04-05-2016 Saat: 17:20
(Son Düzenleme: 04-05-2016 Saat: 17:21, Düzenleyen: Muratbaykam.)
Merhaba Sayın Arkadaşlar Paypal Nakit Artık Türkiye'de yok anlaşılan .
Bir Siteden Alıntı :
Paypalın Sitesinde ise :
PayPal Nakit Kart programını neden kapatıyorsunuz?
Stratejik değerlendirmelerimiz sonucunda, PayPal ile kurulan marka ortaklığı kapsamında TEB tarafından ihraç edilen ve Türkiye’de iki yıldır sürdürülen ön ödemeli PayPal Nakit Kart programının durdurulmasına karar verilmiştir. Bu süreçte siz değerli kullanıcılarımızın tüm sorularına destek olmak için PayPal Nakit müşteri hizmetlerimiz 7 gün 24 saat hizmetinizde olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
Bir Siteden Alıntı :
Alıntı:Merhaba arkadaşlar, benim gibi aktif kullananlar için çok üzücü olacak ama, Paypal kartlar ülkemizde geçerliliğini yitiriyor olabilir. TEB ortaklığı ile gerçekleştirilen bu uygulama, TEB' in geri adım atması ile bitiyor gibi gözüküyor...
Yorumlarınızı bekliyorum... Öğrenci olduğum için, benim adıma bulunmaz bir şeydi ama şimdi bu durum beni üzdü!
Paypalın Sitesinde ise :
PayPal Nakit Kart programını neden kapatıyorsunuz?
Stratejik değerlendirmelerimiz sonucunda, PayPal ile kurulan marka ortaklığı kapsamında TEB tarafından ihraç edilen ve Türkiye’de iki yıldır sürdürülen ön ödemeli PayPal Nakit Kart programının durdurulmasına karar verilmiştir. Bu süreçte siz değerli kullanıcılarımızın tüm sorularına destek olmak için PayPal Nakit müşteri hizmetlerimiz 7 gün 24 saat hizmetinizde olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.