https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BeratDesign - FlareWorld | Manipulation
Yeni çalışmanın videosu az sonra gelecek !
Sizin görüşlerinize göre CreativeStation'a atmayı düşünüyorum ama bakalım.
8bQzOd.png
Meteorlar PNG değildir kendi yapımımdır.
Bu çalışma yapılırken Photoshop CS6 ve Grafik tablet kullanılmıştır.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel Eline Sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 17:54)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet Güzel Eline Sağlık :)

Teşekkürler biraz basit gibi gözükse de videoyu atınca anlayacaksınız; 1 saat 5 dakikamı almıştır.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Meteorların Hepsi Aynı Olmasa Farklı Farklı Olsa Süper Olursu Ama Uzun Sürerdi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 17:55)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Meteorların Hepsi Aynı Olmasa Farklı Farklı Olsa Süper Olursu Ama Uzun Sürerdi :)

onuda yaparım diyecem de 2 saati bulurdu sana meteoru atayım mı ? İnternete girip almadım videodyım diye düşündüm; EqpDjn.png
Diğer çalışmaya daha çok uğraşıcam ve bu sefer Cinema 4D indirmeyi planlıyorum
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 17:55)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2015 Saat: 17:54)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet Güzel Eline Sağlık :)

Teşekkürler biraz basit gibi gözükse de videoyu atınca anlayacaksınız; 1 saat 5 dakikamı almıştır.

Emek Verildiği Görülüyor.Birkaç Koyu Effect Ekleseydin Dahada Güzel Olurdu Bence.Tekrar Eline Sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynı zamanda farklı olmayıpta sadece açıları farklı yöne dönük olsada olurdu :)
Edit: Dediğim Gibi Bu Minik Ayrıntıları Boşver Süperin Süper Katı Olmuş...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:01)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Emek Verildiği Görülüyor.Birkaç Koyu Effect Ekleseydin Dahada Güzel Olurdu Bence.Tekrar Eline Sağlık :)

Yapılışından sonra en sona resmi koyucam orda dediklerinizi hemen psd'den yapayım :D Varmı önerdiğin effect texture
(03-08-2015 Saat: 18:02)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynı zamanda farklı olmayıpta sadece açıları farklı yöne dönük olsada olurdu :)
Edit: Dediğim Gibi Bu Minik Ayrıntıları Boşver Süperin Süper Katı Olmuş...

Yapıcam onu da (sana beğendirmek zormus :DDD)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:05)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2015 Saat: 18:01)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yapılışından sonra en sona resmi koyucam orda dediklerinizi hemen psd'den yapayım :D Varmı önerdiğin effect texture

Texture Pek Kullanmam.Ayarlar Bölümündeki Renk Aramadan Bir Kaç Effect Ekleye Bilirsin.Sonra Degrede Kaplama Yaparak Karışımlardan Yumuşak lşık Yaparak Hoş Bir Hava Kata Bilirsin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet güzel olmuş berat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :) Bu gidişle Creative Station'a yollarım artık :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:17)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler :) Bu gidişle Creative Station'a yollarım artık :D

Yayınlarla Bence.Bende Çekmeyi Düşünüyorum Fakat Zaman Bulamıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım çok güzel fakat creative station'da çok benzeri var :D

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=b7hqEJY0eqs
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:29)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarım çok güzel fakat creative station'da çok benzeri var :D

Kod:

Alper Süzgün'ün izinden devam ediyorum napayım diğerinde sen de yardım edermisin Cinema 4D ci :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:31)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2015 Saat: 18:29)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarım çok güzel fakat creative station'da çok benzeri var :D

Kod:

Alper Süzgün'ün izinden devam ediyorum napayım diğerinde sen de yardım edermisin Cinema 4D ci :D

Modelleme çok kolay ben kendim deneyerek yaptım diğer programlara benzemiyor çok daha kolay c4d. Photoshopun arayüzü kadar kolay olmasa da diğer programlardan daha kolay
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:33)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:

Modelleme çok kolay ben kendim deneyerek yaptım diğer programlara benzemiyor çok daha kolay c4d. Photoshopun arayüzü kadar kolay olmasa da diğer programlardan daha kolay

ortak yaparız işte sen binaları yaparsın tasarımını ben yaparım :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2015 Saat: 18:36)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2015 Saat: 18:33)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:

ortak yaparız işte sen binaları yaparsın tasarımını ben yaparım :D

pcye format attım c4d silindi yüklemeyeceğim :D
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi ben yükler yaparım :D
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping