https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLUSartz Logo Çalışması by Atakaj
a20LM5.png

Yeni bir proje çalışmalarına başladım. Ismi PLUSartz. Bu da sanırım yeni logosu. ^
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş hoşuma gitti hocam psd verseydiniz keşke incelerdim öğrenmek için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 13:33)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş hoşuma gitti hocam psd verseydiniz keşke incelerdim öğrenmek için :)

Genelde tasarımlarımın psdsini kaydetmiyorum yapacağım zaman baştan başlayıp aynısını yapıyorum :)
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yeni başladığım için hocam pek kullanamıyorum bir kaç ders verirseniz mutlu olurum çalışmalarınızı seviyorum.
TeamViwer olarak ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 13:37)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yeni başladığım için hocam pek kullanamıyorum bir kaç ders verirseniz mutlu olurum çalışmalarınızı seviyorum.
TeamViwer olarak ?

Özelden attım tw
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş Atakan. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu stili çok beğeniyorum, eline sağlık
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eline sağlık güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika olmuş,eline sağlık
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renk seçimin biraz hatalı bana göre. Herkesin göz zevki farklıdır. Ancak pek iç açıcı renkler değil. Onun dışında ben de beğendim eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Hatake'ye katılıyorum. Renkleri beğenmedim. Çalışma bana basit geldi, poje için başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika Renk Seçimi Harika Logo..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet hoş olmuş atakan, başarılarının devamını dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Atakaj: Ben senden daha iyisini beklerdim. Ellerine sağlık.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 14:46)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eline sağlık güzel olmuş.

Teşekkür ederim :)

(02-01-2016 Saat: 17:51)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Harika olmuş,eline sağlık

Teşekkürler :)

(02-01-2016 Saat: 18:08)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renk seçimin biraz hatalı bana göre. Herkesin göz zevki farklıdır. Ancak pek iç açıcı renkler değil. Onun dışında ben de beğendim eline sağlık.

Zıt renkleri kullanmayı sevmem fakat farklı birşey yapayım diye bunu kullandım :)

(02-01-2016 Saat: 19:09)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Hatake'ye katılıyorum. Renkleri beğenmedim. Çalışma bana basit geldi, poje için başarılar.

Üstte nedenini söyledim renkleri öyle yapmamın. Çalışma neden basit geldi?

(02-01-2016 Saat: 19:45)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Harika Renk Seçimi Harika Logo..

Teşekkür ederim :))

(02-01-2016 Saat: 19:48)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet hoş olmuş atakan, başarılarının devamını dilerim.

Çok çok teşekkürler :D

(02-01-2016 Saat: 14:09)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş Atakan. Eline sağlık.

Sağolasın İsmail :D
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping