Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gamer Rank Çalışması
Uzun Zamandır Rank Çalışması Yapmıyordum.Oyun Siteleri İçin Yapılmış Bir Ranktır.Yoğun İstek Olursa PSD Paylaşa Bilirim.Herzamanki Gibi Yorumlarınız Değerli :)
lyQy1E.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2015 Saat: 15:16)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş. Tebrik ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık çok güzel olmuş yine Novo :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine Sağlık güzel Rank :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2015 Saat: 15:17)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş. Tebrik ederim.
Teşekkürler.

(29-08-2015 Saat: 15:17)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık çok güzel olmuş yine Novo :D
Sağolasın :)

(29-08-2015 Saat: 15:19)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ellerine Sağlık güzel Rank :)
Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2015 Saat: 15:14)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Uzun Zamandır Rank Çalışması Yapmıyordum.Oyun Siteleri İçin Yapılmış Bir Ranktır.Yoğun İstek Olursa PSD Paylaşa Bilirim.Herzamanki Gibi Yorumlarınız Değerli :)
lyQy1E.png

Yoğun İstek Geldi Psd
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Novruz aslında set olarak paylaşıp her rankın arkaplanını değiştirirsen çok daha iyi olur.

Eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2015 Saat: 15:33)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Novruz aslında set olarak paylaşıp her rankın arkaplanını değiştirirsen çok daha iyi olur.

Eline sağlık

@Edward Set Olarak Paylaşmayı Düşünüyorum.Arkaplan Değiştirmek Derken Renk Olarakmı Yoksa Komplemi?

(29-08-2015 Saat: 15:23)YoğunİStek Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-08-2015 Saat: 15:14)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
lyQy1E.png

Yoğun İstek Geldi Psd

Kendini Aşmışsın Sen.Bu Kadar Komik Birisi Buraya Fazla.Sen Başka Ortamları Dene.Çocuk Bahçesinde İstediğin İlgiyi Görürsün :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Novruz İkisi de. Hem arka plan resmi, hem de renk.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-08-2015 Saat: 16:01)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Novruz İkisi de. Hem arka plan resmi, hem de renk.

Resim Değişirsem Pek İyi Durmaz Bence.Renk Değişimi Yapıp Set Paylaşma Fikrim Var..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Set Paylaşırsan İyi İlgi Görür :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nice (y)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız Teşekkürler.PSD Olarak Paylaşamaya Karar Verdim.5-10 Dakika İçerisinde Paylaşacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping