https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rip Duyuru Panosu [V4]
yorumları alayım canlarım?((kodlar altta)
rZQdmN.png

Kod:
<a class="ripreyizduyurusu" style="color: rgb(255, 255, 255); outline: 0px; display: block; text-align: center; margin-bottom: 10px; font-family: MyriadPro-Light; padding: 10px; transition-duration: 500ms; transition-property: width, background; transition-timing-function: ease; font-size: 13px; line-height: 20px; border-radius: 0px !important; text-shadow: none !important; background: rgb(222, 87, 123);">
<p class="day" style="margin: 5px 0px; padding: 0px; line-height: 30px; font-size: 35px; border-radius: 0px !important;">BİR ŞEY</p>
</a><a class="ripreyiz2.katman2" style="color: rgb(255, 255, 255); outline: 0px; display: block; text-align: center; margin-bottom: 10px; font-family: MyriadPro-Light; padding: 10px; transition-duration: 500ms; transition-property: width, background; transition-timing-function: ease; font-size: 13px; line-height: 20px; border-radius: 0px !important; text-shadow: none !important; background: rgb(222, 87, 123);">
<p class="day" style="margin: 5px 0px; padding: 0px; line-height: 30px; font-size: 35px; border-radius: 0px !important;">bu bir test<br />
<span style="font-size: smaller;"><br />
Test tir bu bir yazı testi haa!!!</span>&nbsp;&nbsp;<br />
<span style="font-weight: bold; color: rgb(106, 106, 106); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.2px; text-align: left; background-color: rgb(255, 255, 255);">Lorem ipsum</span><span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.2px; text-align: left; background-color: rgb(255, 255, 255);">&nbsp;dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim!!</span></p>
</a>
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık. Ben çok beğendim.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 00:49)Rusveld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık. Ben çok beğendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elinize sağlık hoşuma gitti :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler arkadaşlar yeni tarz çalışmalarıma daha iyi devam etmeyi düşünüyorum umarım daha iyiside çıkacak. :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke CSS ile yapsaydın böyle çok karmaşık olmuş, yazması da zor oluyor haliyle. Ben beğenmedim açıkçası arka planda bir renk bir de ortada yazı var font bile vermemişsin. Daha çok şey yapılabilir üstünde. Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 02:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşke CSS ile yapsaydın böyle çok karmaşık olmuş, yazması da zor oluyor haliyle. Ben beğenmedim açıkçası arka planda bir renk bir de ortada yazı var font bile vermemişsin. Daha çok şey yapılabilir üstünde. Eline sağlık.

O kısım hoverliydi aslında kodlarken bir hata sonucu((kodu sildim yalnışlık AS:DA:)) yaptım ayrıca o beyaz yazı önemli duyurular için bazı sitelerde oluyor ondan esinlendim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2015 Saat: 02:56)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2015 Saat: 02:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşke CSS ile yapsaydın böyle çok karmaşık olmuş, yazması da zor oluyor haliyle. Ben beğenmedim açıkçası arka planda bir renk bir de ortada yazı var font bile vermemişsin. Daha çok şey yapılabilir üstünde. Eline sağlık.

O kısım hoverliydi aslında kodlarken bir hata sonucu((kodu sildim yalnışlık AS:DA:)) yaptım ayrıca o beyaz yazı önemli duyurular için bazı sitelerde oluyor ondan esinlendim.

Ya duyuru panosu diyince hatırladım be :D http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=75156
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping