https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yılınız Kutlu Olsun..
yLMy0y.png
2015 yılı acılarımızla,sevinçlerimizle geride kalacak,2016 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getiricek.Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun.Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık,mutluluk,başarı,sevgi ve huzur getirmesini dilerim.Herkese Şimdiden Mutlu Yıllar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sanada Mutlu Yıllar Kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tesekkurler seninde kutlu olsun.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sanada Mutlu Yıllar Kardeşim
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana da mutlu yıllar kardeşim. Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Yeni yılda bütün dileklerin olması dileğiyle.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mutlu yıllar kelimesine bir türlü alışamadım öyle deyince mutlu mu oluyoruz. Neyse formalite icabi mutlu yıllar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendimi bildim bileli duyduğum, belli bir yaştan sonra hep aynı şeylerin söylendiğini ve hiçbirisinin gerçekleşmediğini görüp kanıksadığım şey bu mutlu yıllar cümlesi. En klasiği "savaşların olmadığı, çocukların ölmediği bir yıl" dileği, 2016 için çoktan boşa çıktı bile. Buradan yola çıkarak hangi yıl gerçekleşeceğini bilmediğim örnek liste:

-ikramiye sırası bana gelsin
-yeni yılda pazartesiler olmasın
-mesai mefhumu ortadan kalksın, herkes istediği saatte işe gelip çıkabilsin, nedir bu güvensizlik
-enflasyon ondalık sayılara düşsün, maaş zamları 3 basamaklı olsun
-doların satışı 2 lira, alışı 3 lira olsun

.. İlerleyen zamanlarda yine güzel bir örnek derlemesi veririm. Mutlu yıllar arkadaşlar.. ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana da mutlu yıllar.

İnşallah güzel bir yıl olur. Çevremizdeki iyi insanlar artar. Savaşlar Azalır.

Çevremizdeki "GEREKSİZ" insanlarında gitmesi dileğiyle. Bugün akşam yeni bir yıla gireceğiz. Ve bunların hepsini tek tek bana ait olanları yapmaya çalışacağım.^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-12-2015 Saat: 15:25)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendimi bildim bileli duyduğum, belli bir yaştan sonra hep aynı şeylerin söylendiğini ve hiçbirisinin gerçekleşmediğini görüp kanıksadığım şey bu mutlu yıllar cümlesi. En klasiği "savaşların olmadığı, çocukların ölmediği bir yıl" dileği, 2016 için çoktan boşa çıktı bile. Buradan yola çıkarak hangi yıl gerçekleşeceğini bilmediğim örnek liste:

-mesai mefhumu ortadan kalksın, herkes istediği saatte işe gelip çıkabilsin, nedir bu güvensizlik

.. İlerleyen zamanlarda yine güzel bir örnek derlemesi veririm. Mutlu yıllar arkadaşlar.. ^^

Katılıyorum üstadım.
Mutlu yıllar kadar saçma birşey yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-12-2015 Saat: 15:25)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendimi bildim bileli duyduğum, belli bir yaştan sonra hep aynı şeylerin söylendiğini ve hiçbirisinin gerçekleşmediğini görüp kanıksadığım şey bu mutlu yıllar cümlesi. En klasiği "savaşların olmadığı, çocukların ölmediği bir yıl" dileği, 2016 için çoktan boşa çıktı bile. Buradan yola çıkarak hangi yıl gerçekleşeceğini bilmediğim örnek liste:

dibine kadar sosyal mesaj :D Güzelmiş hoşuma gitti.
Yeni yıldan ev araba vs. hiç bir şey beklentim yok.Sadece bu seneye göre daha huzurlu kafamızın rahat olduğu bir yıl istiyorum gerisi zaten bir şekilde olur.Umarım tüm dünya halkları huzurlu bir yıl geçirir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayat bizlerden götürdüklerini geri versin yeter.

Hayattaki sorumluluklarımızın (iş güç vb. değil - kişisel gelişimimiz) bilincinde olmak dileği ile...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni yılda uyuyacağım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi Dilekleriniz İçin Teşekkürler Arkadaşlar.Yıllar Geçtikce Artık Eski Yeni Yılların Tadını Vermiyor Artık.Herkesin Sorunları Arttı.Herkesin Kendine Göre Büyük Problemleri Var.Önümüzdeki Yılda Tüm Problemlerimizin Hall Olması Dileğiyle..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seninde Kardeşim.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşAllah :) her yıl aynı kelime ''mutlu''..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bilal abi, benim aklımdakileri yazmışsın :)
Kısacası bu gece saat 23.59.50'de ondan geriye sayacağız. Yeni yıla girdikten sonra herkez evine gidip uyuyacak, gün devam edecek. Yaptıklarımızı yapmaya devam edeceğiz.
- Herkezin yeni yılı mutlu, neşeli ve kadersiz geçmesi dileğiyle kutlu olsun.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10'dan geriye bile saymak istemiyorum.
Yeni yıla girmesek olur mu?
Hazır değilim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese mutlu yıllar :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2015`de Problemler Bitmeden 2016 Geliyor.İşte Her Yıl Birike Birike..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping