Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayet!!!!
Yaklaşık 3 gündür foruma bakıyorum 5 dakikada bir admin le gorustum sıtemın aktıflıgı ıcın ama hala yapmadı sımdı de mesajlarıma cevap vermiyor.!!!!!
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu ünlemlere pek anlam veremiyorum. Tamam arkadaş bir defa yap şu işareti. Ayrıca sakin ol. Adminin tek işi sen değilsin. En kısa sürede cevap verecektir sana. Emin ol senin gibi yirmi kişi ile uğraşıyordur!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin size yadımcı olacaktır..yoğunluktan dolayı gecikmeler olabilir ama cevap mutlaka gelir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bekliyoruz cevabı tamam ama cidden artık bende beklemekten sıkıldım artık forumu kurmak ıstıyorum flash oyun yaptım bıttı oyun sadece devamı ıcın su sıteye gıt falan yazıcam ama sıte yok ıste o yuzden bu acelem
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen adminin yerinde olsan acaba cevap verebilirmiydin o kadar çok özel mesaj geliyorki foruma mesaj bile yazamıyor ehcp ve diğer faktörleri saymıyorum bile bazen foruma gelebildiğine bile şaşıyorum halledebileceğimiz bir sorununuz varsa foruma konu açık ufak şeyler için admine özel mesaj atmayın lütfen
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2012 Saat: 07:57)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen adminin yerinde olsan acaba cevap verebilirmiydin o kadar çok özel mesaj geliyorki foruma mesaj bile yazamıyor ehcp ve diğer faktörleri saymıyorum bile bazen foruma gelebildiğine bile şaşıyorum halledebileceğimiz bir sorununuz varsa foruma konu açık ufak şeyler için admine özel mesaj atmayın lütfen

Daha önce sizlerden birine yani yetkililerden birine mesaj yazdım fakat cevap vermedi bende admine gittim
HATTA ŞİMDİ BAKTIM O SEN MİŞSİN MESAJ ATTIM CEVAP VERMEDİN ŞİMDİ BURDA KONUSUYON!!!
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle büyük yazı yazmayın bağırmak anlamına geldiği için hakaret sayılıyor ayrıca şimdi baktım evet özel mesaj atmışınız gözümden kaçmış tamam ben cevap vermedim başka şeflere de atmayı deneseydiniz veya konu açsaydınız
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2012 Saat: 08:57)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle büyük yazı yazmayın bağırmak anlamına geldiği için hakaret sayılıyor ayrıca şimdi baktım evet özel mesaj atmışınız gözümden kaçmış tamam ben cevap vermedim başka şeflere de atmayı deneseydiniz veya konu açsaydınız

Daha önce o yüzden konuda açtım hallettıler tamam gerek kalmadı sana
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ünlem İşareti Koymasaydın ya :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2015 Saat: 10:58)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ünlem İşareti Koymasaydın  ya :D

Kalkıp 2012'nin konusuna mesaj atıyorsun. Gerçekten tebrik ediyorum seni. Uyarı puanı aldın.

Daha fazla konuya mesaj yazma...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping