https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Soru Cevabını İstiyorum
Merhaba arkadaşlar soru cevap bölümüne açmadım çünkü 10tr.net ile alakali bir soru değil, neyse sorunum şu yani hani türkler başlar güzel gider bitirmez japonlar yavas baslar bitirir muhabbeti varya o bana nedense çok oluyor ayriyetten kararsız durumda kaldım kendi sistemimi yapiyordum wordpress gibi ama sonradan vaz geçtim ve wordpress tema yapmayı öğrendim az buz'da olsa ondan sonra php öğrencem dedim syntax ve birkaç şey öğrenip biraktim sonra mybb tema yapıcam dedim 1 - 2 tane yapıp bıraktım yani bir türlü yapamıyorum aklimdan tasarımlar uçuyor kaçıyor geçiyor hemde mybb tarihinde görülmemiş yani hiçbir forumda olmayan tasarımlar ama ne yazikki yapamıyorum olmuyor bilgi yetersizligi değilde üşengeçlikmi yoksa fazla uğraştırmasımı anlamış değilim üstüne birde okul var o yüzden yavaş oluyor , ayriyetten madem kodlamıyorum tasarımı photoshop'a dökeyim diyorum onuda beceremiyorum ne yapmalıyım sizce :?

Dipnot:Lütfen ciddi cevaplar verirseniz sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorunun cevabı bende değil ama en azından sorununun ne olduğunu söyleyebilirim. İşi çabucak bir sonuca bağlamak istemenden kaynaklanıyor olabilir. Kısa zamanda istediğini elde edemeyince vazgeçiyorsun ki bu tek senin yaşadığın bir problem değil. Sana bir tavsiye vereyim. Zordan başladığın için hemen vazgeçiyorsun. Mesela tema yaptım dedin. Temanın bir sürü ayrıntısı var sen onun bir kısmını yaparken diğer kısımlar için aklında olan fikirleri unutuyorsun ya da bir süre sonra vazgeçiyorsun. Bütün bir tema yapmak yerine tek bir kısmına odaklan. Örneğin postbit. Sadece postbit kodla veya tasarla. Sonrasında özel profil. Bu şekilde önce küçükten başla sonra kendine özgü çabuk vazgeçmeyeceğin şeyler yapabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(bknz: anahtar olmadan sandık açmaya çalışmak)

Senin sorduğun soru değil ki cevabını alasın, sen dertlerini yazmışsın sadece.
Her neyse sorunun cevabı öğrenmek.
Herşeyin vakit alacağını öğrenmelisin, nasıl yapacağını öğrenmelisin, ne zaman yapacağını öğrenmelisin, ne ile yapacağını öğrenmelisin.
Madem ilham geldi, al bir karakalem, birde kağıt al ve ne istiyorsan çiz. Ama seninki hayal gücü değil ki, hayal gücünü aklınla karıştırıyorsun.
Üstte Wordpress gibi sistem kurmaktan bahsetmişsin. Öncelikle sağlam bir ekibin olmalı, tek bir kişiyle olmaz bu işler. Tabi sağlam bir ekibin yanında birde yatırımcınız olmalı. Bunlar içinde biraz bütçe lazım tabiki.

Tolstoy bu sorunun cevabını yıllar önce vermiş zaten;
Alıntı:"En güçlü iki savaşçı sabır ve zamandır."
- Leo Nikolayevich Tolstoy
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana aylardır ilham gelmiyor. Bende de buna benzer bir problem var. Bana hiç ilham gelmediği için tema veya tasarım yapasım gelmiyor. Farklı bir şey düşünemez oldum yaratıcılığım köreldi. Uzun zamandır kodlama yapmadığım için unuttum biraz kodlamayı. Ama artık bende bir kısır döngü oluştu. Ben destekteyken ilk senemde yazın desteğe giremedim yani bırakmak zorunda kaldım bilgisayarım olmadığı için. Sonra artık yazdan çıktık ben bir şekilde geri dönüş yaptım. Biraz olan kodlama bilgimi unutmuştum onu kısa süre içinde tazelemeyi başardım. Soft Flat gibi bomba bir temayla geldim. Şu an bakınca bu tema nasıl ünlü olmuş diye düşünüyorum. Bu sene de buna benzer bir durum oldu. Burada banladım, nedense kodlama vs. şeylerden uzaklaştım. Bu ay içinde tekrar başlayacağım. Aslında ilham gelmesinin sebebi kendimden fazla şey beklemem. Unutulmuş bilgilerim var ama ben bu bilgilerden daha fazlasını istiyorum ondan dolayı böyle oluyor. Bu konuya baktığım çok iyi oldu gerçekten. @jungi Şeyma hocam teşekkürler yazınız için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne faydam oldu anlamadım ama rica ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne yapabiliyorsan onu yap. Zira ben de her yeri denedim. Tecrübeden zarar gelmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-10-2015 Saat: 20:33)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne faydam oldu anlamadım ama rica ederim.

İşin tekniğini unutmuştum onu hatırlattınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping