Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Dönüyorum Umarım...
Ben şahsen banlandığım kovulduğum yere asla girmem gitmem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:55)Best Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2015 Saat: 00:52)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ailevi değerlere kufur etmissin kufur ettigin kisi ne hissetti hic dusundunmu? taarruz hocamın banlamasindan yanayım hatanı kabul etmen hiçbir şeyi deistirmez.

Öncelikle benim ailevi bir stemim veya hakaretim olmadı ve ayrıca seni hiç kimse affetmedimi bence affeti ve o da Allah herkez affedilir bence ama yinede siz bilirsiniz ben sendende özür dilerim
benden ozur dileme kufur ettigin kisiden ozur dile keşke bu konuyu acmak yerine kufur ettigin kisiden ozur dileseydin belki o zaman daha iyi olabilirdi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:55)firat Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben şahsen banlandığım kovulduğum yere asla girmem gitmem.

O senin kararın kardeşim ben bu foruma çok emek verdiğimi düşünüyorum ama bu foruma değil bu forum sayesinde kendime emek verdim ve kendimi geliştirdim bir çok şeyi bh siteden öğrendim ve çok kötü ayrıldım bu yüzden kendimi sıfırlama kararı aldım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:00)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2015 Saat: 00:55)Best Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2015 Saat: 00:52)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ailevi değerlere kufur etmissin kufur ettigin kisi ne hissetti hic dusundunmu? taarruz hocamın banlamasindan yanayım hatanı kabul etmen hiçbir şeyi deistirmez.

Öncelikle benim ailevi bir stemim veya hakaretim olmadı ve ayrıca seni hiç kimse affetmedimi bence affeti ve o da Allah herkez affedilir bence ama yinede siz bilirsiniz ben sendende özür dilerim
benden ozur dileme kufur ettigin kisiden ozur dile keşke bu konuyu acmak yerine kufur ettigin kisiden ozur dileseydin belki o zaman daha iyi olabilirdi
Nerden biliyorsun özür dilemediğimi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İstersen sen dürüstçe şimdi açıkla ki kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.Banlanmadan sana kendini ifade etme şansı tanıyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim teşekkür ederim, ben Point1234 , 2013 tarihinde kayıt oldum ve zamanla geliştim ama grafik ve kodlama hakkında. Sonra zamanla haksızlığa uğradım ve dışlandım ve bende bir anda patladım ve heryere hakaret ve kötü sözler yaydım ve bundan pişmandım ama bunun farkında degildim ve bende o zamanlar normal bir şekilde banlandım ve bu sefer diyer facebook profilimde TaaRRuz adminin şahsına hakaret etmiştim o gün gözüm döndü ne dicemi bilemiyordum ve o gün çok üzgün ve sinirliydim ve aylar boyunca ara verdim ve çok düşündüm ve bu konuyu açmaya karar verdim adminim sizden özellikle çok özür diliyorum. Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umuyorum ki pişmanlığında samimisindir.Bu hesabınla sıfırdan başlayabilirsin.
iyi forumlar.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banned Banned Banned
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim adminim anlayışınız için. Sizi birdaha üzmeyeceğim. 

Arkadaşlar yeni bir Point ile tanışın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aramıza tekrardan hoşgeldin.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:14)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umuyorum ki pişmanlığında samimisindir.Bu hesabınla sıfırdan başlayabilirsin.
iyi forumlar.
işte admin diye buna denir :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:15)Dedes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Banned Banned Banned

Bune şimdi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:16)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2015 Saat: 01:14)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umuyorum ki pişmanlığında samimisindir.Bu hesabınla sıfırdan başlayabilirsin.
iyi forumlar.
işte admin diye buna denir :)

Evet :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım Değişirsin Çünkü Daha Önceden de Değişeceğini Söylemiştin..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:25)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umarım Değişirsin Çünkü Daha Önceden de Değişeceğini Söylemiştin..

Evet biliyorum o zamanlar hızlı karar almıştım ve o gün saçma olduğunu düşünerek konu açmştım ama şimdi saçna olmadığını ve hatalı olduğumu anladım sanada özür dilerim kardesim umarım affedersin
Nasılsı,  grafik ile aran nasıl, geliştin demi :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrardan hoşgeldin.

Esenlikler dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:28)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tekrardan hoşgeldin.

Esenlikler dilerim.

Teşekkür kardeşim affedermisin beni lütfen senden özür dilerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 01:16)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza tekrardan hoşgeldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar HoşGeldin.. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler arkadaşlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: