https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
veLo Tema Tasarımı
Çok yakın bir dostumun müşterinin sitesine kendi isteği üzerine; Ücretli olarak tasarlanmış bir temadır. Kendisi kodlama kısmına bakıcak.
Tüm bunlara ek olarak sadece profil çizimi kaldı, onuda yakın bi zamanda tamamalıcam.
Mybb temalarına farklı bir bakış açısı katmaya çalıştım. Multicolor bir tema olucak, birkaç farklı renkte. Halen tasarımı düzenleyebilirim tam olarak bitirmedim.
Sizlerinde yorumunu almak isterim..

4k4Xkp.png
mzBm21.jpg

0kd9kR.png
DRZp76.jpg

J41m4W.png
EqokP8.jpg

porDV0.png
kgVDRW.jpg

ylQgaN.png
6kOdV9.png
GkVaA3.png
zVX9k4.png
OZgm6A.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi ben bunu kodlayıp ücretsiz dağıtsam naparsınız :D
Eline sağlık güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 17:09)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi ben bunu kodlayıp ücretsiz dağıtsam naparsınız :D
Eline sağlık güzel.

Ben canın sağolsun derim ama alıcısını bilemem. Daha belli değil, arkadaşım kodlamayı tamamlarsa eğer satın alıcak. Eyvallah..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit bir tema olmuş, renkler boğuyor temayı. Header ve footer bana göre temanın herşeyi, burada gördüğüm header ve footer bildiğimiz klasik. Tabi ben her zaman söylerim zevkler ve renkler mezsunu, ona keza isteğe özel çizilmiş bir çalışma zaten. Onun dışında pek değişik bir şey göremedim eline sağlık emek var, merak ettiğim bir konuda temanın fiyatı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 18:25)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit bir tema olmuş, renkler boğuyor temayı. Header ve footer bana göre temanın herşeyi, burada gördüğüm header ve footer bildiğimiz klasik. Tabi ben her zaman söylerim zevkler ve renkler mezsunu, ona keza isteğe özel çizilmiş bir çalışma zaten. Onun dışında pek değişik bir şey göremedim eline sağlık emek var, merak ettiğim bir konuda temanın fiyatı?

Aynen tema %40 istek üzerine çizildi. Header tamamen çizdiren kişinin fikri, renk tonlamaları, dizayn, teknik tasarım, footer ve grafik setlerinin tasarımı bana ait. Multicolor mevcut. Fiyatı hakkında herhangi bir karar almadık. Herşeyi, kodlamada tamamlandıktan sonra ayarlamayı düşünüyoruz. Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Header ve Footer konusunda bambaşka şeyler yaratan sen, Bu klasik kaçmış. Fontlar ufalırsa daha da güzel olacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 18:37)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Header ve Footer konusunda bambaşka şeyler yaratan sen, Bu klasik kaçmış. Fontlar ufalırsa daha da güzel olacaktır.

Teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş eline sağlık ancak bana mı öyle geldi anlamadım biraz kaba gibi duruyor kelimeyi tam tutturamadım ama biraz kaba gibi yinede eline sağlık güzel olmuş.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 19:21)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş eline sağlık ancak bana mı öyle geldi anlamadım biraz kaba gibi duruyor kelimeyi tam tutturamadım ama biraz kaba gibi yinede eline sağlık güzel olmuş.

(1800x2450 px) çalışma alanı olduğundan öyle duruyor olabilir :) Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tahminen ücret ne kadar olur peki
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş kodlanırsa güzel bir şey çıkacağından eminim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema insanı boğuyor tema eğerki aynı böyle kodlanırse şahsen ben o siteye girmem ama 2 - 3 değişiklik yapılırsa kullanılır.

ÖRNEK ;
Yazı fontu kücülebilir
renkler birazdaha acık veya koyulaşa bilir
herşey büyük olmuş biraz küçülte bilinir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renk seçiminde benimde katkım var fakat bu temayı isteğe özel olarak çizdiğim için bu şekilde. Normalde ben Yazı fontlarını ve headerı daha farklı tasarlamıştım. Headerda fontları küçültüp extra seçenekler eklemiştim fakat alıcı bu şekilde uygun gördü. Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:55)gizliilim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tahminen ücret ne kadar olur peki

Ben fiyat vermicem, arkadaş kodlamayı tamamladığı zaman bi fiyat belirlicek ama sadece çizimi baz alırsak; 4 parça çizim. Posbit + konu , girişsiz, girişli ve profil tasarımı ile birlikte sanırım 10 - 15 tl filan sadece çizim tutar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye profili eklenmiş, çizim tamamlanmıştır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşuma Gitti Eline Sağlık.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-09-2015 Saat: 16:08)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşuma Gitti Eline Sağlık.

Eyvallah 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping