim halde arkadaşım hesabıma erişebiliyor savaş yapabiliyor kısaca herşeyi bunu nasıl çözeriz ben girmesini istemiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyunu oynamıyorum ama bu çözüm işine yarayabilir ayarlar>Uygulamalar>ClasOfClans>Verileri temizle
Bunu arkadasinin telefonundan yap
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2016 Saat: 20:05)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyunu oynamıyorum ama bu çözüm işine yarayabilir ayarlar>Uygulamalar>ClasOfClans>Verileri temizle

ooo çok iyi fikir aynen öyle yap ve eposta şifreni değiştir ondan sınra tekrar oyun şifreni değiştir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2016 Saat: 20:35)ActLuena Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-05-2016 Saat: 20:05)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyunu oynamıyorum ama bu çözüm işine yarayabilir ayarlar>Uygulamalar>ClasOfClans>Verileri temizle

ooo çok iyi fikir aynen öyle yap ve eposta şifreni değiştir ondan sınra tekrar oyun şifreni değiştir

Ayrıca "bütün hesaplardan çıkış yap" tarzı bir şey olması lazım. Online kafa topu oyununda "şifremi unuttum" butonuna bastığınızda cihazınızın id numarası sorgulanıp size şifrenizi veriyor. Clash Of Clans'da bu şekilde sanırım. Çıkış yapması lazım hesaptan sadece
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2016 Saat: 21:15)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ayrıca "bütün hesaplardan çıkış yap" tarzı bir şey olması lazım. Online kafa topu oyununda "şifremi unuttum" butonuna bastığınızda cihazınızın id numarası sorgulanıp size şifrenizi veriyor. Clash Of Clans'da bu şekilde sanırım. Çıkış yapması lazım hesaptan sadece
Eğer değiştirdiysen bir süreliğine giriş yapabilir 1 ay felan fakat sonra giremez çünkü illa telefonunu günceller vb
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2016 Saat: 15:59)smalark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-05-2016 Saat: 21:15)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eğer değiştirdiysen bir süreliğine giriş yapabilir 1 ay felan fakat sonra giremez çünkü illa telefonunu günceller vb

Aynen ha oyuna guncelleme geldiğinde felan :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping