Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendim hkk.
2015 yılında çok agresif ve plansız olduğumu fark ettim. Yeni yılda daha planlı olacağım ve konuşmalarıma dikkat etmeye çalışacağım. Bir çalışmayı bitirmeden başka bir çalışmaya geçmeyeceğim.

Yeni çizim tableti alıp sizlere güzel logolar hazırlayacağım.400 TL'ye bir tane beğendim. 1-2 aya umarım alacağım. Çizim tableti gelince logo yapmaya tabletten devam edeceğim. Daha güzel tasarımlar yapmak için uğraşacağım. Tek amacım sizlere hizmet vermek.

Saygılarımla;
Berat Ermiş

İyi Forumlar..
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes hata yapabiliyor. Bunu kendimden ve konustugum bi cok insandan biliyorum. Umarım onumuzde ki yıl hatalarimizin farkına varir bir daha yapmayiz diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Metehanında söylediği gibi herkes hata yapabiliyor ama önemli olan bu hatanın farkına vardıktan sonra tekrar aynı hatayı yapmamak. Bunuda maalesef 10tr'de bazı arkadaşlar sayesinde tecrübe edinmiş oldum. Sana seçtiğin bu yolda başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O yüzden çok hata yapın diyorum :) sonra çok güzel dersler çıkartılıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 00:02)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes hata yapabiliyor. Bunu kendimden ve konustugum bi cok insandan biliyorum. Umarım onumuzde ki yıl hatalarimizin farkına varir bir daha yapmayiz diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 00:02)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes hata yapabiliyor. Bunu kendimden ve konustugum bi cok insandan biliyorum. Umarım onumuzde ki yıl hatalarimizin farkına varir bir daha yapmayiz diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

+1
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping