https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB 2.0 Sürümündeki Yenilikler ve Gelişmeler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şahsen beğenmedim ama ön yargılı davranmamak lazım
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yararlı bir konu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-12-2015 Saat: 00:14)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şahsen beğenmedim ama ön yargılı davranmamak lazım

Benim buraya yazdıklarım daha bunun çok küçük kısmı. Admin paneli falan da tamamen yenileniyor. 2.0 beta sürümü yani 1.9 bu sene bitmeden çıkacaktı diye biliyordum fakat halen çıkmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz IPB biraz vB biraz xenForo toplamasi olacaga benziyor ama hoş ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende pek beğenmedim 2.0 Sürümünde mybb diğer sürümlere gere çok değişmiş alışılmışın dışında
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya bu IPB ye değil de, XenForo 'ya benzemiş forum görüntüsü. Panel de vB ile SMF karışımı. Ayarlar ve düzenlemeler ise phpBB olmuş. Nedir yani mybb bu mudur. 2.0 Adam mıdır?

Bana hatırlatın 1.6'nın default temasını buna uyarlıyayım çıktığında :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence mybb daha marjinal olmuş çok aşırı sadeydi.Tam olarak sade demiyim yontulmamış kazık diyebilirim.Yani her sürüm yükseltinde değişen hiç bir şey yoktu sadece hata ve güvenlikti bunu çoktan yapmaları gerekirdi.Biraz modernize olmalı çok kısıtlıydı.Tabi bununda bir bedeli olacaktır.Bence daha fazla geliştirilmeli görünüşü için yeterli çalışılmış biraz daha işlev uyumluluk standartların üstüne çıkmalı.Tabi bu gönüllüler yaptığı için olacağını sanmıyorum ama ümit ediyorum.Bizden geçti en azından bizden sonrakiler için :)

Ek olarak ne olduğunu bilmediğin şey mybb 2.0 test etmek için kullandıkları bir ek bir entegrasyondan bahsediliyor.Bu mybb 2.0 güvenli ve daha sağlam olmasına katkı sağlayacakmış.Ana ekran bildiğiniz mybb ufak tefek şeyler kendiliğinden mobil uyumluluk birde postbit ve pm kısmı biraz wordpress :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-12-2015 Saat: 02:25)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence mybb daha marjinal olmuş çok aşırı sadeydi.Tam olarak sade demiyim yontulmamış kazık diyebilirim.Yani her sürüm yükseltinde değişen hiç bir şey yoktu sadece hata ve güvenlikti bunu çoktan yapmaları gerekirdi.Biraz modernize olmalı çok kısıtlıydı.Tabi bununda bir bedeli olacaktır.Bence daha fazla geliştirilmeli görünüşü için yeterli çalışılmış biraz daha işlev uyumluluk standartların üstüne çıkmalı.Tabi bu gönüllüler yaptığı için olacağını sanmıyorum ama ümit ediyorum.Bizden geçti en azından bizden sonrakiler için :)

Ek olarak ne olduğunu bilmediğin şey mybb 2.0 test  etmek için kullandıkları bir ek bir entegrasyondan bahsediliyor.Bu mybb 2.0 güvenli ve daha sağlam olmasına katkı sağlayacakmış.Ana ekran bildiğiniz mybb  ufak tefek şeyler kendiliğinden mobil uyumluluk birde postbit ve pm kısmı biraz wordpress :)

Aynen öyle bu sürümde MyBB'ye yeni özellikler eklenmiş artık. Haliyle de diğer sistemlere benzetilmiş durumda. Ben MyBB ile 1.6 sürümünden beri ilgileniyorum. 1.8'e geçildiğinde gözle görülür çok az değişiklik yapılmıştı. Artık zamanı geldi ve çoktan geçiyor yenilikler eklenmiş durumda. 1.8 2014'ün Eylül ayında çıkmıştı 2.0 ne zaman çıkar merak konusu.
Benim en çok merak ettiğim şey tema yapısı. Görünüşe göre tema yapısı da değişecek baya. Hayırlısı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes görmeli bence güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hâlâ çıkmadı bekleniyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş sonunda admin kp değişmiş,inşallah hit çekmeye yardımcı olur bu değişiklikler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni bir melez forum geliyor vBulletin & XenForo...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 02:11)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni bir melez forum geliyor vBulletin & XenForo...
şimdi bu konuya bu mesajı yazmak uygun mu sence? düşün derim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2016 Saat: 15:23)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-05-2016 Saat: 02:11)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni bir melez forum geliyor vBulletin & XenForo...
şimdi bu konuya bu mesajı yazmak uygun mu sence? düşün derim.

Konuyu güncelleyen benim sakin. Kendi konumu güncellemek istedim sorun yok dimi? Hala güncel bir haber bu.
Edit: Başka bir sebepten dediysen de böyle konuşamazsın insanlarla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sözde 2016'nın başlarında çıkacaktı en son. Böyle erteleme görmedim ben :D Aşırı ertelendi. 2014-2015 gibi bile çıkacağı söyleniyordu daha önce oysa ki. Şu an betası bile çıkmadı ki deneyelim. Sonuçta gönüllüler napalım isterlerse 2023te de çıkarırlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mybb böyle iyi 2.0 gelirse kazık gibi olacağını düşünüyorum gelirsede forumu bırakırım herhalde artık teneke olduğunu düşünüyorum . Zaten gelse bile eski 2012-2013 yıllarındaki aktiflik yok çöp bir proje olduğunu belirtmek isterim ...
İyi Forumlar
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-11-2016 Saat: 18:24)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mybb böyle iyi 2.0 gelirse kazık gibi olacağını düşünüyorum gelirsede forumu bırakırım herhalde artık teneke olduğunu düşünüyorum . Zaten gelse bile eski 2012-2013 yıllarındaki aktiflik yok çöp bir proje olduğunu belirtmek isterim ...
İyi Forumlar

Sanmıyorum mybb oldukça geride şu an. 2.0 sürümüyle de geri kalacak zaten. Benim bildiğim kısmıyla geri kalacak diyorum tabii, tasarımıyla. Kazık gibi falan olmayacak yani. Tema yapmak falan zorlaşacak bildiğim kadarıyla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping