Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmzam neden askıya alındı?
Aklıma imza değiştirmek geldi ve o anda imza değiştirme urlsini göremedim bende uzantısın yazdım ama bana böyle bir uyarı geldi,

"İmza ekleme yetkiniz askıya alınmıştır."

Bunun nedeni sanırsam "10tr.net dışı domain vermek" aslında bu bir tanıtım amaçlı değil zaten. Zaten "rayray93" de kullanıyor onun imzası neden askıya alınmadı?

Sorduğum soruya cevap verirseniz sevinirim. @Taarruz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle siz eski bir üye olduğunuz için kurallari bilmeniz gerekir. Bende farketmistim imzanı ama eski olduğun için izin aldin diye düşündüm yanılmışım. Düpedüz reklama giriyor yinede. Filozof tv ise 10tr.netin bir projesi ve adminler tarafindan destekli olduğu için tanitimi yapiliyor. Onun dışında bir şeyi yok.

Esenlikler dilerim. İyi geceler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-11-2015 Saat: 23:20)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle siz eski bir üye olduğunuz için kurallari bilmeniz gerekir. Bende farketmistim imzanı ama eski olduğun için izin aldin diye düşündüm yanılmışım. Düpedüz reklama giriyor yinede. Filozof tv ise 10tr.netin bir projesi ve adminler tarafindan destekli olduğu için tanitimi yapiliyor. Onun dışında bir şeyi yok.

Esenlikler dilerim. İyi geceler..

Evet 2013 tarihinden beri üyeyim ancak eklediğiniz bazı yeni kurallar saçma. İmzamızda 10TR dışı domain almak için izin almak daha saçma. Diğerleri gibi bende size söyleyeyim, "Reklam yapmak isteseydim 10tr için hiç yapmadığım şeyleri yapardım."

Neyse, Metehan haklıymış. Yakında daha da saçma kurallar çıkarır adminleriniz de bizi banlayacak sebebe sürdürürler. Daha fazla burda durmamın alemi yok. Sizin yolunuz açık olsun. Biliyordum böyle işler olacağını ama maksat "eğlenelim" dedim. Yanlış anlaşılma olmasın, reklam yapmak için eğlenmek değil.

Tasarımcılar için söylüyorum; "yeni tasarıma başlamak isteyenler yada yaparken daha iyisini yapmaya çalışanlar, kesinlikle burada durmamalısınız. Gidin r10'da takılın, wmaraci'nda takılın. Benden daha üst seviyede olan arkadaşlarımın dediğini KEŞKE yapsaymışım. Boşu boşuna buralarda vaktimi yedim, sırf D10 için ailemle kavga ettiğim günler bile oldu eski tarihlerde. Neyse yolunuz tekrardan açık olsun Allah'a emanet olsun. Kalın sağlıcakla..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Amacı reklam olmayan arkadaş imzada 10tr dışı link yasaklanınca forumu bırakıyor. Hoşçakal.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-11-2015 Saat: 23:39)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Amacı reklam olmayan arkadaş imzada 10tr dışı link yasaklanınca forumu bırakıyor. Hoşçakal.

Saçma kurallar eklenirse diğerleri de benim gibi bırakır, merak etme..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Saçma kural? Afedersiniz ama 10tr.net dışı link yasak burada mybb sitelere ne güne duruyor. Burası bizim sistemimizin destek forumu. Neyse diyecek birşey yok zaten herşeyi imha etmişsin. Gitme kal diye yalvaralımmı? yolun açık olsun ne diyeyim.

'Hiç kimse görmek istemeyen kɑdɑr kör değildir.'
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu fazla uzatmayın, gerekli açıklamayı yapın ve dahada deşelemeyin lütfen.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping