Yorum Sayısı: 3,344
Konu Sayısı: 276
Rep Puanı:
318
Teşekkürler: 6
1 mesaj içinde 259 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Venomous
SanalPara (SP): 34 SP
Yönetimce aldığımız karara göre bir süreliğine ceza almıştır ,konu daha fazla uzamasın.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
"Özendim" kelimesi "Taklit ettim" ile "Çaldım" ile aynı anlamda değildir. "Özendim" diyip konuyu kapatabilirdi. Arkadaşın bizim ile dalga geçtiğini düşünüyorum, Zira header şablonundaki resme kadar benzetilmez. 2-3 yerini değiştirip, "bu benim" de denmez. Merak ediyordum neden renk kodları aynıydı diye.
Zaten gereğini sabah konuştuk yetkililer arasında. Benim beklentim farklı bir şey söylemesiydi. Prosedür olarak beklerdim gerekli açıklamalar yapmasını. Üzerime çokça iftira atıldı, suçlamaların arasında kaldım. Hiç böyle cevaplar verdiğimi hatırlamıyorum. Doğrusu ne ise onu söyledim. Doğru bir şey söylendiğinde de durumun böyle olacağını düşünmüyorum. Kimseyi forumdan soğutmak istemiyorum. Ama, onlar da bizleri forumdan soğutmasın. Birkaç günlük bir nefes molası, hatalarından ders çıkartacaktır.
Piyasadaki temaların %80'i birbirine benziyor. Bu yüzden ben genelde farklı renkler ve yapılar kullanmaya özen gösterdim. Arkadaş renk kodlarını ayrı yapabileceğinin bilincinde, veya kendisine suçlama atıldığında "benim o temadan haberim yoktu hemen renk kodlarını değişiyorum" diyebilecek akla sahip. Zira bir insanı saf yerine koymak için ya çok deli olmak gerekir, yada çok zeki. Ar-Ge'deki yanlış davranışlarıma düzen vermek istedim, ama sanırım bugünlük süistimal oldu...