Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FRMPlus.10tr.net Şikayet
Arkadaşlar,
Forumda gezerken gördüm. FRMPlus.10tr.net sitesine girince 10tr.net dışı linke yönlendiriyor. Eğer yönlendirmede izin alındıysa, sizlerden özür dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek dışı bir olay olduğu için burayı ilgilendirmez, kendi sitesi istediğini yapabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Malesef Şöyle Hatırlıyorum Ki Eskilerden Bir Forum10tr.net Dışı Yönlendirme Yapıyorsa Kapatılıyordu Yani Şöyledir ki Neon Blazer Forumfun.10tr.net i alip forumplus.10tr.net e yonlensirmisti ve forumfun kapandı . 10tr den 10tr ye bile yonlendirmek kapanma sebebi bile olabilir yani kısmen forum kullanilmiyor gibi bir durum ortaya cikmakta bu durumda kapanır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2015 Saat: 22:01)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Malesef Şöyle Hatırlıyorum Ki Eskilerden Bir Forum10tr.net Dışı Yönlendirme Yapıyorsa Kapatılıyordu Yani Şöyledir ki Neon Blazer Forumfun.10tr.net i alip forumplus.10tr.net e yonlensirmisti ve forumfun kapandı . 10tr den 10tr ye bile yonlendirmek kapanma sebebi bile olabilir yani kısmen forum kullanilmiyor gibi bir durum ortaya cikmakta bu durumda kapanır.

Bunu yargılamak haddime değil ama biraz saçma bir kuralmış bu, adamın kendi sitesi .com .net .org .biz herhangi bir domain'i satın alıyor ve üyelerini-ziyaretçilerini oraya goturmek istiyor bunu yapabilir? bunun bir suçu yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2015 Saat: 22:03)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2015 Saat: 22:01)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Malesef Şöyle Hatırlıyorum Ki Eskilerden Bir Forum10tr.net Dışı Yönlendirme Yapıyorsa Kapatılıyordu Yani Şöyledir ki Neon Blazer Forumfun.10tr.net i alip forumplus.10tr.net e yonlensirmisti ve forumfun kapandı . 10tr den 10tr ye bile yonlendirmek kapanma sebebi bile olabilir yani kısmen forum kullanilmiyor gibi bir durum ortaya cikmakta bu durumda kapanır.

Bunu yargılamak haddime değil ama biraz saçma bir kuralmış bu, adamın kendi sitesi .com .net .org .biz herhangi bir domain'i satın alıyor ve üyelerini-ziyaretçilerini oraya goturmek istiyor bunu yapabilir? bunun bir suçu yok.

Yada direk yönlendirmek yerine kendi sitesinin veritabanını başka siteye yükler ve biz şu adrese taşındık gibisinden forumplus'a bir not ekler. Bende yanlış buluyorum.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yönlendirme için adminden izin alınmıştır. Sorup soruşturmadan gevezelik yapmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilmiyordum,sizde konuyu okumamışsınız yazıyorki Eğer izin alındıysa özür dilerim. Tekrardan kusura bakmayın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2015 Saat: 09:00)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yönlendirme için adminden izin alınmıştır. Sorup soruşturmadan gevezelik yapmayın.

Eğer yönlendirmede izin alındıysa, sizlerden özür dilerim.  Demis Adam Ve Sen Bir Anlik Sinirinle Gelip burada Gevezelik Yapmayin Diyip Saygisizlik Yapabiliyorsun Demekki ?
Yönlendirme için adminden izin alınmıştır. Diyip Cikabilirdin. Gevezelik Yapmak Ne Alaka Yada Senin Ne Haddine Kimse Burada Keyfinin Kahyasi Degil Görmüs Bildirmek Istemis Saygi Duymalisin Yildiray Bey.

Iyi Forumlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping