Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Dönüyorum Umarım...
Merhaba arkadaşlar, sizi özledim. uzun süredir yokum ve bu yokluğumunda bi sebebi var sebebi banlanmam ve dışlanmam. Beni az çok hatırladınız, evet point1234. Uzun süre sonra geri dönmek istedim ama sizinde isteğinizde önemli. Uzun zamandır bu konuyu düşündüm ve benim suçum olduğunu sizi haksız yere kötülediğimi, kendimden uzak tuttuğumu ve kendimi kötü hissetiğimi anladım. Sizlere çok kötü anı bıraktım. Uzun süre sonra geri dönmemin sebebi sizlerden ve forumdan özür dilemek ve bu foruma geri dönmek istedim tabii bunu ben belirlemeyeceğim. Sizler ve beni forumda devam etmemi sağlayacak adminlerdir. Ben bu foruma ilk geldiğimde pek umutlu değildim ama yavaş yavaş yaptığım işlerde ilerlediğimi ve geliştiğimi fark ettim, yani bu forum sıradan bir forum değil bu forum arkadaşlık ve gelişme formudur yani bu foruma geldiyseniz asla geri gitmeyin bi süre sonra geliştiğinizi anlicaksınız. Evet arkadaşlar ben burda sizlerle bir daha olmak ve yeni bir point olmak istiyorum, sizleri üzmeyeceğim ve kötülemeyeceğim hakkınız neyse o olsun. İnşallah sizlerle beraber daha fazla gelişirim. Bu konuyu adminler ve yöneticiler görmeden silmeyin ve beni adminler dışında yetkili kişiler banlamasın lütfen malûm son söz onların. Eğer reddedilirsem asla üzülmeyeceğim çünkü sizlerden bu konu sayesinde özür dilemiş oldum sizleri sevdim umarım eğer kabul edilirsem bu hesap ile yeni point ile tanışacaksınız. Anlayışınız için çok ama çok teşekkür ederim :)

@admin @TaaRRuZ
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aramıza Hoşgeldin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim arkadaşım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen ne yapmıştın?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim hatırladıysanı size ve forumdaki kullanicilara hakaret ve kötü dolu sözler söylemiştim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hatanı kabul etmende güzel bir şey tekrardan hoş geldin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hatırladım belli başlı sitelerden de ailevi değerlere de küfür ettiğini hatırladım.Seni kabul edemeyiz tekrar açma multi.Bu hesabını 1 yıl banlayacağım.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır ailevi veya sitelerden deil bu forumda yapmıştım ama siz bilirsiniz sizden özür dilerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:35)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hatırladım belli başlı sitelerden de ailevi değerlere de küfür ettiğini hatırladım.Seni kabul edemeyiz tekrar açma multi.Bu hesabını 1 yıl banlayacağım.

Hocam arkadaş sanırım dersini almış keşke bir şans tanısaydınız
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:36)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam arkadaş sanırım dersini almış keşke bir şans tanısaydınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:36)Best Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır ailevi veya sitelerden deil bu forumda yapmıştım ama siz bilirsiniz sizden özür dilerim

Emin misin? Sinan değil miydi senin ismin?
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet sinan ama ben ailevi bi konum yok veya sitelerden hakaret vb. etmedim belki yanlış hatırlamışsınızdır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sinan hoşgeldin, görüşürüz.

- Banlanacak diye söyledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ertank umarım öyle olmaz ama sizleri özledim umarım affedilirim hatamı anladım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TaaRRuZ adminim kararınızı yargılamak haddime değil ama her insan ikinci bir şansı hak eder, tabii ailevi değerlere küfür edilmesi hazmedilemez bir şey fakat bence bir şansı hak ediyor. Saygısızlık yapana olumsuz yaklaşmak iyi değil bence.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:50)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TaaRRuZ adminim kararınızı yargılamak haddime değil ama her insan ikinci bir şansı hak eder, tabii ailevi değerlere küfür edilmesi hazmedilemez bir şey fakat bence bir şansı hak ediyor. Saygısızlık yapana olumsuz yaklaşmak iyi değil bence.

Teşekkür ederim arkadaşım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ailevi değerlere kufur etmissin kufur ettigin kisi ne hissettmistir hic dusundunmu? taarruz hocamın banlamasindan yanayım hatanı kabul etmen hiçbir şeyi deistirmez.

edit:dogru her insan 2. şansı hakeder bide soyle dusunun o zaman banlanan herkesi  banı açılsın böyle birşey olabilir mi ?  herkes multi açsın af dilesin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu kadar kibar olma ben seni bilirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2015 Saat: 00:52)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ailevi değerlere kufur etmissin kufur ettigin kisi ne hissetti hic dusundunmu? taarruz hocamın banlamasindan yanayım hatanı kabul etmen hiçbir şeyi deistirmez.

Öncelikle benim ailevi bir stemim veya hakaretim olmadı ve ayrıca seni hiç kimse affetmedimi bence affeti ve o da Allah herkez affedilir bence ama yinede siz bilirsiniz ben sendende özür dilerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana özelden gönderiyorum ekran görüntüsünü rencide olmaman için.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform