https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayar güncelleme %12 kalıyor ve formatlayamıyorum
Arkadaşlar şu an ipadden giriyorum, ve sanırım eski model olduğundan çok kasıyor 10tr.net

Kısaca yazmaya çalışacağım o yüzden

Son zamanlarda bilgisayarım çok zor oapanıyordu milletinki zor açılır benimki zor kapanıyordu

Dün gece güncelleştirmeler ve güvenlik duvarı kapalı olmasına rağmen windows güncelleştirmeleri yapılandırılıyor dedi hiç anlamadım. Sonra elektrikler gitti geldi ben de bu sabah açtım ve elektrikler gitmeden önce olduğu gibi %12 de güncelleştirme yapılandırılıyor da kalıyor.

Format atamıyorum elimde usb var UEFI olarak görüyor diye mi anlamadım sürekli harddiskten yükleme yapıyor güncelleştirme ekranı geri geliyor. Bios tan iptal ettim cd rom ve harddiski sadece usb var. Bu seferde biosa atıyor beni geri. Usb yi açamıyor. 8gb usbnin içinde windows 8 var normal setup olarak

Kaldım böyle, yardımlarınızı bekliyorum

@TaRRuz @Edward @Corleone @kaRanLık-61 sizlerin özellikle bildiğini umuyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dün bendede USB'yi tanımadı boot istiyordu çözüm şöyle olacak
F8 tuşuna  bas ((tuşlar farklılık gösterebilir)) popup menü gelecek ordan direk USB cihazını seç
böylece direk boot etmiş olursun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 16:38)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dün bendede USB'yi tanımadı boot istiyordu çözüm şöyle olacak
F8 tuşuna  bas ((tuşlar farklılık gösterebilir)) popup menü gelecek ordan direk USB cihazını seç
böylece direk boot etmiş olursun.

yaptım onu gene gitti harddiski açtı. Harddiskte zaten güncelleştirme ekranı geliyor kurlu windows açılmıyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ripbyrustavi02 f8 ekranında uefi olmayan usb seçeneği çıktı busefer açtı format şeysini de, format dışında şansım yok mu buna?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullandığın işletim sistemini verebilirmisin?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windows 8 kullanıyorum 8.1 değil

Format ekranındaki onarma yerine geldim hepsi bu işletim sisteminde geçrli değil diyor. Bütün dosyalarınızı silin kısmında bu işletim sisteminde eksiklikler var dedi

Az sonra mecburi formata gideceğim galiba
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun çözmenin tek yolu güncelleştirmeyi yaptırman lazım. Pc aç bir yarım saat bekle hiç artmıyorsa ilerlemediğine kesin emin olalım çünkü format atman lazım başka düzelmez.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 19:23)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun çözmenin tek yolu güncelleştirmeyi yaptırman lazım. Pc aç bir yarım saat bekle hiç artmıyorsa ilerlemediğine kesin emin olalım çünkü format atman lazım başka düzelmez.

Beklemişimdir 20-30dk olmadı. Bende format attım. Ayın 14'ünde daha bilgisayar ilk yılını dolduracak. Her 6 ayda bir format gerekmemesi lazım. Ama sıkıntı oluyor hep.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping