Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beastly Flat Premium kodlamaları başladı [Öneri ve görüşleri alabilirmiyim]
Merhaba, arkadaşlar dün gece çizimini bitirerek kodlamalarına başladığım temanın, kodlamasına başladım, şuan header %90 bitmiş durumda size eklediğim özellikleri ve biten kısımların aşama aşama bilgilendirmesiyle bu konu altında paylaşacağım, eklenebilir veya çıkarılabilir gibisinden önerilerinizi yaparsanız sevinirim.

• PC, Tablet, Mobil ekranlar için Responsive bir tasarım yaratıldı.
  • Tüm divler bootsrap ile her ekrana farklı şekilde değişkenli bir biçimde kod kabarcıkları oluşturuldu.
  • Dropdown menü oluşturuldu. "Kullanıcı Paneli için" (css kısmı henüz bitmedi o yüzden açılmış halini koymadım.)
  • Değişken logo ve menü atandı mobil ve tabletlere ayrı gözüken, pcden giren çözünürlüklere ayrı gözüken menü yaratıldı.
  • Header Top Menü yaratıldı, sayfayı takip eden böylelikle kullanıcılar konuyu okurken birden profile dönmek istediklerinde dönüş yapabilecekler.
Header kısmında yapılanlar bunlar arkadaşlar, görsellere geçelim sonrada tamamladığım kısımların bilgisi ve görüntüsüyle, sizlerle paylaşacağım.

Kodlamaya başladığımda ufak tefek değişiklikler yaptım sebebi ise, mobil uygulama gerektirmesini istemediğim için, basit bir web browser android & ios uygulaması ile bile mükemmel görünüm verebilmesini sağlamak amaçlı.

PC Çözünürlükleri için görünüm:

E8mp5g.png

Tablet çözünürlükleri için görünüm:

j3gjVW.png
Mobil çözünürlükteki cihazlar için görünüm:

1v6rLY.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş oturmuş tasarım.
- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu"  kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 21:16)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş oturmuş tasarım.
- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu"  kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.

Baltalamaktan başka bir şekilde anlaşılmaz bu yazdığınız her neyse, burda biz dini program yapmıyoruz, bir şey yaptığımız için açıklama yapıyoruz Creative vb. yaratıcılık gibi mesleklerde yapmayalım kendi kendine web siteleri gelişir işlerde kendi kendine oluşur herşey gibisinden düşünmek gibi bişey bu çok mantıksız bir kelime kurdunuz yorumunuz için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beastly Dostum sakin ol arkadas dini yönden düsünmüs. Ama tasarim veya sanat yönünden düsünülünce kelime gayet dogru yerde kullanilmis.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 21:27)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beastly Dostum sakin ol arkadas dini yönden düsünmüs. Ama tasarim veya sanat yönünden düsünülünce kelime gayet dogru yerde kullanilmis.

sakinim zaten mantıklı bir biçimde açıkladım arkadaşa dediğini
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 21:16)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş oturmuş tasarım.
- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu" kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.

:d bir ürün çıkaran firmanın "hede hödö hedeleyi yarattı" şeklindeki reklamına aile büyüklerinin vermesi muhtemel cevap.

doğru bir önermedir fakat günümüz insanı için "yaratmak" çok entel ve karizmatik bir kelime, adeta "modern" liğin bir sembolü olduğu için kullanılmadan edilemez.

sonuç olarak heryerde söylenemeyecek bir doğrudur,"geri kafalıya bak ya" gibi tepkiler almamak için sık kullanımdan kaçılmalıdır .. :d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 23:44)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu"  kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.

:d bir ürün çıkaran firmanın "hede hödö hedeleyi yarattı" şeklindeki reklamına aile büyüklerinin vermesi muhtemel cevap.

doğru bir önermedir fakat günümüz insanı için "yaratmak" çok entel ve karizmatik bir kelime, adeta "modern" liğin bir sembolü olduğu için kullanılmadan edilemez.

sonuç olarak heryerde söylenemeyecek bir doğrudur,"geri kafalıya bak ya" gibi tepkiler almamak için sık kullanımdan kaçılmalıdır .. :d

Bilsoft yoksa sendemi cok kullaniyorsun. Deneyimlemis birinin laflari gibi yazmissin :D. Kesin seninde basina gelmistir vah garibim :d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2016 Saat: 00:42)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu"  kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.

Bilsoft yoksa sendemi cok kullaniyorsun. Deneyimlemis birinin laflari gibi yazmissin :D. Kesin seninde basina gelmistir vah garibim :d

- Baltalamak gibi olmasında "yaratıldı" kelimesi yerine "oluşturuldu" kelimesi kullanın yaratmak sadece Allah'a mahsustur.

Burası sohbet konusu değil. gidin başka yerde sohbet edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz fazla tepki vermemiş misin @Beastly.Man? Sadece uyarabilirdin ancak sen rapor bile etmişsin, böyle yaparak kavgalara da önayak oluyorsunuz. 
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2016 Saat: 01:31)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz fazla tepki vermemiş misin @Beastly.Man? Sadece uyarabilirdin ancak sen rapor bile etmişsin, böyle yaparak kavgalara da önayak oluyorsunuz. 

Hem bana laf atıyor, hemde konuda sohbet ediyorlar bence bir hatalı raporlama değil uyarıyı hakettiler en azından.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2016 Saat: 02:12)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-03-2016 Saat: 01:31)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz fazla tepki vermemiş misin @Beastly.Man? Sadece uyarabilirdin ancak sen rapor bile etmişsin, böyle yaparak kavgalara da önayak oluyorsunuz. 

Hem bana laf atıyor, hemde konuda sohbet ediyorlar bence bir hatalı raporlama değil uyarıyı hakettiler en azından.

Uyari bunun icin verilmez. Forumculugu cözmen gerek, uyariyi genelde küfür, post kasma vs. diger kurallara aykiri seyler icin verebilirler. Ben konu altinda sohbet etmenin yasak oldugunu görmedim. Konuyu alakasiz yerlerede cekebiliriz. Ama sonucta konun hep güncel kalir. Önerisini yapmak isteyen varsa yine gelir yapar. Bu arada konunu baltalamadim sadece bilsoft'a yanit verdim. Baltamak icin söyle yapmam gerekirdi "Hey bilsoft dostum naber ya!". Konudan cok uzak birseyde konusmuyoruz. Forumlar tartismak icin var. Ama tartismaktan akliniza kavga vs. gelmesin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2016 Saat: 02:12)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-03-2016 Saat: 01:31)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biraz fazla tepki vermemiş misin @Beastly.Man? Sadece uyarabilirdin ancak sen rapor bile etmişsin, böyle yaparak kavgalara da önayak oluyorsunuz. 

"Yaratmak" konusuna gelinirse bende kullanılabileceği taraftarayım ancak fazla agresif cevaplar vermen seni haklıyken haksız konumuna düşürüyor. O yüzden lütfen biraz daha sakin :)
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyide adamlar sana laf atmıyor ki atara atar gidere gider demişler aynısını yapıyorlar ne var ki bunda raporlanacak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben böyle forumlarda kendimi büyütecek filan laflar yapmam web siten varsa at cevabımı indexte görürsün zaten dostum. öneri ve görüşleri alabilirmiyim yazmışın bende bi öneri verdim sana ozaman yazmayacaksın.
- Kavga çıkarmak istemiyorum ama çıkarttırıyorsunuz napalım kavgaya uyarız bizde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Beastly.Man neden bu tepkini verdiğini anlamış değilim sana arkadaş rica mahiyetinde söylemiş.Müslüman olmasan bile saygı gösterebilirsin.Bu kadar tepkili olamana gerek yok sana kötü bişey dememiş.Bir kelime için buna gerek yok.Söylediğine katılıyorum.
Yapacağın işlem bu
"PC, Tablet, Mobil ekranlar için Responsive bir tasarım yaratıldı."
"PC, Tablet, Mobil ekranlar için Responsive bir tasarım yapıldı/oluşturuldu/tasarlandı."
ayrıca söylediğin ingilizce kelimenin tek bir anlamı da yok sadece yaratmak anlamına gelmiyor.
Tasarımın güzel fakat asıl nesneler soluk olmazsa daha iyi görünür.Çünkü üst kısmının web tasarımdaki ana amacı markanın logosunu göstermek ezberletmek öğretmek tanıtmak vs.dir sonra navigasyon ve diğerleri gelir.iyi çalışmalar
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temadaki tüm öneri ve görüşlere dayanarak, çok çok farklı dahada özgün kullanışlı profesyonel bir tema haline çeviriyorum çok yakında güncellemeleri sizinle paylaşacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
  • Temanın headeri kodlandı ve tamamlandı.
Renklerinden ve ton font kullanımlarından şikayetçi olunuyordu, bunlar giderildi ve hoş bir şık tasarım giydirildi, sonrasında kodlamada farklılıklar yapıldı, wareze düşmesine önlem olarak basit ve ardışık kodlama yapılmadı, karmaşık ve zorlayıcı bir kodlama ile kod bloklarıyla oluşturuldu, her çözünürlüğe uyumlu bir hale gelmesi için ayarlamalar yapıldı, renk tonları Beyaz & Mavi olarak değiştirildi.Sayfayı takip eden, bir top menü kodlayarak, tasarıma giydirildi. Sayfa içi hızlı giriş ve kayıt ol için top menüye entegre edildi, aynı zamanda profil kısmıda top menüye entegre biçimde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2016 Saat: 18:58)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Renklerinden ve ton font kullanımlarından şikayetçi olunuyordu, bunlar giderildi ve hoş bir şık tasarım giydirildi, sonrasında kodlamada farklılıklar yapıldı, wareze düşmesine önlem olarak basit ve ardışık kodlama yapılmadı, karmaşık ve zorlayıcı bir kodlama ile kod bloklarıyla oluşturuldu, her çözünürlüğe uyumlu bir hale gelmesi için ayarlamalar yapıldı, renk tonları Beyaz & Mavi olarak değiştirildi.Sayfayı takip eden, bir top menü kodlayarak, tasarıma giydirildi. Sayfa içi hızlı giriş ve kayıt ol için top menüye entegre edildi, aynı zamanda profil kısmıda top menüye entegre biçimde.

foto atarmısın :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2016 Saat: 19:01)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2016 Saat: 18:58)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

foto atarmısın :D

Pk7ZyO.png

footerden ufak bir görüntü :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping