https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disk nasıl taşınır?
250gb HDD var bende. Bayağı bir eski. Adam akıllı eski. Yetmiyor dolayısı ile 250gb. Çabucak doluyor.

Bugün gidip 1TB harddisk almak zorunda kaldım. Windows'u içine taşıyacağım. Seagate marka. Nasıl yapacağımı bilen var mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windowsu içine taşıyacağım derken? ne kast etmiştiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 23:07)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Windowsu içine taşıyacağım derken? ne kast etmiştiniz

Eski disk 5mb/s

yeni disk 7200rpm

Eskisinde sistem kurulu. Onu yeni diske taşıyacağım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanırım windowsu ssd üzerinden kullanıyorsunuz, yeni aldığınız ssd taşımak zorundasınız alan dolduğu için değil mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 23:11)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sanırım windowsu ssd üzerinden kullanıyorsunuz, yeni aldığınız ssd taşımak zorundasınız alan dolduğu için değil mi ?

SSD falan yok bende
bm5i899o.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://sevimsizadam.blogspot.com/2016/03/adm-adm-hddden-ssdye-tasnmak.html

şu konuya bir göz atın, ama sanırım siz format atmadan direk taşımak istiyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 klonlama işlemi ile yapıcaksın
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 23:20)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://sevimsizadam.blogspot.com/2016/03/adm-adm-hddden-ssdye-tasnmak.html

şu konuya bir göz atın, ama sanırım siz format atmadan direk taşımak istiyorsunuz.

o SSD'ye taşıyor. Onun işlemleri farklı. Yedek falan oluşturuyorlar. Bunda gerek olmaması gerekiyor.

Ben format atıyorum yoksa yarına kadar çözüm bulamayacağım. Zaten taşıması 3-5 saat arası sürecektir. Ölüm gibi beklemenin luzumu yok

@Dream41 arıza çıkarttı. Reboot diye tutturuyor. Var bir bozukluk. Temelinden çözeyim işi bari.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
biraz bakındım bu konuya, bu hdd yi okutmak için disk yönetimi sayfasındakı yeri görmüşsünüzdür orada yalnış hatırlamıyorsam kopyalama işlemi gibi birşey olması gerek aktarma veya hadi bunlar yok diyelim birde C: yi açıkken silip başka bir yere taşımanızı istiyor mu onu deneyin bilgisayar açıkken zaten silerse o yeni hdd ye taşır %99.9 bunları denedınız mı acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 00:51)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: biraz bakındım bu konuya, bu hdd yi okutmak için disk yönetimi sayfasındakı yeri görmüşsünüzdür orada yalnış hatırlamıyorsam kopyalama işlemi gibi birşey olması gerek aktarma veya hadi bunlar yok diyelim birde C: yi açıkken silip başka bir yere taşımanızı istiyor mu onu deneyin bilgisayar açıkken zaten silerse o yeni hdd ye taşır %99.9 bunları denedınız mı acaba?

Ben zaten geçenlerde bozmuşum bildiğin diski. Format ekranında C gözükmüyordu. (C ve D aynı diske ait bölünmüş iki parça - C sistemsel disk)

Yani aslında tam zamanında almışım. Format atmak istesem bir yığın uğraşacaktım. Yazılımı bozmuşum anlaşılan.

Şu an çıkardım eski diski yeni windows kurabilmek için. Sistemsel sürücü var ise onu boşaltmadan yenisini kuramıyorsunuz. En azından boş diske. Şimdi 80kb/s download hızım ile temel şeyleri indireyim ondan gerekli şeyleri alacağım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 00:54)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-03-2016 Saat: 00:51)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: biraz bakındım bu konuya, bu hdd yi okutmak için disk yönetimi sayfasındakı yeri görmüşsünüzdür orada yalnış hatırlamıyorsam kopyalama işlemi gibi birşey olması gerek aktarma veya hadi bunlar yok diyelim birde C: yi açıkken silip başka bir yere taşımanızı istiyor mu onu deneyin bilgisayar açıkken zaten silerse o yeni hdd ye taşır %99.9 bunları denedınız mı acaba?

Ben zaten geçenlerde bozmuşum bildiğin diski. Format ekranında C gözükmüyordu. (C ve D aynı diske ait bölünmüş iki parça - C sistemsel disk)

Yani aslında tam zamanında almışım. Format atmak istesem bir yığın uğraşacaktım. Yazılımı bozmuşum anlaşılan.

Şu an çıkardım eski diski yeni windows kurabilmek için. Sistemsel sürücü var ise onu boşaltmadan yenisini kuramıyorsunuz. En azından boş diske. Şimdi 80kb/s download hızım ile temel şeyleri indireyim ondan gerekli şeyleri alacağım

anladım en mantıklısı olur, yalnız şöyle birşeyde yapabilirsin şuan kullandığın hdd direk çıkartıp, yeni hdd takarak direk kurabilirsin sonrasında formattan sonra eski hdd harici olarak bağlayarak istediğini alırsın içinden hem acaba bişey unuttummu tüh bunu almayı unuttuk nerden bulcaz derdi olmaz derim ben :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 00:59)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-03-2016 Saat: 00:54)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

anladım en mantıklısı olur, yalnız şöyle birşeyde yapabilirsin şuan kullandığın hdd direk çıkartıp, yeni hdd takarak direk kurabilirsin sonrasında formattan sonra eski hdd harici olarak bağlayarak istediğini alırsın içinden hem acaba bişey unuttummu tüh bunu almayı unuttuk nerden bulcaz derdi olmaz derim ben :)

Öyle yapacağım zaten. Eskisini takılı bırakmayı düşünmüyorum. Bozmuşum zaten :D

Şu an 1tb'deki (yada 931gb diyelim) windowstayım. Logitech Software kurulsun. Bir de skype sonrasında öbürünü de takacağım. Boot işlemlerinden de 1tb'lığı çalıştıracağım.

Bütün usb olarak ne bulduysam takıp çıkardım sonra uptade'leri kapattım. Türk zekası.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping