Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream41 Şikayet
Tamam Sakin Ol. Herhangi yetkiliyi etiketleyebilirsen yardımcı olabilirler.
Sinirini Anlayabiliyorum 10 - 20 Hatta Daha fazla tl lik temanı izinsiz çalıyor.
Ama Sakin Olmak Kötü Davranışını Engelleyicektir. Belki 12 belki 15 yaşında sen 20 yaşındasın senin daha olgun olman lazım yanlış anlama sakın.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Adam Saklanıyor
Konusu Tamamen Silinmesi Ve Ceza Verilmesi Gerekiyor
Tescilli Bir Temayı Nasıl Kopyandıgını Ve Emek Hırsızlıgı Yapıldığını İlk Defa Görüyorum
Ceza Uygulanması Gerekir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben zaten yaşımca normal bir tavırla bu konuyu açmış bulunuyorum ve sizlere de nasıl biriyle arkadaşsınız onu göstermek isterim. Ben 1 hafta uğraşıp o temayı o hale getiriyorum bire çocuk da çıkmış 1 günde temamı çalıyor? Zaten gerekli ceza işlemi ben kendim de yapcam ona o hiç merak etmesin de, maksat burada da cezasını çeksin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ve Bu Konudan Dream41 Şahısından Bende Şikayetçiyim Bu Temayı Kopyalayan Benim Temamıda Kopyalar Başkalarından da Çalar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sayın @EmreKRMN tamam kabul ediyorum sizin temaya benzemiş olabilir ama tıpa tıp aynısı değil tema zaten daha bitmedi temanın bir çok yerini değiştiricem yani sizin temanızla aynı olmıycak temanın sonunu beklemeden yargısız infaz yapıyorsun uyarınızı özel mesaj yolu ile yapabilirdiniz
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Aslına bakılırsa; şu an tema sorumlusu rütbesinde olup forumda aktif olan tek tema sorumlusu benim sanırım. Bu durumda en iyi de halden ben anlarım. Daha önce de olmadı değil olur şeyler bunlar, Emre'ninde sinirlenmesi gayet normal ki bana olsa fazlası olurdu, emin olabilirsiniz. @rayray93 kat be kat deneyimli bir yönetici, aslına bakılırsa karara ben varmak isterdim. Ancak rütbe olarak da tecrübe olarak da benden üstün ve bakılırsa denetleme ekibi şefi. Dream41 için ilk söz konusu olan (ç)alıntı konusu değil bu. Daha önce de gördüm coverladığını ama konu açılmadı pek. Sonuç olarak temayı dağıtmasına ne olursa olsun en başta ben izin vermem yetkili olduğum sürece. Konuyu kapatırım. Onun dışında gerekli kararları yetkililerin vereceğini düşünüyorum. @EmreKRMN emek hırsızları için, davaymış yasal işlemmiş kendini yormana bile gerek yok dostum, iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bak bir de 15 yaşındaki çocuk bana aynı değil diyor. Sen kendi temanla benim temama baktın mı kardeşim? Ben gereksiz infaz yapmayı temanın tescilli olup olmadığında öğreteceğim yani bu durumda senin başın biraz yanacak ondan da merak etme bir kaç ayda düzelirsin. Aynı değil demiş ya hiç güleceğim yoktu :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir de tema sonu diyor, @Dream41 kardeşim bak seni sitemde yönetici yaptım o siteye özel temamı çaldın kendin gibi paylaştın. Bu temada her yer aynı anasayfaya bak sadece sağ panel yok, en aşağıdaki tema seçimi için de <center></center> bunu yazmak mı seni tema yapıyor gösterecek. O tema yapımını durdur ve sil o temayı, nereden nasıl aldın bilmiyorum. Eğer devam edersen yasal işlemi başlatırsam başın yanar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tartışma Yasanmasın Emre Kardeşim , Dağıtırsa Sende Davayla İşi Bitir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emre Ozelden Bi Mesaj Atarmısın Biseye Deginecegim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 21:05)Dorre Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tartışma Yasanmasın Emre Kardeşim , Dağıtırsa Sende Davayla İşi Bitir.

Tartışma başladı bile, o temaya devam ederse ve paylaşırsa onun başı yanar ben bunu derim.. Şimdi zannediyor ki bir şey yapamaz, ama ne yapacağımı neler yaptığımı gösteririm ona..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emre KRMN Ben anladım nasıl yaptığını öğeyi denetle yapınca sayfanın css lerinin kodlarını alabiliyorsun veya ctrl + s yapıp indirince bazen veriyor 2-3 yerini değiştirip kullanmış. Başka türlü alınmaz.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 21:08)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emre KRMN Ben anladım nasıl yaptığını öğeyi denetle yapınca sayfanın css lerinin kodlarını alabiliyorsun veya ctrl + s yapıp indirince bazen veriyor 2-3 yerini değiştirip kullanmış. Başka türlü alınmaz.

Bende onu merak ediyorum diyeceğim de temanın demosu yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bence şöyle yapalım bu olayla ilgisi olmayan arkadaşlar yorum yapıp ortalığı karıştırmaya çalışmasın yetkililer,emre karaman ve dream41 adlı arkadaşımız ne sorunları varsa çözsünler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@edmin Çözüm Emre Kardeşimize Çok Yaramıştır Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 21:15)Dorre Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @edmin Çözüm Emre Kardeşimize Çok Yaramıştır Teşekkürler

Ben dream41'in nasıl biri olduğunu ve ceza alması için açtım bu konuyu. Demek ki sizler de ücretli tema yapsanız bu çocuk sizin temayı da bedavaya dağıtacak..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 21:03)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir de tema sonu diyor, @Dream41 kardeşim bak seni sitemde yönetici yaptım o siteye özel temamı çaldın kendin gibi paylaştın. Bu temada her yer aynı anasayfaya bak sadece sağ panel yok, en aşağıdaki tema seçimi için de <center></center> bunu yazmak mı seni tema yapıyor gösterecek. O tema yapımını durdur ve sil o temayı, nereden nasıl aldın bilmiyorum. Eğer devam edersen yasal işlemi başlatırsam başın yanar..

Temayı zaten yapmıyorum sildim rahat edebilirsin
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Sildiğini nereden bileceğim @Dream41 Zaten devam etseydin ve paylaşsaydın baya uğraşırdık seninle, bundan sonra kendin yap temanı daha çok saygı kazanırsın, böyle başkalarının temalarını alıp "benim tema" deme, saygını kaybedersin. Bir de ceza işlemi istiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben temalarımı localhost'dan yapıyorum sana localhost temalar bölümünden bir görüntü atıyorum daha inanmassan team dan bağlana bilirsin

D2NJgv.png

PGM
Teşekkür verenler:
Dream41, arkadaşımızın günlerce uğraşıp satışa çıkardığı temanın aynısını aynısı olmasa da benzerini yapmak bir saygısızlık,hırsızlık değil mi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping