Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.10TR.NET Sohbet -1
Aktif olan kullanıcıların bir nevi biraz daha eğlenebilmesini sağlamak amaçlı mizahi olabilecek bir sohbet başlatıyorum.Unutmayın forum kuralları hala geçerli.
Yarın ki Galatasaray maçı hakkında ne düşünüyorsunuz?Skor yada Maçın oyuncusu?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence galatasaray yenecek (Takım tutmuyorum)
- 2-1 bitecek içime doğdu ama tabiiki tutmayacağını biliyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Madem öyle bende maçın oyuncusu hakkında fikirde bulunayım.Eğer oynarsa ;Antonie Griezmann diyorum.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kim kim maç? galatasarayla kim maç yapacak yani :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Galatasaray-Atletico Madrid ile oynuyacak ayrıca kanalıda vereyim buradan 21:45'te TRT1'de

Galatasaylı olmasamda destekliyoruz. Türkiyemiz için en iyi şekilde oynuyacaklardır diye düşünüyorum.

Bence maç 2-1 bitebilir.
Atletico 2 Galatasaray 1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu bir yerden sonra değiştirebiliyor muyuz? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 18:58)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu bir yerden sonra değiştirebiliyor muyuz? :D

Tabiki maksat bir giriş olması açısından yazdım ben.Yoksa bende Galatasarayı tutmuyorum yarın ülkemizi temsil edecek diye oradan bir konu başlattım.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel bakışı doldursak bile sohbet devam edecekmi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki ben şimdiden bir konu başlatayım.
-> 10tr.net sahibi olsanız yapacaklarınızı liste halinde sıralayınız :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:12)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki ben şimdiden bir konu başlatayım.

:) Güzel soru.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atl. Madrid aşırı düşüşte Galatasaray kendini Atl.M ye saklıyor olabilir. 3-1 / 2-1 / 3-2 biter maç. Yada 4-0.

Maçın adamı Yasin Öztekin olur. Şaka bir yana Mandzukic iyi oynardı eğer olsaydı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:23)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Atl. Madrid aşırı düşüşte Galatasaray kendini Atl.M ye saklıyor olabilir. 3-1 / 2-1 / 3-2 biter maç. Yada 4-0.

Maçın adamı Yasin Öztekin olur. Şaka bir yana Mandzukic iyi oynardı eğer olsaydı.

Olsaydı belkide bu sene sanırım Juventus'a transfer olmuştu.Jackson Martinez'i almıştı ATMADRID.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Galatasaray avrupa da daha farklı oynuyor. 2-0 yada 2-1 alırız. Maçın adamı: Sniper

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir galatasaraylı olarak galatasaray bu maçı alamaz, gruptan da 3. çıkar. Ligde de kümede kalmak için oynar..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:12)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki ben şimdiden bir konu başlatayım.

Bu soru geçen seneler de yine başka bir kullanıcı tarafından sorulmuştu şuan da kim olduğunu hatırlamıyorum ama birisi çok enteresan bir yanıt vermişti aklımda kalmış.
-Ben buranın sahibi olsam bakım çalışması yaparım herkesin açılışı beklemesini sağlarım demişti.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:30)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu soru geçen seneler de yine başka bir kullanıcı tarafından sorulmuştu şuan da kim olduğunu hatırlamıyorum ama birisi çok enteresan bir yanıt vermişti aklımda kalmış.
-Ben buranın sahibi olsam bakım çalışması yaparım herkesin açılışı beklemesini sağlarım demişti.

Bence mantıklı bir cevap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Galatasaray Avrupa İyi oynuyor Maç Sonucu 2-1 yada 3-2 biter
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakikaten enteresanmış :D
- Bende cevap vereyim; ben buranın sahibi olsam destek sistemini forum olarak değilde portal sayfası olarak ayarlardım ve her türlü sorunları çözümleriyle beraber paylaşırdım.
- 2. cevap :D -> destek sisteminde konu açarım istediğiniz özellikler varmı? diye ve kullanıcıların istediklerini yaparım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Galatasaray Avrupa'da Sürprizler Yapabiliyor . Yener Dediğimiz Takımı Yenemiyor, Yenemez Dediğimiz Takımı da Yeniyor :) 
-10TR.NET'in Sahibi Olsaydım , Destek Forumunda Bilgi Paylaşımını Arttırmaya Çalışırdım. Özellikle de Yazılım Olarak .
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 10tr.net'in sahibi olsam destek sitesini kapatırım. Diğer 10tr.net forumlarına daha fazla ilgi gelmesi ve tutması için. Daha nedenlerim de var tabii şu an yazamıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 39 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping