Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir sürü proje açtık tutmadı..
Bir sürü proje çıkardım "katılıyorum" dediler proje başladığında ise sadece 2-3 kişi geldi onlarda tanıdıklar-arkadaşlar herneyse son yapacağım 1 proje var bu bir genel forum yetkili olacak kişiler forum açılınca seçilecek şimdi nasıl olacak bu iş derseniz, Öncelikle bu konuda bir isim belirleyeceğiz daha sonra forumu o isimle açacağız ve sonra forumdan alımlar olacak 1 kişiyide ortak alacağım bu kişi çok güveneceğim bir kişi olacak tabii. Bu kişiyide forumdan alacağım, daha sonrası ise konular açmaya başlayacağız alexa'da 2-3 sıraya geldikten sonra biraz dinleneceğiz fazla rahat değil ama forumu güncel tutmaya devam edip yükselmeye çalışacağız nasıl bir plan? katılacaklar "katılıyorum" yazsın her zamanki gibi..

- İnşallah bu projem tutar.

Davetli kişiler ;
@!!Yeah!! @QuitterTR @DeathAngeL @zorbaba @AvanT2 @diyar @Novruz @Corleone @kamil55
@Han BLT
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konularım duruyor benimkilere göz atabilirsin "gelirim" diyip kaç kişinin geldiğini. Hepten projeyi başından iptal ettim, baktın olmuyor bırakacaksın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 01:16)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konularım duruyor benimkilere göz atabilirsin "gelirim" diyip kaç kişinin geldiğini. Hepten projeyi başından iptal ettim, baktın olmuyor bırakacaksın.

Buda tutmazsa, şuan yönettiğim forumlarımla devam edeceğim zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılmak isterdim ama şu sıralar facebook sayfamla ilgileniyorum

-davet ettiğin için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 01:25)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olabilir.
Geliyomusun ismail :D
(13-08-2015 Saat: 01:28)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılmak isterdim ama şu sıralar facebook sayfamla ilgileniyorum

-davet ettiğin için teşekkürler

Kolay gelsin size.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olabilir ama benim durumu biliyorsun. Öyle fazla bir şey yapamam maalesef :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 01:40)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet.
Tamam.

(13-08-2015 Saat: 01:48)Han BLT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olabilir ama benim durumu biliyorsun. Öyle fazla bir şey yapamam maalesef :(

Elinizden geleni yapın hocam :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana gelişmeleri gonderirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda alıntı konular olmaz ise, özgün konular olur ise direk zaten sıralamada üste çıkar. Makale hazırlamaya çalışın. Gerekirse bazı sitelerden makale alımı da yapabilirsiniz 1000 kelimelik. W@rez bulundurmamaya çalışın, ziyaretçileriniz doğal olsun, seo için kodlarınızı siteye boş boş doldurmayın, anahtar kelimelerinizi özen ile seçin, reklam verin, Adsense hesabı açın.

Edit: Yemeksepeti 3.000TL ile başladı, 589 milyon dolara satıldı. Bundan ilham almanız gerekli.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Varım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 10:34)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda alıntı konular olmaz ise, özgün konular olur ise direk zaten sıralamada üste çıkar. Makale hazırlamaya çalışın. Gerekirse bazı sitelerden makale alımı da yapabilirsiniz 1000 kelimelik. W@rez bulundurmamaya çalışın, ziyaretçileriniz doğal olsun, seo için kodlarınızı siteye boş boş doldurmayın, anahtar kelimelerinizi özen ile seçin, reklam verin, Adsense hesabı açın.

Edit: Yemeksepeti 3.000TL ile başladı, 589 milyon dolara satıldı. Bundan ilham almanız gerekli.

10tr.net Kuracak Sanırım Birde Önerdiginiz Kisinin Adsense Açması İmkansiz Adsense Şartlari Sıkılaştı En Az 18 yaş banka hesabi adres dogrulama yani turkiyeye 3 haftadada gelen su pin olayi dogrulamadan kastim bu bende eklemistim siteme ama sahte tiklamada. Uctu gitti artik eskisi gibi degil ornegin baskasi senin reklamina tiklayarak ekmek tekneni mahvedebilir :(
Neyse Başarılar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakalım kimler geliyor ona göre gelirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 10:34)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda alıntı konular olmaz ise, özgün konular olur ise direk zaten sıralamada üste çıkar. Makale hazırlamaya çalışın. Gerekirse bazı sitelerden makale alımı da yapabilirsiniz 1000 kelimelik. W@rez bulundurmamaya çalışın, ziyaretçileriniz doğal olsun, seo için kodlarınızı siteye boş boş doldurmayın, anahtar kelimelerinizi özen ile seçin, reklam verin, Adsense hesabı açın.

Bu bir 10tr forumu olacağı için imkansız, ayrıca ben adsense kullanmayı pek bilmiyorum.

- Sen geliyormusun?
(13-08-2015 Saat: 11:34)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bakalım kimler geliyor ona göre gelirim :)

Gelenler belli işte :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 12:11)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu bir 10tr forumu olacağı için imkansız, ayrıca ben adsense kullanmayı pek bilmiyorum.

- Sen geliyormusun?
(13-08-2015 Saat: 11:34)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bakalım kimler geliyor ona göre gelirim :)

Gelenler belli işte :)

Evet gelirim. Ben .com .net yada .org'lu bir forum olur sanıyordum
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi bir isim belirlememiz lazım sonunda "plus" olmayacak duzgun bir forum ismi bu isimleri bana öm’den atarmisiniz tercihimizi yapalim göre.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu anda ilgilendiğim 2-3 site var, ama seninkinede gelip konu açmaya çalışırım Ertan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-08-2015 Saat: 12:25)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda ilgilendiğim 2-3 site var, ama senkinede gelip konu açmaya çalışırım Ertan.

Anlaşıldı, şimdi site ismini tartışıyoruz öm'den.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar sitemiz açılmıştır devfrm.10tr.net kayıt olabilirsiniz kategoriler ayarlanacaktır yemek yiyeyim bir önce :D

@Corleone @AvanT2 @!!Yeah!! @atakaj @#Pirate @Kralon
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping