https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Tasarım Daha
Ro9gGZ.png

Ne düşünüyorsunuz devam etmeli miyim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştir ve Devam Et.Flat Tasarimlar Yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Flat derken?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 21:54)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geliştir ve Devam Et.Flat Tasarimlar Yap.

Katılıyorum Flat Sade Modern Ve Göz Yormayan Çalışmalar https://flatuicolors.com/ burdan renk seçebilirsin
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Flat,Sade Goz Yormayan,Modern Tasarimlardir.

Flatuicolors.com adresinden rga kodlarini alarak Adobe Photoshopta rengi kullanabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Deniyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu flat renkleri cs6 nasıl ekleyeceğimi bulamadım :)))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştirmen gerekli dedikleri gibi göz yormayan renkler kullanmayı tercih etmen daha iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dikkat ediyorumda yqptigin tum ranklarin yazilari soluk. Yaziyi biraz açamiyormusun?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Soluk derken? Cidden bu işte yeniyim ve açık bilgi verseniz bende birşeyler yapıcam :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 22:14)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu flat renkleri cs6 nasıl ekleyeceğimi bulamadım :)))

https://flatuicolors.com/ burdan rengi seç üstüne tıkla rengi kopyalıyor cs6 gel renk seçtiğin yerde renk  kodu yazar atıyorum siyah yaptığında #000 yazar oaraya kopyaladığın renk kodunu  CTR + V ile yapıştır

pB82Qz.png
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazi kaliteli degil gibi nasil desem belli olmuyor admin yazisi yani bulanik gibi.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gördüğüm kadarıyla Grafik işlerinde yeni olmalısın. Bu yüzden bir rank gözünde ne derecede güzel göründüğü farklı. Zamanla göz zevkin gelişir daha iyilerini yaparsın. Ben beğenmedim. Sezar38'in dediği gibi sade şeyler yapmaya çalış. Flat renkler genelde göze güzel gelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anladım teşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gZVYXQ.png

Şöyle birşey çıktı ortaya ilk denemem ama bu yani :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 22:22)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gördüğüm kadarıyla Grafik işlerinde yeni olmalısın. Bu yüzden bir rank gözünde ne derecede güzel göründüğü farklı. Zamanla göz zevkin gelişir daha iyilerini yaparsın. Ben beğenmedim. Sezar38'in dediği gibi sade şeyler yapmaya çalış. Flat renkler genelde göze güzel gelir.

Ooo Erman <3
+1
Aynen zamanla göz zevkin gelişir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform