https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arda Turan Wallpaper Work # Ainsworth
LARnrJ.jpg
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Değişik Olmuş . :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 12:45)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok Değişik Olmuş . :)

Farklı şeyler denemek gerekiyor :)
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye Bayrağının Amplemini Rengini Kırmızı Yapsaydın Daha iyi Dururdu sanki.

Güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok boş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 13:14)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok boş.

Cevap yazmayayım dedim ama duramadım ne koysaydım etrafa Pele ile Cruyff'u mu?? Efekt mi doldursaydım etrafa da gösterilmek istenen kişi sönük kalsaydı? Yazı mı yazsaydım her yere Arda Turan diye? İçini doldururuz dolu diye şikayet ederler, boş yaparız boş diye şikayet ederler. Ne yapalım tasarımı nirvanaya mı ulaştıralım? Madem çok boş, daha güzelini yap da göreyim. Yorum atmak için yorum atma.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arka planı az birşey karartır top'a ve ayakkabılarına yalnızca renklerını gerı vererek daha hoş bir şey çıkabilirmiş yinede emeğine saygı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 13:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Cevap yazmayayım dedim ama duramadım ne koysaydım etrafa Pele ile Cruyff'u mu?? Efekt mi doldursaydım etrafa da gösterilmek istenen kişi sönük kalsaydı? Yazı mı yazsaydım her yere Arda Turan diye? İçini doldururuz dolu diye şikayet ederler, boş yaparız boş diye şikayet ederler. Ne yapalım tasarımı nirvanaya mı ulaştıralım? Madem çok boş, daha güzelini yap da göreyim. Yorum atmak için yorum atma.

Öncelikle o atarını üstünden atmanı tercih ederim. Her wp tasarımında (özellikle futbolcular ile ilgili olanlar) boş zaten bende sana öneri olsun diye yorum atıyorum zoruna gittiyse sıkıntı yok kardeş sileriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özlemişim tasarımlarını :D
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 15:06)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2016 Saat: 13:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Öncelikle o atarını üstünden atmanı tercih ederim. Her wp tasarımında (özellikle futbolcular ile ilgili olanlar) boş zaten bende sana öneri olsun diye yorum atıyorum zoruna gittiyse sıkıntı yok kardeş sileriz.

Yap bakayım madem o tasarımları da göreyim? Hadi bekliyorum.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayar gönder yapalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Arkadaşlar sakin olalım.

#Güzel Çalışma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bunlar gibileri gördükçe deliriyorum, başka konu yüzünden çıldırıyorlar, konularımı kirletiyorlar. Bu da forumdaki son mesajım olsun. Zehir ediyorlar bunlar ve bunun gibiler bana forumu. 1 kişiyi daha temizledin ertank, kına yakmayı unutma.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renkleri sevdim sadelik iyidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -