https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arrow v2 Çalışma Başladım
lvr74X.png

Arrow v2 Çalışma başladım daha ilk adımlarım çok değişicek fazla şeyler ekleyeceğim ama aklınızda birşeyler varsa ekleyebilirim fikiri olan yok mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kalıbın şekli güzel de renkler olmamış sanki 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renkler değişicek kalıpta biraz oynayacağım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunlar Basit Şeyler Biraz Daha Geliştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 14:36)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar Basit Şeyler Biraz Daha Geliştir.

Bir kere de siz yapın sizin o basit dediğiniz şey aklınıza gelmesi uygulaması zor bazıları için yorum yaparken diğer insanların yeni olduğunu uğraştığını unutmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 14:39)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2016 Saat: 14:36)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunlar Basit Şeyler Biraz Daha Geliştir.

Bir kere de siz yapın sizin o basit dediğiniz şey aklınıza gelmesi uygulaması zor bazıları için yorum yaparken diğer insanların yeni olduğunu uğraştığını unutmayın.
Yorum İştemişsin Bende Yaptım Zorunamı Gitti ? Böyle Yorumlarda Hemen Alınacak Kişiler Var.Geliştir Diyorum Eğer Dağıtacaksan Kullanan Olmaz HD bile Değil Rank Ben Rank İşini Bıraktım Şekilli,Süslü Şeyler Yapmam Ben Daima Modern ve Sade Olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 14:45)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yorum İştemişsin Bende Yaptım Zorunamı Gitti ? Böyle Yorumlarda Hemen Alınacak Kişiler Var.Geliştir Diyorum Eğer Dağıtacaksan Kullanan Olmaz HD bile Değil Rank Ben Rank İşini Bıraktım Şekilli,Süslü Şeyler Yapmam Ben Daima Modern ve Sade Olur.

Hocam alınmadım sadece yeni insanlar için sert yorum yapmayınız ben alınmam başka biri gelir alınır sadece uyardım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MLgygM.png

Bir kaç düzenlemeden sonra ki hali hala eksikler var ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 14:47)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2016 Saat: 14:45)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam alınmadım sadece yeni insanlar için sert yorum yapmayınız ben alınmam başka biri gelir alınır sadece uyardım.
''Bunlar Basit Şeyler Biraz Daha Geliştir'' Cümlesine Kim Alınacak Abartmayın :D Neyse 2.Si 1.Den Güzel Ellerine Sağlık Emeğe Saygı Diyelim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 14:27)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kalıbın şekli güzel de renkler olmamış sanki 

Onun dışında başarılı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MLgygM.png

@Jhoony Sins

Düzenlemeyi görmediniz sanırım?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmus Eline Saglik.
Ara