https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yabancı diziler ile ilgili bir forum?
Tutar mı? Neler yapabiliriz? İçinde neler bulunabilir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yabancı dizilerle ilgili olursa forum ingilizce olur. Türk dizilerle ilgili olursa. Kategori olarak
#Fragmanlar
#Dizi Seti
#Ekip Üyeleri
#Oyuncular
#Oyuncular biyografi vs. olabilir diye düşünüyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok bence tutar mı bilmem ama güzel olur.
Yabancı ve Türkçe Dizileri Toplarsaz super olur ben yardım ederim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:31)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yabancı dizilerle ilgili olursa forum ingilizce olur. Türk dizilerle ilgili olursa. Kategori olarak
#Fragmanlar
#Dizi Seti
#Ekip Üyeleri
#Oyuncular

Türk dizilerinin hepsi aynı zaten, nasıl gelişme kayıt edilir ki
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:34)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:31)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yabancı dizilerle ilgili olursa forum ingilizce olur. Türk dizilerle ilgili olursa. Kategori olarak
#Fragmanlar
#Dizi Seti
#Ekip Üyeleri
#Oyuncular

Şu aralar göze batan tek dizi Poyraz Karayel bence. Reytingleri alt üst eden bir dizi. İzleyeni forumda çok ise açacağınız forumunda bir o kadar takipçisi olur.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Önerim Dizi Deyilde Vizyona Yeni Girmiş Yabancı Ve Türk Filmler Olabilir.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:35)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:34)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
#Fragmanlar
#Dizi Seti
#Ekip Üyeleri
#Oyuncular

Şu aralar göze batan tek dizi Poyraz Karayel bence. Reytingleri alt üst eden bir dizi. İzleyeni forumda çok ise açacağınız forumunda bir o kadar takipçisi olur.

Klasik hikayeden farklı olduğu için hoş geliyor o da. Yakında reytingleri düşerse aşk dozajını arttırır suyunu çıkartırlar.

Dream film piyasası çok esnek. Diziler öyle değiller
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir bakıma tutar bir bakıma tutmaz film sitesi ve dizi siteleri var bunlar için sizi engelleyebilir ama onlarda olmayan ve zor bulunan diziler olursa ve yönetiminde Türkçe dublaj yapabilecek olabilirse tutabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazı flim serilerinin bulunduğu korku-macera-aksiyon gibi içerikli paylaşımlar yapılırsa gayet iyi olur.

Ancak çok uğraştırıcı birşey olduğu için fazla kişi yardım etmez.
(Ben bir ara sistem sahibi birisiyle girmiştim. Gayet güzel gitti ancak bu iş için reklam yada sponsorluk yapacak kişileride bulmalısın.)
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tutabilir fakat hani öyle birşey yapmalısın ki insanlar'ın dizi çıkınca senin sitene gelmeli gibi bir şey.
İlerleme katetmen için bence;
1-)Dizi fragmanları gibi şeyleri kimse bulmadan bi yerden bul yayınla.
2-)Geniş kapsamlı ol mesela adam gelince birinin dizisine bakınca diğerleride cezp ettirmeli.O yüzden daha geniş ve daha kapsamlı birşekilde çalış.

Şahsi düşüncem bu diğerleri ne der bilmem :))
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel olarak bilgi, paylaşım platformu kurmak istiyorum aslında. Dizi paylaşmak çok klişe. Zaten gider dizipub'dan izler neden benden izlesin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman tutmaz kusurabakma da bizim millet okumayı sevmiyor ömer :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 16:52)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman tutmaz kusurabakma da bizim millet okumayı sevmiyor ömer :D

Dizilerinin çok aşırı takipçisi olanlar var.

Bir diziyi takip edenin takip ettiği dizi hakkında her istediğini bulabileceği bir şey kurmak, olmaz mı böyle bir şey. Yabancı Dizilerin sezon onayı alıp almadıkları yeni bölümleri fragmanları vb.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 16:59)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 16:52)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman tutmaz kusurabakma da bizim millet okumayı sevmiyor ömer :D

Dizilerinin çok aşırı takipçisi olanlar var.

Bir diziyi takip edenin takip ettiği dizi hakkında her istediğini bulabileceği bir şey kurmak, olmaz mı böyle bir şey. Yabancı Dizilerin sezon onayı alıp almadıkları yeni bölümleri fragmanları vb.

MyBB çok kullanılmıyor gördüğün gibi çoğu forum tutmuyor bence tüm fikirleri tek bir platforumda birleştirirsez. Daha hoş olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bu proje yüksek hit almaz.Milyonlarca dizi indirme siteleri torentler paralı siteler vs. hiç girme :)
Böyle forum istiyorsan japonlar dizileri biraz tutuyor ama bilmiyorum arkadaşlara katılıyorum bizim millet okumayı sevmiyor bende dahil :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tutmama ihtimali var kardesim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform