https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ahmet Altaş ve Tamandroid için yaptığım logolar
Merhaba arkadaşlar,

Burada paylaştğım bir konu sayesinde bol bol müşteri geldi eline sağlık D10'un :) Logodaki siteler reklam amaçlı değildir. Kaldırın vs. demeyin lütfen.

68vWv3.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelişiyoruz ORTAK :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basbaya site reklamına giriyor ve bunlar basitçe çalışmalar paylaşmana gerek yoktu. Bu tip paylaşımların da bir sınırı var. Referans olarak diyorsan isteyen kişiye gösterirsin.
1-2 logon ilgi gördükten sonra abartmaya başladın işi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2015 Saat: 01:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basbaya site reklamına giriyor ve bunlar basitçe çalışmalar paylaşmana gerek yoktu. Bu tip paylaşımların da bir sınırı var. Referans olarak diyorsan isteyen kişiye gösterirsin.

Mert, konuda da dediğim gibi; Reklam amaçlı açsaydım zaten flood kasardım. Referans olarak söylediğimi kim çıkardı?

- Basit diye paylaşmadım, yaptığım bir tasarım bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2015 Saat: 01:35)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2015 Saat: 01:32)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basbaya site reklamına giriyor ve bunlar basitçe çalışmalar paylaşmana gerek yoktu. Bu tip paylaşımların da bir sınırı var. Referans olarak diyorsan isteyen kişiye gösterirsin.

Mert, konuda da dediğim gibi; Reklam amaçlı açsaydım zaten flood kasardım. Referans olarak söylediğimi kim çıkardı?

- Basit diye paylaşmadım, yaptığım bir tasarım bu.

Ya arkadaşım domainine kadar veriyorsun ne gerek var. Zaten yaptığın logolar sitelerde de kullanılmıyor ikisinde de warez tema var zaten sanırsam.
2 tasarım yaptım aaa hemen paylaşayım. Olur mu öyle bazılarını sana saklı olsun. Benim paylaşmadığım ve kimsenin bilmediği kaç temam var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1-2 konudada malesef bu domain paylaşımını gördüm ama ses etmedim referans olarak sitenin domain adına veya temasına bakacaklarını sanmıyorum açıkcası. Sadece logoları paylaşsan hatta logodaki domain adlarını bile kaldırsanız iyi olur.
Saygılarımla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herşey tadında güzel kardeşim
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kim ne derse desin gardaşım sen kendi bildiğinle yaşa kendi sınırında kal.

Ha birde basitte olsa içerisinde emek var saniyede olsa o eller onun için hareket etti Kolay basit deyip düşürmeyi çalışmayın adamı basitse basit kolaysa kolay eyvallah tamam ama onun içerisindede sonuçta bir emek var arkadaşlar saygı duymanız gerekli.

Eline emeğine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2015 Saat: 15:40)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: herşey tadında güzel kardeşim

Teşekkür ederim kardeşim.

(01-11-2015 Saat: 19:26)#Warhead Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kim ne derse desin gardaşım sen kendi bildiğinle yaşa kendi sınırında kal.

Ha birde basitte olsa içerisinde emek var saniyede olsa o eller onun için hareket etti Kolay basit deyip düşürmeyi çalışmayın adamı basitse basit kolaysa kolay eyvallah tamam ama onun içerisindede sonuçta bir emek var arkadaşlar saygı duymanız gerekli.

Eline emeğine sağlık.

Eyvallah , hiç bu kadarını beklemiyordum. Yorumun için teşekkürler kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping