Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Merhabalar D10 üyeleri ve yöneticileri,
Geçtiğimiz günlerde sessizliğimi bozup foruma 1 selam verdikten sonra ne kadar da bazı insanların değişmediğini görmüş oldum.
Her üyenin sahip olduğu gibi benimde bu hakka sahip olduğumu düşünerek şikayet konumu açıyorum.
Şikayet 1-
Şikayet Edilen: Corleone
Şikayet Sebebi: Sebepsiz Kullanıcı Yasaklama (ASiPaTRoN)
Süre: Söylediği 1, Aslında olan +10 gün..
Şikayet 2-
Şikayet Edilen: kamil55
Şikayet Sebebi: admin tarafından kapatılan forum oyunu konumun 2. sini bana sormadan açıp, konuya attığım yorumu silip, sildiği yoruma da %67 uyarı puanı vermesi.. Böyle rezillik görmedim. Üstüne üstlük amaç? diye bir mesaj almış bulunmaktayım.
Teşekkürler.
Muhattabı: @Edward , @admin
Yorum Sayısı: 271
Konu Sayısı: 39
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 7 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Mixt59
SanalPara (SP): 0 SP
Bugün mesajını silenler yarın neden hesabını silmesin ki ?
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
(30-10-2015 Saat: 16:49)Mixt59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugün mesajını silenler yarın neden hesabını silmesin ki ?
Silebilecek kişi admin. Kimseye zorla hizmet vermiyoruz. Kişi ile sorunununu PM'den bildirme hakkına da sahip. Lakin kendisini insanların muhattap bile olmayacağı duruma düşürdüğü için mecbur şikayet konusu açılıyor.
Yorum yaparsanız oluşabilecek durumlardan sadece siz sorumlu olursunuz. Açık ortamda sakin durum varken kimseye mesaj atmayın deme hakkına sahip değilim. Yetkili olan/olmayan insanları bu ikazı yapmak zorunda bırakmayın. Ben şimdiden önlemimi alayım...
Yorum Sayısı: 80
Konu Sayısı: 8
Rep Puanı:
0
0 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Giloks
SanalPara (SP): 0 SP
1 . Şikayet Katılıyorum Ama 2. Şikayete katılmıyorum .
Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
arkadaş kendini haklı görüyor attığı yorum sebebiyle adminler tarafından onursal üyeliği alındı bunu belirtip devam etmesini isterim burda her attığı yorumun tartışmaya sebep olduğunuda unutmuyorum adminin kapattığını biliyorum 77 sayfa bir mesajlık konuyu kimse zorlanmasın 77 sayfa mesaj konu kasar diye tekrar başlattım.
Rep Puanı:
638
Ben şikayetimin muhataplarini yazmişken neden gelip zırvalıyorsunuz?
Bilmeden konuşma ters basarsın kedi...
Şikayet belli muhatapları belli, burayla işim olmaz zaten. Ben şikayetimi yapar üyelere doğruyu gösteririm. Bu da şikayet bolymunun temel amaclarından birisi. Lakin kanınıza dokunuyorsa bilemem. Gelip verdiğim bir selamı bile çok ettiyseniz tazıklar olsun demekten başka bir şey söylemeyeceğim. Geçmiş yeterince açıldı boşa rezil rüsva etmeyin kendinizi. Sözde yöneticiler. Buranın kurallarını sizden öğrenecek değilim, ama dilerseniz öğretebilirim? @rayray93 , @kamil55
(30-10-2015 Saat: 20:18)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben şikayetimin muhataplarini yazmişken neden gelip zırvalıyorsunuz?
Şikayet belli muhatapları belli, burayla işim olmaz zaten. Ben şikayetimi yapar üyelere doğruyu gösteririm. Bu da şikayet bolymunun temel amaclarından birisi. Lakin kanınıza dokunuyorsa bilemem. Gelip verdiğim bir selamı bile çok ettiyseniz tazıklar olsun demekten başka bir şey söylemeyeceğim. Geçmiş yeterince açıldı boşa rezil rüsva etmeyin kendinizi. Sözde yöneticiler. Buranın kurallarını sizden öğrenecek değilim, ama dilerseniz öğretebilirim? @rayray93 , @kamil55
Biz burada iyimseriz. İnsanlara iyimser davranıyoruz. Bunu süistimal etmedikleri sürece...
Bu arkadaşın düşünce yapısını veya uslubunu 1 gram haklı bulan kişiler benim ile ilgili olan bütün ilişkiyi kessinler. "Abiniz" 'in burada işi de yokmuş. Size git demek düşmez, ama size gel diyen var. Bu şahsı doğru bulabilecek bir zihniyete de kal demek içimden gelmez.
Benim mesajım buraya zaten gelip el alemin zırvalamaması içindi. Kedi aklı balık zekasından üstünmüş, bunu baz almayıp düzey üstü mesajım için senden özür dilerim. İnsanın selam vermekten fazlasını yapabilmesi gerekiyor malum. İnsan'da bulunan insanlık zaafının geri gelmesi dileği ile.
Yorum Sayısı: 2,730
Konu Sayısı: 260
Rep Puanı:
50
Teşekkürler: 2
5 mesaj içinde 261 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: ertank
SanalPara (SP): 691 SP
(30-10-2015 Saat: 19:58)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaş kendini haklı görüyor attığı yorum sebebiyle adminler tarafından onursal üyeliği alındı bunu belirtip devam etmesini isterim burda her attığı yorumun tartışmaya sebep olduğunuda unutmuyorum adminin kapattığını biliyorum 77 sayfa bir mesajlık konuyu kimse zorlanmasın 77 sayfa mesaj konu kasar diye tekrar başlattım.
Onursal Üye onun umrunda değil.
Yorum Sayısı: 11,536
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 8
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: #Power
SanalPara (SP): 1,303 SP
(30-10-2015 Saat: 16:49)Mixt59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugün mesajını silenler yarın neden hesabını silmesin ki ?
(30-10-2015 Saat: 19:18)Giloks Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 . Şikayet Katılıyorum Ama 2. Şikayete katılmıyorum .
(30-10-2015 Saat: 20:50)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (30-10-2015 Saat: 19:58)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaş kendini haklı görüyor attığı yorum sebebiyle adminler tarafından onursal üyeliği alındı bunu belirtip devam etmesini isterim burda her attığı yorumun tartışmaya sebep olduğunuda unutmuyorum adminin kapattığını biliyorum 77 sayfa bir mesajlık konuyu kimse zorlanmasın 77 sayfa mesaj konu kasar diye tekrar başlattım.
Onursal Üye onun umrunda değil.
Bırakın da bu konuda yöneticiler ve şikayet eden kişi konuşsun. Sizin yaptığınız tarafınızı belirtmekten başka bir şey değil.
Rep Puanı:
147
(30-10-2015 Saat: 20:18)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben şikayetimin muhataplarini yazmişken neden gelip zırvalıyorsunuz?
selam mı ? sildiğim yorum kalıcı değil + resmide var yönetim bölümünde bizzat paylaştım selam dediğin şey oysa sen çok yanlış yoldasın...
Yorum Sayısı: 6,797
Konu Sayısı: 229
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 93
147 mesaj içinde 428 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,740 SP
Amaçlar belli, uğruna yapılanlar ortada...Ne biz polyannayız nede siz meleksiniz.3,5 kendini uyanık sanan vatandaşla kurulmadı ki, onlarla yıkılsın...Bizzat başlarda sorunun senin disipline uyumun olduğunu düşünmüştüm ancak zaman geçtikçe gördüm ki senin varlığının tek başına bir tartışma sebebi...
Bkz:
“Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün… Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz..”
—N.Hikmet - 1933.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Yorum Sayısı: 568
Konu Sayısı: 85
Rep Puanı:
7
0 mesaj içinde 3 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: dark1dark
SanalPara (SP): 5 SP
(30-10-2015 Saat: 23:36)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Amaçlar belli, uğruna yapılanlar ortada...Ne biz polyannayız nede siz meleksiniz.3,5 kendini uyanık sanan vatandaşla kurulmadı ki, onlarla yıkılsın...Bizzat başlarda sorunun senin disipline uyumun olduğunu düşünmüştüm ancak zaman geçtikçe gördüm ki senin varlığının tek başına bir tartışma sebebi...
Bkz:
“Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün… Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz..”
—N.Hikmet - 1933.
Özlü sözler havada uçuşuyor :) Bir tanede benden:
Damlaya damlaya, dağdan kestim kereste.
Yorum Sayısı: 4,497
Konu Sayısı: 701
Rep Puanı:
450
Teşekkürler: 256
780 mesaj içinde 942 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: admin
SanalPara (SP): 2,374 SP
bukadar kavga edeceğinize, dersinize işinize baksanız çok güzel işler başarırsınız. gidin biraz kitap okuyun, araştırma yapın, faydalı şeylerle uğraşın.
mesajların tamamını okuyamadım, genel konuşayım.
hiçbir yönetici aşırı ceza vermesin; insanların mesajlarını "küfür, hakaret, vb. ağır bir rahatsız edici durum" yoksa silmesin; mesaj silme insanların ağzını kapatma gibidir, biraz özgürlükçü olun.
verdiğiniz cezalar kısa ve limitli olsun,
ceza vermenin bile bir adabı vardır, ceza verirken adaletli olun. bugün küçük adaletsizlik yapan, yarın büyüyünce büyük adaletsizlikler yapar. kendinizi ceza alanın yerine koyarak ona göre karar verin.
Adalet hakkında: http://tarihigercekler1299.blogspot.com.tr/2011/01/fatih-sultan-mehmedle-rum-mimar.html (bunu buraya bir konu olarak açıp linki güncelleyebilirsiniz)
bir hikaye daha: http://www.mumsema.org/peygamberlerin-kissalari/103687-kalbini-yarip-baktin-mi-asr-i-saadetten-bir-oyku.html
3. ilginç konu: http://www.mumsema.org/fikhi-mezhepler-islam-hukuku/26377-islamda-savas-hukuku.html
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı.
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter..
Sonra duymadım, bilmiyordum yok..
Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433
https://twitter.com/10tlnet
https://discord.gg/fUC7A2W
info (at.) 10tl.net
Rep Puanı:
147
Adminim,
Ben yeteri kadar adaletli olmak için çabalıyorum arkadaşı %67 vermemim sebebi sürekli tartışma çıkartıp sürekli uyarılmasına rağmen aynı şeyleri tekrarlaması ve bu uyarıların bazılarını adminlerimiz tarafından yapıldı.
Rep Puanı:
638
31-10-2015 Saat: 14:26
(Son Düzenleme: 31-10-2015 Saat: 14:28, Düzenleyen: ASi.)
Ulan yazıklar olsun ne çabuk da sıfat değiştirebiliyorsunuz.
Bilirim Alperen, burada neler yaptığını içtenlikle görenlerden biriyim.
Burada dönen oyunun da, birbirini savunanların da Allah belasını versin.
Tüm kayıtlarıyla hesabımın silinmesini, konu ve mesajlarımın da kusursuz bir biçimde temizlenmesini talep ediyorum.
Bitmemiş bir davayla gidiyorum, nefesimi her zaman ensende hissetmen dileğiyle görüşmek üzere. Sen ve diğer oyunun parçaları.. @kamil55
Hadi kıskandım hadi, aramızda bozulur şimdi. Sen benim rütbeme geçtin ya. Helal sana paşam. İleride tanışmışlığımızı da önüme sürüp bir şeyler istemeye kalkma sakın. Ne sen ne senin gibiler.
Sana da teşekkürler. Adalet emsali. Aran iyidir umarım kardeşinle, bence ona da bir yetki ver. Anlamışsındır umarım.. :) @TaaRRuz
Özlü sözler için de teşekkür ederim. Biraz da kişisel gelişim okursan çok mutlu olurum.
10TR.NET hikayemde olan herkese çok teşekkürler. Gerek piyonlar, gerek figüranlar. Gerekse yanımda olan 3-5 dostuma. Kimin ne olduğunu gördük şükür, şimdi gitmek vakti.
@admin Hesabımı sistemden kaldırmanızı rica etmekteyim admin hocam. Teşekkür ederim.
Rep Puanı:
147
Yukardaki Allah Dahi Biliyorki Adeletsizlik Yapmadım Sen Kendine Yediremediğin İçin Kafanda Birşeyler Kurmuşsun Umarım Gün Gelirde Kafandaki Oyunlarının Bir Sonu Olur.
(31-10-2015 Saat: 01:44)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bukadar kavga edeceğinize, dersinize işinize baksanız çok güzel işler başarırsınız. gidin biraz kitap okuyun, araştırma yapın, faydalı şeylerle uğraşın.
hiçbir yönetici aşırı ceza vermesin; insanların mesajlarını "küfür, hakaret, vb. ağır bir rahatsız edici durum" yoksa silmesin; mesaj silme insanların ağzını kapatma gibidir, biraz özgürlükçü olun.
ceza vermenin bile bir adabı vardır, ceza verirken adaletli olun. bugün küçük adaletsizlik yapan, yarın büyüyünce büyük adaletsizlikler yapar. kendinizi ceza alanın yerine koyarak ona göre karar verin.
Adalet hakkında: http://tarihigercekler1299.blogspot.com.tr/2011/01/fatih-sultan-mehmedle-rum-mimar.html (bunu buraya bir konu olarak açıp linki güncelleyebilirsiniz)
bir hikaye daha: http://www.mumsema.org/peygamberlerin-kissalari/103687-kalbini-yarip-baktin-mi-asr-i-saadetten-bir-oyku.html
3. ilginç konu: http://www.mumsema.org/fikhi-mezhepler-islam-hukuku/26377-islamda-savas-hukuku.html
Hepsinin bir sonu var. Bana kedi diyen, Yöneticiye saygısızlık yapan adamın ayağının altına neredeyse kırmızı halı serilecek. Kusura bakmayın, bu buraya bir notumdur kişinin çoktan buradan uzaklaştırılmış olması gerekmekteydi.
Anlamıyorum ve anlamayacağım. İsterseniz kıt beyinli sıfatını kullanın. İnsanın ağzı yeri geldiğinde kapatılması gerekir. Ağzı var, dilinin kemiği yok olan insana özgürlük haramdır. İyi niyet ile disiplinsizlik, saygı ve terbiye birbirine karışmış. Bu, bu konu ile ilgili son mesajım. İstediğinizi uygulamaya devam edin. Ama insanlar boşa gideceğini bildiği için artık bu sisteme emek vermiyor. O kadar sorunun üstesinden geldik, forumu eskisi gibi adam ettik ama bu problem bizi başladığımız yerin daha gerisine götürüyor. Söyleyebileceğim başka lafım yok. Saygılar.
Rep Puanı:
638
(31-10-2015 Saat: 15:47)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (31-10-2015 Saat: 01:44)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bukadar kavga edeceğinize, dersinize işinize baksanız çok güzel işler başarırsınız. gidin biraz kitap okuyun, araştırma yapın, faydalı şeylerle uğraşın.
Hepsinin bir sonu var. Bana kedi diyen, Yöneticiye saygısızlık yapan adamın ayağının altına neredeyse kırmızı halı serilecek. Kusura bakmayın, bu buraya bir notumdur kişinin çoktan buradan uzaklaştırılmış olması gerekmekteydi.
Anlamıyorum ve anlamayacağım. İsterseniz kıt beyinli sıfatını kullanın. İnsanın ağzı yeri geldiğinde kapatılması gerekir. Ağzı var, dilinin kemiği yok olan insana özgürlük haramdır. İyi niyet ile disiplinsizlik, saygı ve terbiye birbirine karışmış. Bu, bu konu ile ilgili son mesajım. İstediğinizi uygulamaya devam edin. Ama insanlar boşa gideceğini bildiği için artık bu sisteme emek vermiyor. O kadar sorunun üstesinden geldik, forumu eskisi gibi adam ettik ama bu problem bizi başladığımız yerin daha gerisine götürüyor. Söyleyebileceğim başka lafım yok. Saygılar.
Üzerime kumpaslar kurulması, defalarca yetkimin katledilmesi, yetkimi aldıranların bu forumda el üstünde tutulması ve senin gibi konuyla alakasız oğlu alakasız olan birisinin gelip buraya mesaj atmasını dahi es geçersek evet kırmızı halı aynen.. Boş laf yapma artık, ne ilgin var ne alakan. Ben giderken de böyleydin zerre değişiklik göremiyorum sende. Evet kedi.. Umrumda mı sence sonrası? Ben zaten bitirdim burayı hayatımda, verilecek ceza çok mu farkeder? Hesabımın silinmesini istediğimi ilettim zaten değil mi?
Hadi sende işine bak, üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokma. Tamam mı canım kardeşim? Bir şeyi düzgün yapsanız şaşırırım zaten.
@Asipatron Yazdığım mesajdaki işlemin uygulanması sadece senin üstünde olması gereken bir şey değil. O mesajda seni misal verdiğimi de görmen lazım. Senin hayal dünyandan banane? Kumpas'a mağruz kalman beni ilgilendirmiyor yani. Üstüme vazife olan iş gördüğüm doğruyu yanlışı söylemek. Prensip yok ise bundan sende muzdarip olmuşsundur. Ama hatalı gördüğün yerler kendince. Hadi selamet ile.
Yorum Sayısı: 8,362
Konu Sayısı: 801
Rep Puanı:
560
Teşekkürler: 170
168 mesaj içinde 1094 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: EmSaLSiZ
SanalPara (SP): 9,379 SP
Kaan ile aram iyidir bu atacagim yorumu sakin emsalsiz-asipatron iyi ikili ilişkisi dusunerek cevap vermeyin.
Oncelikle kaanin konunun basinda ettigi sikayetin nedenini okudum ve biliyorum gordum. Tabi alpereninde o sebep icin oyle bir ceza vermesi cok yanlis olmus ama bir yerde yetkisni kullanmak istemis. Bir ayri konu forumda 10tr de asipatron kaan basta olmak uzere buna bende dahil cok hakkimiz yenildi hakkimizi yiyenlernhep el ustundetutuldu ama gecti gitti ben unuttum yeni sayfa actim. Sonuca gelirsek konuyuokudugumuzda sikayet edilen 2 kiside suclu olarak gozukuyor ama oylrmi BEN bilemem. Bunu ust yetkililer karar verecek. Hasılı kelâm son soz adminlerde. Bu arada birbirimizi aşağılayacak kiracak kelimeler kullanmayakim. Öfkeyle kalkan zararla oturur.
NOT: BAZİ KELİMELERİM BOZUK TURKCEYE UYMUYOR UZGUNUM TABLETTEN YAZİYORUM
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
|